Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao sto rekoh predstavljena su 2 nova lika:

Talia Al'ghul

Solomon Grundy

Kao i Pingvinko trailer:

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 6
17 godina
neaktivan

Mislim da je svaka rjec suvisna gledajuci ove klipove:

Samo pogledaj reakciju kad je izasao mark hamil :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 20:35 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pingvinko Audio Tape

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Batman: Arkham City
thuglife kaže...

Da, Anne mi je nekako previše good girl za tu ulogu, Berry mi prva pada na pamet no to očito nije za nju, mogli su ubaciti Scarlet Johanson ili nekoga takvog.

Macke su graciozne i elegantne zivotinje, a Berry osim sto je crnkinja i visoka 90cm, ne zna sto je elegancija.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 12:33 (Mentalist).
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
thuglife kaže...

Da, Anne mi je nekako previše good girl za tu ulogu, Berry mi prva pada na pamet no to očito nije za nju, mogli su ubaciti Scarlet Johanson ili nekoga takvog.

Macke su graciozne i elegantne zivotinje, a Berry osim sto je crnkinja i visoka 90cm, ne zna sto je elegancija.

Da, zato je Anne sinonim elegancije, što je pokazala glumom u Princezinim Dnevnicima.

Anyway, svi znaju da Berry nije za tu ulogu, i sama je to dokazala.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan

Da odem malo  u offtopic, ovi filmovi od Batmana Beginsa pa na dalje ne valjaju ništa. Uopće nemaju atmosferu Batmana, izgledaju ko neznam ja, svaki drugi film s Wesli Snajpsom.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 9 hvala 0
16 godina

Batman Begins i The Dark Knight su i jedini koji valjaju.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Batman Begins i The Dark Knight su i jedini koji valjaju.

Od svih njih,meni je The Dark Knight najbolji,film je odličan nema šta :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
neaktivan

Nerazumiju svi Nolana...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Da odem malo  u offtopic, ovi filmovi od Batmana Beginsa pa na dalje ne valjaju ništa. Uopće nemaju atmosferu Batmana, izgledaju ko neznam ja, svaki drugi film s Wesli Snajpsom.

"Ovi filmovi"?

Pa samo je jedan, Dark Knight... i slazem se, film je bezvezan da ne moze bit bezvezniji.

Po meni, jedini Batmani koji nesto vrijede su Tim Burtonovi (Batman i Batman: Returns).

Pravi goticki dozivljaj, odlicna glumacka postava: Keaton, Pfeifer, DeVito, Nicholson.... jedino mi Basinger ne lezi bas kao Vicky Vale, ali ajde sad... necemo cjepidlaciti.

Bale kao Batman? Nikako... Clooney je definitivno najgori, ali cak i Val Kilmer mi pase bolje.

A sto se tice storije u Dark Knightu? Ono lol... zamijenite Jokera s bilo kojim psihopatom a Batmana s bilo kojim atletom/ninjom, i film je i dalje obican akcijski film...

Tapija.

I know I can't hold the hate inside Jack's mind, 'cause what consumes his thoughts controls my life...
14 godina
neaktivan

I dok čekate nastavak, zaletite se do steama i kupite genijalni prvi dio za smješnih 50-ak kuna i još ga jednom pređite i spremno čekajte Arkham City! :D

http://store.steampowered.com/app/35140/

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 19:02 (Ranko Kukumar).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Praetorian1 kaže...

"Ovi filmovi"?

Pa samo je jedan, Dark Knight... i slazem se, film je bezvezan da ne moze bit bezvezniji.

Po meni, jedini Batmani koji nesto vrijede su Tim Burtonovi (Batman i Batman: Returns).

Pravi goticki dozivljaj, odlicna glumacka postava: Keaton, Pfeifer, DeVito, Nicholson.... jedino mi Basinger ne lezi bas kao Vicky Vale, ali ajde sad... necemo cjepidlaciti.

Bale kao Batman? Nikako... Clooney je definitivno najgori, ali cak i Val Kilmer mi pase bolje.

A sto se tice storije u Dark Knightu? Ono lol... zamijenite Jokera s bilo kojim psihopatom a Batmana s bilo kojim atletom/ninjom, i film je i dalje obican akcijski film...

Tapija.

E baš to{#}

Ja imam original Batman AA kolega Tommy123 mi je dao originalan cd key.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

E baš to{#}

Ja imam original Batman AA kolega Tommy123 mi je dao originalan cd key.

Da valjda sa one poljske stranice.

Ja većinu igara ne kupujem samo da bih imao original da se hvalim, već kupim igru što se osijećam dužnim ljudima koju su to napravili i priuštili mi zabavu.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
neaktivan

Po toj logici i ja kupujem.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

I dok čekate nastavak, zaletite se do steama i kupite genijalni prvi dio za smješnih 50-ak kuna i još ga jednom pređite i spremno čekajte Arkham City! :D

50kn!?! odlicna cijena jer igra vrijedi puno više ;)

cant wait arkham city

and the heavens shall tremble
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nerazumiju svi Nolana...

Ovo je krajnje ne-fer komentar. Itekako razumijem Nolana, Memento mi je i dalje jedan od najboljih trilera koje sam pogledao. No Batman mu jednostavno ne lezi, Nolan ne zna uhvatiti bit - svaka cast, Nolan je uzeo drugaciju perspektivu i pokusao to prenijeti u realan svijet: "Kako bi to bilo da se dogadja u stvarnosti"

Po meni, to je greska. Batman je bajka, i to odlicna bajka, a za bajke - Burton je tata-mata. 

I know I can't hold the hate inside Jack's mind, 'cause what consumes his thoughts controls my life...
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
thuglife kaže...

Nerazumiju svi Nolana...

Ovo je krajnje ne-fer komentar. Itekako razumijem Nolana, Memento mi je i dalje jedan od najboljih trilera koje sam pogledao. No Batman mu jednostavno ne lezi, Nolan ne zna uhvatiti bit - svaka cast, Nolan je uzeo drugaciju perspektivu i pokusao to prenijeti u realan svijet: "Kako bi to bilo da se dogadja u stvarnosti"

Po meni, to je greska. Batman je bajka, i to odlicna bajka, a za bajke - Burton je tata-mata. 

Kao da si mi uzeo riječ iz usta. Batman kao strip ima ogroman broj neprijatelja, a nešto i suradnika koji su neizvedivi ili teško izvedivi u stvarnosti.

Scarecrowa je ok napravio, Jokera pretvorio u bezveznog anarhistu iz 5 milijuna puta viđenih američkih akcijskih filmova (jedino što ga izvlači je gluma pokojnog Heatha), Ras al Ghul iz protivnika starog više stoljeća koji je jedan od rijetkih koji zna batmanov pravi identitet je pretvoren u standardnu ulogu "učitelj koji skrenuo s puta i na kraju filma je mrtav od učenikove ruke + insert moralna dvojba u film".

Hvala bogu da Nolan odlazi - još mi samo treba Poison Ivy kao obična anarhična eko-teroristica, Killer Croc kao jadni zlostavljani dječak s izobličenim licem koji postaje dežurni razbijač (makar nije ni daleko od toga u stripovima), Clayface kao obična osoba koji je majstor prerušavanja.

Samo neka Bane-a napravi kakav je u stipu - ubace Osita i zatvor, njegovu genijalnost , odlično taktiziranje (a ne samo snagu kao u batman & robin) i neka na kraju slomi Batmanu kičmu kao u stripu - netko drugi preuzima ulogu batmana, ili ni ne mora. The End

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 22:34 (Paolo2612).
16 godina

Ček,i što je bilo u stripu nakon što mu je strgao kičmu?

HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Samo jedan kanon u stripu... ako se dobro sjecam, sjeo je u kolica i zauzeo ulogu Oraclea, a mladi Netko je postao novi Batman. Ili Nightwing.

Ma strip postoji vec toliko dugo da pojma vise nemam koliko razlicitih kanona ima i kako zavrsava koji od njih. Batman vampir, Batman cyborg, Batman protiv Drakule... nema sta nema.

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ako se dobro sjećam

Wayne povjeri nekom manjem superjunaku ulogu batmana (nemam pojma kome) ali taj postane previše umišljen pa kriminal u Gothamu raste, a mišljenje o batmanu pada. Wayne dotad je na nekom putovanju/rehabilitaciji i na kraju se oporavi, vrati i pobijedi ovoga kojemu je dodijelio titulu batmana i nazad preuzme ulogu batmana.

Uglavnom tako je u 99% stripova - junak umre/nestane u nekoj dramatičnoj završnici/izdanju stripa - nestane na neko vrijeme a dotad netko preuzima ili ne preuzima ulogu tog junaka i onda su stripovi "kako bi bilo da njega nema" ili "kakav bi bio neko drugi u njegovoj ulozi" i onda se na kraju glavni junak vrati/čudesno ozdravi/oživi zbog nekih čuda.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
emerik kaže...

Ako se dobro sjećam

Wayne povjeri nekom manjem superjunaku ulogu batmana (nemam pojma kome) ali taj postane previše umišljen pa kriminal u Gothamu raste, a mišljenje o batmanu pada. Wayne dotad je na nekom putovanju/rehabilitaciji i na kraju se oporavi, vrati i pobijedi ovoga kojemu je dodijelio titulu batmana i nazad preuzme ulogu batmana.

Uglavnom tako je u 99% stripova - junak umre/nestane u nekoj dramatičnoj završnici/izdanju stripa - nestane na neko vrijeme a dotad netko preuzima ili ne preuzima ulogu tog junaka i onda su stripovi "kako bi bilo da njega nema" ili "kakav bi bio neko drugi u njegovoj ulozi" i onda se na kraju glavni junak vrati/čudesno ozdravi/oživi zbog nekih čuda.

I onda se vrati, pa mu nekom prilikom Bane spasi život, pa on sapsi Bane-a. Pa Batmana ubije Darkseid, pa ga zamini prvi Robin i njegov sin.

Previše je tu brojeva, stripova, različitih pisaca. Čak i Alan Moore koji je napisa Killing Joke, koji je remek djelo, je napravia kardinalnu pogrešku i napisa origin story od Jokera.

Jokerov origin story je nebitan, u Dark Knightu je Nolan to lipo obradia, on je lud ko šipak i nebitno zašto je takav. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
I onda se vrati, pa mu nekom prilikom Bane spasi život, pa on sapsi Bane-a. Pa Batmana ubije Darkseid, pa ga zamini prvi Robin i njegov sin.

Previše je tu brojeva, stripova, različitih pisaca. Čak i Alan Moore koji je napisa Killing Joke, koji je remek djelo, je napravia kardinalnu pogrešku i napisa origin story od Jokera.

Jokerov origin story je nebitan, u Dark Knightu je Nolan to lipo obradia, on je lud ko šipak i nebitno zašto je takav. 

Ne mislim da je to pogreska, uostalom, Joker prica tu pricu sam, a on je nepouzdan narator. To mi je jedna od rijetkih dobrih stvari u Nolanovom filmu, koje je direktno pokupio iz Killing Jokea: kako Joker, kad prica svoju zivotnu pricu, uvijek prica nesto drugacije. Mislim samo da je fanovima bilo mrvicu preocito da ce to tako ispasti, ali ipak je odlicno.

Btw... ona slicica na kraju, kad mu isprica vic, i kad se Batman trga od smijeha i drzi mu ruku na ramenu je za poster... kad bi samo bila veca...

16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Ne mislim da je to pogreska, uostalom, Joker prica tu pricu sam, a on je nepouzdan narator. To mi je jedna od rijetkih dobrih stvari u Nolanovom filmu, koje je direktno pokupio iz Killing Jokea: kako Joker, kad prica svoju zivotnu pricu, uvijek prica nesto drugacije. Mislim samo da je fanovima bilo mrvicu preocito da ce to tako ispasti, ali ipak je odlicno.

Btw... ona slicica na kraju, kad mu isprica vic, i kad se Batman trga od smijeha i drzi mu ruku na ramenu je za poster... kad bi samo bila veca...

Pa da, Nolan je sve što valja u filmu pokupia od Killing Joke. Pogotovo cila One Bad Day spika. Vjerojatno si u pravu, nisan to sagleda tako, ipak je Joker u pitanju, vjerojatno san se previše uživia u strip. A ništa, ponovo ga pročitat kad dođen doma.

Unatoč svemu, Batman svemir ima nevjerojatnih storylineova: The Dark Knight Returns, Killing joke, Long Halloween, Year One, Arkham Asylum pa i Knightfall po kojemu je navodno baziran novi Nolanov film. Toplo preporučujem svim ljubiteljima čovjeka šišmiša.

17 godina
neaktivan

Dečki, tema je o Batman: Arkham Cityju - igri.

Ako želite raspravljati o Batman filmovima, možete to činiti u odgovarajućem podforumu.

Ovu temu ostavite za igru.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Je, igra, Arkham City, jedva čekan. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Joker Tape

http://gotgame.com/2011/07/27/exclusive-arkham-city-joker-tape-revealed/

Glasovna gluma je jedna od najboljih u igrama :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 11:15 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

akcija na steamu, 7,5evra... Pa ako nekom treba...

I see noob people
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Batman: Arkham Asylum sam prelazio sa uživancijom, a prema viđenom vjerujem da ću i Arkham City :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima li gdje collection edition za PC?!

EDIT:

izgleda da PC collector edition nece niti biti dostupan, pa bi molio one koji imaju PS3 ili XBOX a kupili bi samo igru da mi se jave...

ja bi kupio XBOX ili PS3 collector edition i dao im igru...

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 23:50 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedna pticica im je dosapnula nesto zanimljivo :D

http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=4&t=3914&view=unread#unread

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail: