Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.286
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Batman: Arkham City
To je otprilike ta cijena.
Al nemrem na Amazonu naručit jer ne dostavljaju softver do nas.

Ma pričekat ću da Game uvrsti u ponudu.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

O mama, ovi zadnji screensi imaju IDENTICAN feeling kao Burtonovi Batmani. Onaj pravi, gothic/industrial feeling.

Ma ne mogu docekati!!

Uzbudio sam se kao striptizeta :-D

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 16:59 (Deus ex machina).

2 0 hvala 0
16 godina
Niti ovoga puta nećemo se moći provozati Batmobilom.

www.hcl.hr/vijesti-batman-arkham-city-ipak-bez-vozila-5111-27.html

Možda čak i dobra vijest kako bi se više poradilo na ostalim,bitnijim stvarima što se tiče gameplaya...
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Niti ovoga puta nećemo se moći provozati Batmobilom.

www.hcl.hr/vijesti-batman-arkham-city-ipak-bez-vozila-5111-27.html

Možda čak i dobra vijest kako bi se više poradilo na ostalim,bitnijim stvarima što se tiče gameplaya...

Slazem se.

Iako bi zaista volio provozati to cudo, u 99% slucajeva su mi sekvence voznje u igri samo isle na zivac (ukljucujuci i Brutal Legend).

Tesko je napraviti _arkadnu_ (dakle, ne-simulaciju) voznju koja je istovremeno i zabavna i imerzivna.

I am Jack's burning thirst for destruction
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedva cekam...arkam asulyam je predobro..a tek ovo kad dođe.uf..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slin... sad sam vidio teaser... ovo je nenormalno. Ne vjerujem da je ovo ingame grafika, ovo mora bit predrenderirano...

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uh dobar trailer steta samo sto nije duzi da ubijem vise vremena na predavanju XD a sto se tice grafike sto se mene tice iduci filmovi mogu biti ovakvi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Link???

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina

I to je to?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

grafika je impresivna..a ako ce biti kao prvi dio..odlicno..se znaju zahtjevi?

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

I to je to?

Pa Teaser trailer sta si ti ocekivao :D samo mu ime kaze kakav je to trailer :D za vise informacije se strpi jos 3 dana do VGA-a tada ce biti premijerno prikazan :D

16 godina
protjeran

Batman: Arkham City je, kao što zasigurno vrlo dobro znate, nastavak na Arkham Asylum, najbolju adaptaciju stripa/filma u povijesti videoigara. Odmah po izlasku originala koji je postao apsolutni hit, autori su započeli rad na nastavku za kojega postoje vrlo velika očekivanja.

Priča Arkham Cityja izravno se nadovezuje na onu Arkham Asyluma. Kako se zatvoreni Asylum pokazao kao nepouzdana lokacija za smještaj najgorih kriminalaca Gothama, Quincy Sharp, sada gradonačelnik Gothama odlučuje sagraditi Arkham City. Arkham City je zapravo strogo čuvani dio grada u koji su smješteni najbrutalniji kriminalci koji njima slobodno šetaju i žive.

Za čuvanje Cityja, Sharp je okupio brojne uvježbane plaćeničke jedinice pod imenom Tygers koje su potpuno opremljene i za lov na samoga Batmana. Pažljive gledatelje priloženog foršpana zbuniti bi mogao dijalog između pripadnika Tygersa koji pričaju da su mislili da nekoga 'imaju zamci', no taj netko ih je već očekivao. Kako se Batman na njih obrušio na njihovo iznenađenje, pretpostavljamo da Tygersi trenutno nisu bili u lovu na Batmana. No, koga su onda lovili i koga Batman štiti?

http://gamereport.tportal.hr/100521/Novi-trailer-za-Batman-Arkham-City.html?keywords=vijest

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
Za čuvanje Cityja, Sharp je okupio brojne uvježbane plaćeničke jedinice pod imenom Tygers koje su potpuno opremljene i za lov na samoga Batmana. Pažljive gledatelje priloženog foršpana zbuniti bi mogao dijalog između pripadnika Tygersa koji pričaju da su mislili da nekoga 'imaju zamci', no taj netko ih je već očekivao. Kako se Batman na njih obrušio na njihovo iznenađenje, pretpostavljamo da Tygersi trenutno nisu bili u lovu na Batmana. No, koga su onda lovili i koga Batman štiti?

Lol, a koga drugog nego catwoman? :-D

Cak i superheroji ne mogu odoljeti 'mackicama' :-D

17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Lol, a koga drugog nego catwoman? :-D

Cak i superheroji ne mogu odoljeti 'mackicama' :-D

http://boards.4chan.org/b/
16 godina
protjeran
Moj PC  
6 0 hvala 8
16 godina
neaktivan

PUna mi je vise kapa pisati ::slin-slin:: ali sto drugo covjek moze napisati? Uf... ovlazio sam se :-D

Bladerunnerovski ugodjaj, nije lose. Kopirali su od najboljih.

Hocemo demo :-D Ajme majko di je jesen 2011.......

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Definitivno nemam nista da iduci Batman-ov film bude ovako animiran :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Opako izgleda, e sad faza čekanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Hocemo demo :-D Ajme majko di je jesen 2011.......

Krati vrijeme s:

Uncharted 3
inFamous 2
Killzone 3
Portal 2
LittleBigPlanet 2
Resistance 3
Twisted Metal
Motorstom: Apocalypse
Forza Motorsport 4
Gears of War 3
Star Wars the Old Republic
StarCraft II: Heart of the Swarm
Diablo III
the Witcher 2
Dragon Age 2
Mass Effect 3
Dead Space 2
Deus Ex: Human Revolution
Rage
Brink
Max Payne 3
Zelda: Skyward Sword
the Elder Scrolls V: Skyrim
Bulletstorm
Mortal Kombat
Marvel vs Capcom 3
DC Universe Online
Yakuza 4
LA Noire
Neverwinter
Tomb Raider
Heroes of Might and Magic VI

Pozdravi se s životom i prijateljima u slijedećoj godini{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Evo, najiskrenije cu priznati, igram se vrlo malo u zadnje vrijeme. Od svih igara koje si naveo, mislim da cu potrositi vrijeme samo na ove:

Portal 2, Diablo 3, Dead space 2, Rage, Brink........ uh....

Sad kad sam poceo pisati listu, kad bolje promislim, slazem se :-D :-D :-D

15 godina

Ma ne vjerujem da će sve izaći. Još ako bude neki novi CoD neće pola tih izaći!!!

16 godina
protjeran

Zasto se zove Arkham city kad zive u Gotham city-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Batman: Arkham City je, kao što zasigurno vrlo dobro znate, nastavak na Arkham Asylum, najbolju adaptaciju stripa/filma u povijesti videoigara. Odmah po izlasku originala koji je postao apsolutni hit, autori su započeli rad na nastavku za kojega postoje vrlo velika očekivanja.

Priča Arkham Cityja izravno se nadovezuje na onu Arkham Asyluma. Kako se zatvoreni Asylum pokazao kao nepouzdana lokacija za smještaj najgorih kriminalaca Gothama, Quincy Sharp, sada gradonačelnik Gothama odlučuje sagraditi Arkham City. Arkham City je zapravo strogo čuvani dio grada u koji su smješteni najbrutalniji kriminalci koji njima slobodno šetaju i žive.

http://gamereport.tportal.hr/100521/Novi-trailer-za-Batman-Arkham-City.html?keywords=vijest

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 19:21 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Zato sto je Quincy Sharp kupio jedan dio Gotham-a i ogradio ga i tu smjestio sve one koji su bili u Arkham Island-u. A radnja se desava u tom dijelu grada i zato se zove Arkham City :D

17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Što je najgore izlazi i Nintendo 3DS pa vjerovatno će biti par odličnih launch naslova, kinect i move će (valjda) jače zaživjeti pa možda izađu neki hitovi i za njih. Novi CoD će naravno izaći, možda i Battlefield 3. Sony sprema HD izdanja svojih starih hitova (team ico colection i još masu njih), a možda i psp2.

Čini se da će borba za igru godine 2011 će biti okršaj epskih razmjera. Mene osobno najviše uveseljava ćo će biti puno odličnih RPG-ova - inače ih viđamo na kapaljku.

Nažalost gine mi nadograđivanje PC-a i kupovanje svih tih igri, na kraju mi osim života i novčanik ode u {#}

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Deus ex machina kaže...

Što je najgore izlazi i Nintendo 3DS pa vjerovatno će biti par odličnih launch naslova, kinect i move će (valjda) jače zaživjeti pa možda izađu neki hitovi i za njih. Novi CoD će naravno izaći, možda i Battlefield 3. Sony sprema HD izdanja svojih starih hitova (team ico colection i još masu njih), a možda i psp2.

Čini se da će borba za igru godine 2011 će biti okršaj epskih razmjera. Mene osobno najviše uveseljava ćo će biti puno odličnih RPG-ova - inače ih viđamo na kapaljku.

Nažalost gine mi nadograđivanje PC-a i kupovanje svih tih igri, na kraju mi osim života i novčanik ode u {#}

Hoće li to biti kao s GoW-om pa će biti samo za PS3 ili će prebaciti i na PC?

Zar ne izlazi ME3 2012.?

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Hoće li to biti kao s GoW-om pa će biti samo za PS3 ili će prebaciti i na PC?

Zar ne izlazi ME3 2012.?

Ništa za PC - samo PS3 verzija

ME3 - holiday season 2011. Znači studeni ili prosinac 2011

17 godina
neaktivan

SS-ovi iz tralera na kojima se tesko moze razlikovati da li je CG ili realnost :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 22:17 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice