Batlefield BAD COMPANY 2 PRVENSTVO!

poruka: 37
|
čitano: 4.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Batlefield BAD COMPANY 2 PRVENSTVO!
*LN* gogi kaže...
RipperCro kaže...
null kaže...

ripper sve je to 5, ali kako sam skuzio da nema ljudi za prijavu, tj. ima ljudi, ali se malo njih "ono pozna cyber", tako da nitko nece prijavit, mogli bi napravit da se ljudi prijave pa da ih mixamo ili nesto, stavrno neznam, POCNITE SE ONLINE DRUZITI I IGRAT SKUPA :D

ma rekao/napisao sam najbolje rješenje za ovo....btw =SJC= organizira Balkan ligu možda bi bilo bolje da s njima stupiš u kontakt ;)

Kakav je status ovoga, prošlo je već neko vrijeme otkad je najavljeno.

ide u rujnu...godišnji odmori, more, sunce

xfire:rippercro
15 godina
neaktivan
doxy kaže...
rakanisshu kaže...
doxy kaže...

Ne poštujem ovu igru, al nikad se nezna kad ću dobit volju ako nikaj, zaigrat barem 10 sati s "drugovima" s foruma. Možda bace popust na MoH novi ak kupim dobim ovaj BC2 upola cijene :D .

Šteta kaj se ovak nekaj ne organizira i u drugim igrama.

Odlična ideja.

A ti brate bjez od moha, koji je "easy childplay smeche" i drz se pravog FPSa BC2 i vjeruj mi nakon 10 - 15 sati igranja ce te igrica obuzeti i neces moci prestati! Probao sam igrati MOH, krcat je chitera i lagano je za ubiti protivnika, dodjem sa BC-a tamo i pobijem ih 35 a umrem 5 puta, prejednostavno. Zato se ti ljepo drzi BC2 igrati tu neko prvenstvo ili sta vec pokusavate organizirati i tako dalje. ;)

Igrao sam BC2 xD.

TO je "easy childplay smeće", prava igra će biti BF3 ako ikad izađe. Dotad BF2, ili nekaj treće ak me zanima pravo napucavanje (il dok ne ispoliraju Arma2).

onda mi nismo igrali isti BC2

igra je sve ali apsolutno nije "easy childplay" igra, neznam kako si ti to zaključio ali OK, nadalje BF2 je kišna glista usporedbi s BFBC2 ( znam o čemu pričam imam 1667 sati gameplay-a) a BF2142 je čak ispod BF2 ( i u BF2142 imam preko 1500 sati)...igra je apsolutno najteži FPS do sada koji sam igrao. čak ni oni "realni" izleti kao Arma i Americas Army su onako blizu ili podjednaki, ali isto tako su podjednaki u broju neshvatljivih bugova... slažem se s tobom samo u jednom a to je da čekamo s nestrpljenjem BF3 Smijeh, navodno 07/2011 Namigiva

xfire:rippercro
15 godina
neaktivan

to sto nije lako ubiti nekog ne znaci da je igra realna ili dobra.. samo toliko kao komentar na ovu raspravicu iznad..

inace mogao bi mod pobrisat ono sto se ne tice turnira.. (ne da me se tice jer sam lvl 26 noob, a nit imam ekipu nit igram squad rush)

ali odlicna ideja- thumbs up!

17 godina
odjavljen

sumnjam da ce ista biti od ovog..... organizira se neki ESL kup - ne znam sto je ali zvuci vazno i poznato, i mislim da je takodjer u 9 mjesecu... a bitno je da smo pokusali.

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vratio sam se iz dalmacije i vidim da je ovo totalno umrlo, znaci nula poena, admin obrisi ovo koda nikad nije postojalo.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E bok, tio bih pitati za ovaj turnir u bbc2 gdje se prijaviti i   el popunjeno???Cool

vorpen
16 godina

kao sto vidis, nitko se nije prijavio, a u ovoj temi se mores prijaviti, i na prvoj stranici ti je kak prijaviti team

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice