Batlefield BAD COMPANY 2 PRVENSTVO!

poruka: 37
|
čitano: 4.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Opcenito: Da se nakon 4 mjeseca izlaska igrice, vidi tko je vjezbao, tko je team play igrac i tko se najbolje snašao u igri. Cilj ovog je da se igraci drruze , da se bore i da ima nekakvu podršku/potporu da igraju dalje, tj. da se dalje natječu negdje drugdje. Dosta problema ce biti oko servera, a valjda ce neki ljudi izaci u susret.

O prvenstvu: igra se SR (squad rush),team se sastoji 4+ 2 igraca se prijavljuju( 2 rezerve, za svaki slučaj), team treba leadera i ime, igrat ce se jedna mapa u skupinama/grupama (svaki tema je def i att, te se zbrajaju pobjede na jednoj i drugoj strani, ako je 1-1, svaki team dobije jedan bod, ako je 2-0, team koji ima 2 pobjede u meču dobije 3 boda i ovaj drugi team 0 bvodova),prvenstvo ce biti od 16 teamova, 4 grupe po 4 teamova, prva 2 teama u skupini idu dalje, svaki meč ce imati drugu mapu/random, teamovi koji ce igrati imat ce zadani datum u kojem trebaju odigrati match, te ce međusobno dogovarati vrijeme u tom datumu, tko se nece pojaviti, a ovaj drugi se pojavi dobiva automatski pobjedu, a ako se drugi pojavi s netpotpunom ekipom igra tako ili predaje meč, znaci vrijeme u kojem se dogovori meč, molili bi da se i toga pridržavaju.

pravilima

Allowed Weapons and Gadgets:

* Assault
          o All weapons
          o 40 MM Smoke grenade
          o 40MM Shotgun

* Engineer
          o All weapons
          o RPG-7
          o Repair tool

* Medic
          o All weapons except M60
          o Medic kit
          o Defibrillator

* Recon
          o All weapons
          o C4
          o Motion Sensor

* Secondary
          o All weapons except Trace Dart

Allowed Vehicle specialization:

* All

Gadgets

*All

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
18 0 hvala 6
18 godina

Sticky dok se ne realizira.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima kakve nagrade? :)

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

samo prestiz. a mozemo se i za cugu dogovorit ili drogu... kako ko voli

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Batlefield BAD COMPANY 2 PRVENSTVO!
skank666 kaže...

samo prestiz. a mozemo se i za cugu dogovorit ili drogu... kako ko voli

prestiz me ne dira al za drogu bi se mozda i potrudio :)

Model fashion guru.
18 godina

Ajmo od ove teme ne napravit sprdačinu, ostavimo ju samo za raspravu o samom natjecanju.

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kad ce se odrzat
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina

negdje oko sredine drugog mjeseca, jedino neznam gdje cemo nabavit server :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Batlefield BAD COMPANY 2 PRVENSTVO!-prijave

Prijave: PRIMJER: Ime teama/ Nick lidera /Pb guid lidera/ Xfire, steam, email( za kontakt) od ledera/ Nickovi igrača/ Pb guidovi igrača/ nickovi zamjena/ pb guidovi

kako do guida? http://www.pbbans.com/info-center-clientlog.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 13:24 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Batlefield BAD COMPANY 2 PRVENSTVO!-prijave
mozemo koristiti bug online server ako se Danny slaze
to je sredina 8 ili sredina veljace???
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina

isus bože sta se neko prqavi pametan, drugi mjesec = sljedeći mjesec.

rekao je skank da ce nesto oko toga smislit, a ako ce danny pomoć, to ce puno lakše bit ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 16:20 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Iako sam imao tu ideju, ekipa je savjetovala da takvo sto ipak ne radim. BUG server je zamisljen kao mjesto di cemo mi bugovci doci baciti partiju dvije u miru. I kao takav ako se mene pita treba biti aktivan 24/7.
Stalno prebacivanje na zatvoreni tip nije dobro za server i ekipu koja igra, na taj nacin zakidamo one koji ne sudjeluju u natjecanju.

Server sa 8 slotova nije skup i lako ga je zakupiti na mjesec dana pa da odradimo taj turnir. Tako da sam skloniji toj drugoj ideji. U krajnjem slucaju spreman sam ja uskociti i unajmiti server u svrhu odrzavanja. Naravno ako interes za sam turnir bude dovoljno velik. Čim se prijavi dovoljno ekipa da bude zanimljivo, ja ću unajmiti server, nije problem.

Samo prijedlog na kraju, mozda da se turnir prebaci za 9. mjesec. 8 mjesec je ipak nekakva spica sezone i bas tada mnogi idu na godisnji. Samo ideja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 16:39 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
slazem se, ali naka bude prije pocetka skole, posto nagađam da nece sve ekipe bit 18+
mene jako zanima, no mora prvo doc komp da se malo uvjezbam da me na sreda ko n00ba u prvoj minuti ;)
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Iako sam imao tu ideju, ekipa je savjetovala da takvo sto ipak ne radim. BUG server je zamisljen kao mjesto di cemo mi bugovci doci baciti partiju dvije u miru. I kao takav ako se mene pita treba biti aktivan 24/7.
Stalno prebacivanje na zatvoreni tip nije dobro za server i ekipu koja igra, na taj nacin zakidamo one koji ne sudjeluju u natjecanju.

Server sa 8 slotova nije skup i lako ga je zakupiti na mjesec dana pa da odradimo taj turnir. Tako da sam skloniji toj drugoj ideji. U krajnjem slucaju spreman sam ja uskociti i unajmiti server u svrhu odrzavanja. Naravno ako interes za sam turnir bude dovoljno velik. Čim se prijavi dovoljno ekipa da bude zanimljivo, ja ću unajmiti server, nije problem.

Samo prijedlog na kraju, mozda da se turnir prebaci za 9. mjesec. 8 mjesec je ipak nekakva spica sezone i bas tada mnogi idu na godisnji. Samo ideja.

Istina,bolje da se na rujan prebaci,još dok se ekipe skupe potraje to Nevinašce

EDIT:Isto bi bilo dobro da igramo 6 vs 6 te da u svakome timu može biti JEDAN sniper.

EDIT2:Igrali bi smo normal ili HC?

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 16:55 (doctor_crash).
17 godina
odjavljen

pa da u 9 mjesecu bi i bilo najbolje... skola ili faks : nekih pol sata, sat mislim da bi svi mogli malo odvojit. a i ako zatreba, uz dogovor, lako promijenimo termin natjecanja (ako to bude svima odgovaralo). sto se tice servera ja cu ga drage volje unajmit ali bi administriranje prepustio nekom drugom (nekom iskusnom npr. danny, pirat ili ko vec zeli i zna)

plus, jos je i bolje da bude u 9 mjesecu pa da se stigne malo vijest i prosirit ali bi definitivno trebalo sto prije odredit datum pocetka turnira.. je8iga datum kraja neceo znati kad ni ne znamo koliko ce se i ako ce se ekipe prijavljivat.. 

pravila imamo, server cemo unajmit, igraca jos nemamo.. 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

turnir bi poceo negdje izmedju 10-15 rujan kad se svi vrate kući i kad pocne skolska godina, a jos nema gradiva, pa se nema sto ucit.

i da tko ima acc po kakvim forumima, pa nek prosire ovo, da se lakse skupe teamovi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 18:36 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Podržavam ovu ideju, mada mi je BC2 popio sve živce ali bi se rado vratio i bacio par mečeva ako bi se sve dobro organiziralo(i ako me igra ne bi hebalaBelji se) Taman malo da me nešto drži na okupu dok ne dođe crysis 2Cool

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ali nek se igra na onim velikim mapama, male su prebrze pa je snajper skoro potpuno beskoristan, a i nema vozila...
15 godina
neaktivan
za crysis 2 ako ga oces igrat u 3D trebat ces odvojit otprilike svoru koju si platio za tu zvijer od PCa, jel sam to ja lud il imas 6GB RAM, no morat ces novu grafu kupit ako oces igrat na max, znaci crysis ce te doci otprilike 10000kn+ da ga igras na max detaljima u 3D grafici...
16 godina
1337Code_breaker kaže...
za crysis 2 ako ga oces igrat u 3D trebat ces odvojit otprilike svoru koju si platio za tu zvijer od PCa, jel sam to ja lud il imas 6GB RAM, no morat ces novu grafu kupit ako oces igrat na max, znaci crysis ce te doci otprilike 10000kn+ da ga igras na max detaljima u 3D grafici...

Malo te ne hvatam o čemu pričaš? misliš na nvidia 3D vision? Za to bi mi trebalo onda 10k kuna kojih nemam. ali za obično igranje na 1280x1024 ova konfa više nego zadovoljava za normalno igranje, jedino je grafa najslabija karika, ali u jesen navjerojatnije uzimam jaču grafu pa sam miran.

Stoja
16 godina

ovo "crysis" tema, nisam znao?!

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pravila su odlična i drži se njih, bez ograničenja klasi ali sa ograničenjem OP oružja...nemoj dozvoliti da ti "vajneri" poremete taj dio, nadalje serveri bi mogli biti problemčić, ali imam nekih dobrih prijatelja još od BF2142, pa ću probati rješti par komada, a do rujna možda i =XII= uzme jedan 8 slot server nama za clan matcheve pa će i on biti dostupan.

sve najbolje u pripremi turnira

xfire:rippercro
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Ne poštujem ovu igru, al nikad se nezna kad ću dobit volju ako nikaj, zaigrat barem 10 sati s "drugovima" s foruma. Možda bace popust na MoH novi ak kupim dobim ovaj BC2 upola cijene :D .

Šteta kaj se ovak nekaj ne organizira i u drugim igrama.

Odlična ideja.

Power is nothing without control!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
moglo bi se nes u napoleon total war...
ili sins of a solar empire za malo moderniji stih
16 godina

ripper sve je to 5, ali kako sam skuzio da nema ljudi za prijavu, tj. ima ljudi, ali se malo njih "ono pozna cyber", tako da nitko nece prijavit, mogli bi napravit da se ljudi prijave pa da ih mixamo ili nesto, stavrno neznam, POCNITE SE ONLINE DRUZITI I IGRAT SKUPA :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

ripper sve je to 5, ali kako sam skuzio da nema ljudi za prijavu, tj. ima ljudi, ali se malo njih "ono pozna cyber", tako da nitko nece prijavit, mogli bi napravit da se ljudi prijave pa da ih mixamo ili nesto, stavrno neznam, POCNITE SE ONLINE DRUZITI I IGRAT SKUPA :D

ma rekao/napisao sam najbolje rješenje za ovo....btw =SJC= organizira Balkan ligu možda bi bilo bolje da s njima stupiš u kontakt ;)

xfire:rippercro
15 godina
neaktivan
RipperCro kaže...
null kaže...

ma rekao/napisao sam najbolje rješenje za ovo....btw =SJC= organizira Balkan ligu možda bi bilo bolje da s njima stupiš u kontakt ;)

Kakav je status ovoga, prošlo je već neko vrijeme otkad je najavljeno.

16 godina

mozete jedan "brzinski" 8 ekipa, odmah se pocne 1/4 filane, pa da ljude potakne da se prijave za 16 teamova, a odmah i vi odmjerite snage pa vidite "na cemu ste".

ja necu sudjelovat, jer u oglasniku mozete vidjet da prodajem igricu, ali mogu formirati grupe i te stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ne poštujem ovu igru, al nikad se nezna kad ću dobit volju ako nikaj, zaigrat barem 10 sati s "drugovima" s foruma. Možda bace popust na MoH novi ak kupim dobim ovaj BC2 upola cijene :D .

Odlična ideja.

A ti brate bjez od moha, koji je "easy childplay smeche" i drz se pravog FPSa BC2 i vjeruj mi nakon 10 - 15 sati igranja ce te igrica obuzeti i neces moci prestati! Probao sam igrati MOH, krcat je chitera i lagano je za ubiti protivnika, dodjem sa BC-a tamo i pobijem ih 35 a umrem 5 puta, prejednostavno. Zato se ti ljepo drzi BC2 igrati tu neko prvenstvo ili sta vec pokusavate organizirati i tako dalje. ;)

17 godina
protjeran
rakanisshu kaže...
doxy kaže...

Odlična ideja.

A ti brate bjez od moha, koji je "easy childplay smeche" i drz se pravog FPSa BC2 i vjeruj mi nakon 10 - 15 sati igranja ce te igrica obuzeti i neces moci prestati! Probao sam igrati MOH, krcat je chitera i lagano je za ubiti protivnika, dodjem sa BC-a tamo i pobijem ih 35 a umrem 5 puta, prejednostavno. Zato se ti ljepo drzi BC2 igrati tu neko prvenstvo ili sta vec pokusavate organizirati i tako dalje. ;)

Igrao sam BC2 xD.

TO je "easy childplay smeće", prava igra će biti BF3 ako ikad izađe. Dotad BF2, ili nekaj treće ak me zanima pravo napucavanje (il dok ne ispoliraju Arma2).

Power is nothing without control!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice