Evo pisite svoja iskustva s najzescim pjesmama u audiosurfu i recite koje su vam to meni je System of a Down B.Y.O.B.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj niko ne igra Audiosurf...
igram to, baš je luda igra, stavim si pjesmu st.anger od metallice i staza mi skače ko luda
Igra je super, ali ni ne slušam žešće pjesme, pa nisam imao iskustva sa njima.
Meni je igra super. Probajte s Thompsonom itd. zanimljivo ispadaju rezultati :D
ne slušam tomphsona tak da ne bum probao
Probajte si nabavit jedan zanimljiv bend zvan Cruachan, jedna staza bolja od druge :)
Bend: Panda Bear
Album: Person Pitch
Pjesma: Bros
Ravno 12 i pol minuta kaosa - preporucam igranje na najtezem levelu (Eraser Elite), ironmode; zadnji put kad sam gledao jos uvijek imam najbolji rezultat na svijetu, no kako vec nisam igrao jedno vrijeme, tko zna.
Hm, upravo provjerio, skinuo me tip koji cesto to vozi, morat cu opet malo zaigrati :)
Edit: Mozda bih trebao napomenuti da ovo nisu nikakvi metalci ili ne znam sto sve ne - Panda Bear radi stvari kakve ni Brian Wilson na najgorim drogama nije mogao zamisliti, a tezina dolazi iz koji put ekstremne dinamike, ne iz dvije tisuce gitara i tipa koji urla na jeziku nepoznatom ljudskom rodu.
- skracena verzija
joj kako volim ove postove koji imaju bezbroj mogucnosti i alternativnih rjesenja.
Pitati ljude sto oni smatraju zestokim je jako relavantan pojam.
Ja npr. zestokim smatram Immortal, Marduk i Anaal Nathrakh...
Ali nikad mi nije palo na pamet to igrati na Audiosurfu.
Definitivno favorit kaosa mi je tool i vecina njihovi (jambi, vicarius...).
No posto je svaki slusatelj jedinka (netko voli thompsona, netko voli dimmu borgir...) mislim da tema nema previse smisla.
Nisam igrao baš previše te igre, al je Outcast- Speedballin najžešća bila
Pjesme od Slayera su teške, ali definitivno ajgore su stvari od :
Meshuggah
Extreme Noise Terror (ime smo govori za sebe)
Najteži je definitivno The Brezerker
Samo poslušajte stvar
I meni je užasno bila teška neka stvar od Let 3 - ne mogu se točno sjetit koja ali puna različitih sampleova, tempa i uvrnute muzike - pravo rasulo i ćušpajz, uopće se nemožeš snaći i letiš na sve strane
Ova je dobra:
Grupa:Manu Chao
Pjesma:Machine Gun
Album:Radio Bemba Sound Sistem
Pjesma je brza i žestoka.
http://www.mediafire.com/?dnmjtdjyjbw (linka za download pjesme)