Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 171.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Revelations

Ujutro se javljam sa dojmovima {#}

16 godina
protjeran

Odigrao 20ak min gusarske verzije i mogu samo reći da je to i dalje dobri stari AC s nekoliko novosti o kojima svi već vjerojatno znate. Grafika nije čudo napretka ali je na razini prethodnika, možda mrvicu bolja, što mi odgovara jer mi je komp postao kanta za nove igre. Sviđa mi se što se sada može trenirati u sred same igre tj. borbe, dobro dođe za igrače koji tek s AC:R-om kreću u AC svijet, ako takvih uopće ima. To je to što se tiče gameplaya od mene, dalje saznajte sami. Sad čekat plaću da uplatim cd key. Nadam se samo da i sa ovim nastavkom neće usrat zbog otvaranja portova za MP i ograničenjem instaliranja igre tj. korištenja cd keya na samo tri puta pa onda resetirati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 14:32 (slade24).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Presao 2 sekvence, nekako su mi brzo prosle.. Kao sto neko rece, izgleda skoro isto poput ACB s par dodataka...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stari usavrseni materijal sa par inovacija i nastavkom price, ne moze da ne valja. Odigrao sam nekih sat vremena ali se s pocetka vidi da je to to :)

15 godina
protjeran

Fenomenalna igra, što više reći, ima se što igrati

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jao belaja zavvi mi danas pokusao poslati igru a ja nisam imao na racunu. Stvarno nisam ocekivao 5 dana ranije da mi posalju. Sad se moram ganjati sa njima XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koliko je potrebdno imati dobar internet da bi se igrao multiplaye????planiram možda uzeti igru ppreko steam-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Jao belaja zavvi mi danas pokusao poslati igru a ja nisam imao na racunu. Stvarno nisam ocekivao 5 dana ranije da mi posalju. Sad se moram ganjati sa njima XD

Evo baš idem vidjet mail i ugodno se iznenadim, i meni danas poslali :D Ako bude sreće, već slijedeći vikend bi mogla igra stić

17 godina
neaktivan

Mislim da sam rjesio problem sa zavvijem XD Nazvao ih fino i na novoj narudzbi mi skinuli razliku u cijeni XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

preloše! znaci svaka cast njima za te nove stvari, realzaciju, al prica je katastrofa!!!!!

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina

možda da odaberem bosanski indigo?

Steam:luka2301 , origin:chi2301

8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...

preloše! znaci svaka cast njima za te nove stvari, realzaciju, al prica je katastrofa!!!!!

FAIL {#}

Slika: Ezio Auditore da Gaye XD

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 1:36 (Kora).
14 godina
protjeran

Fan sam AC franšize, SP su najbolji, stvarno fenomenalni, zanima me kakav je MP u AC igrama, da znam dal da kupim key:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Jel mi mogao ikako igrati assassians s ovom konfom:

intel core 2 duo e6400 

2,5 gb rama,

radeon x1600 5122 mb ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sLim95 kaže...

Jel mi mogao ikako igrati assassians s ovom konfom:

intel core 2 duo e6400 

2,5 gb rama,

radeon x1600 5122 mb ?

Moći ćeš.

17 godina
neaktivan

I konacno moje kolekcionarsko izdanje da posalju XD sad samo da se en zagubi u putu i milina :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

da i meni se to događa, mis je prebrz pogotov u meniu, u igri nije tako izrazeno ali u meniu leti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

U meniu meni je i u prošlim nastavcima letio, pa sam se koristio tipkovnicom:) A u igri ide normalno, sad cu vidit kako mi je u revelationu:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja nemogu vjerovati! Idem ja krovom Istanbula kad odjednom upadnem u "rupu" u krovu i zaglavim se  i nemogu mrdati u mjestu! Rekoh idem izaći iz igre i ponovno ući i kad pogledam, save kompletni izbrisan!! Ja reko WTF???!!! A prešao malih side misija milijardu, nisam tako daleko do glavne priče došao tek tamo do pokušaja atentata na princa Sulejmana, pa me zanima dali ima netko save od te točke ili vrlo blizu prije te misije? Bio bih mu izuzetno zahvalan, side misije su izgubljene to mi je jasno a i sve što sam kupio do tada

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja sam instalirao igru, zaigrao malo, čisto da vidim kako funkcionira, dojam je ok.
U biti smeta me vrlo druga figura lica i nekako je lošije grafike nego prije(ovaj zadnji dio je možda razlog ove "ranije verzije"), ali usne su im totalno drugačije, nije to to, i to mi je jedino upalo u svih 5 minuta igranja.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
markoal kaže...

Evo ja sam instalirao igru, zaigrao malo, čisto da vidim kako funkcionira, dojam je ok.
U biti smeta me vrlo druga figura lica i nekako je lošije grafike nego prije(ovaj zadnji dio je možda razlog ove "ranije verzije"), ali usne su im totalno drugačije, nije to to, i to mi je jedino upalo u svih 5 minuta igranja.

Nije, pa ostario je Ezio 11 godina, vidjet ćeš ti kad budeš djedica lol

Dinamo živi vječno
17 godina

Meni je, iskreno, već Brotherhood blago podbacio u tom pogledu (ne mogu reći da je bio loš, ali su prva dva dela bila jača), a za Revelations ću videti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

Dude? Are u already complete the game? Il kako bi mi rekli: Si već svršil? xD Kako možeš tako bulaziniti gluposti! Priča je u rangu s 1. dijelom, a po meni je ovako:

1.) ACII

2.) ACI i ACR

3.) ACB

i čekamo ACIII :) Pozdrav od mene! Igra je pre!

.::Livin La Vida Loca http://www.youtube.com/watch?v=DOTlMUQzJrw::.
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Ja nemogu vjerovati! Idem ja krovom Istanbula kad odjednom upadnem u "rupu" u krovu i zaglavim se  i nemogu mrdati u mjestu! Rekoh idem izaći iz igre i ponovno ući i kad pogledam, save kompletni izbrisan!! Ja reko WTF???!!! A prešao malih side misija milijardu, nisam tako daleko do glavne priče došao tek tamo do pokušaja atentata na princa Sulejmana, pa me zanima dali ima netko save od te točke ili vrlo blizu prije te misije? Bio bih mu izuzetno zahvalan, side misije su izgubljene to mi je jasno a i sve što sam kupio do tada

Pa nije moguće da nitko nema save?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

ne mogu vjerovati što mi se događa sa igrom. Već ju igram oko 3 dana i radi savršeno i pokrenem ju danas i izbaci mi onaj ubisoft game launcher error. št da uradim? zna tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kad odprilike vas nauče craftat bombe? Ja već došo u konstantinopol, uposlio onog prvog assasina i još mi nije došao toturial za craftat bombe, a imam shop za kupit sastojke itd. Onaj Yosuf me naučio bacat ali još ne craftat, jel to neki bug u igri ili se tek kasnije to nauči?

*Spoilere čitatajte samo vi koji ste prošli onu misiju di bacim onu bombu prvi put da skrenem pažnju stražarima:)!*

Sad gledam

i meni u igri dode do ovog kad yusuf mi baci bombu da ja bacim ali ne pokazuje mi vrste bombi  i kako craftat ih. Imam od skid*owa Release, jel ima još netko sličan problem?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 15:28 (proćerani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ubrzo ces doci do craftanja..

14 godina
neaktivan

znaci instaliro sam igru i kad je pokrenem prvo se patchira i onda mi se pojavi prozorcic za reganje,pa me zanima dali se moram reg. da bi ju igrao ili moram nesto drugo uraditi da mi se to ne pojavljuje?

0 0 hvala 0
17 godina

Ono što sam govorio što se tiče lica, na Desmondu se najviše primjeti, nekako izgledaju kao da su stavili umjetne zube pa drugačije izgledaju, Ezio na većini djelova u početku a na nekim ne.
Evo dolje par slika, čak sam i snimio al necu sad uploadat, btw igra ima dosta dobru i preciznu grafiku (teksture), igram na skoro maksimalnim postavkama (samo je multisampling na x4).

Moguće je da je pošto su likovi ostarili, zubi im poispadali pa stavili umjetne, drugačije nemogu povezat starost s tim problemom.

-.- -.-
opet opet
Normalni Ezio Normalni Ezio
Normalni Ezio 2 Normalni Ezio 2
Normalni Desmond Normalni Desmond
Normalni Desmond 2 Normalni Desmond 2
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 18:21 (markoal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Desmonda su us*ali, ali ono totalno:))

A Ezio sad bi trebo imat 60-tak godina, tako da su ga sasvim u redu napravili, glupo je to da je on sa 60 godina agilan kao i sa 20:))

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice