Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 171.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Sve teme u kojima postuješ bi trebalo da sadrže upozorenje "Zapaljivo!"  {#}

Ima mnogo finese u MP-u, osećaj kad zaradim preko 600 poena za jednu akciju je stvarno dobar, a neretko me oduševi i kad me neko lepo nadigra.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 13:53 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma kad zabiberis kill od 1200+ poena to je uzivancija :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

A tek od 2200.......eee frende kak ti tad slatko bude pogotovo ak si zadnji i odmah skočiš na prvo mjesto lol

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina

Hehe, istina, ali mi se to vrlo retko dešava. BTW, na koju foru se uopšte može dobiti 2200 za jedan kill, osim ako nije u pitanju X2 streak bonus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed: Revelations
Ivan(4) kaže...

Hehe, istina, ali mi se to vrlo retko dešava. BTW, na koju foru se uopšte može dobiti 2200 za jedan kill, osim ako nije u pitanju X2 streak bonus?

Pa teško za jedan ako nnije X2, ja bar rijetko to viđam, to samo najbolji mogu, ipak vidio sam kako je jedna ženska na jutubu stavila svoj video gdje je s jednim killom dobila 6600 bodova rofl, ja nisam mogao vjerovati, dodavali joj se bodovi 30 sekundi.

Dinamo živi vječno
17 godina

Sad sam našao, 6300 poena, fenomenalno, ali totalno režirano, svi ljudi u partiji su odradili svoj deo posla da bi rezultat bio toliki. No opet, dobro su izrežirali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Sad sam našao, 6300 poena, fenomenalno, ali totalno režirano, svi ljudi u partiji su odradili svoj deo posla da bi rezultat bio toliki. No opet, dobro su izrežirali.

Naravno da je režirano, vrlo blizu nemogućem bi bilo takvo nešto sam izvesti protiv potpunih stranaca, ali da na taj sam video mislio, pogriješio sam bilo je 6300 a ne 6600  bodova

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Altair stigao u Amsterdam (21 st.) {#}

najbolja raklama za novi AC do sad :D

Link1

Link2

Link3

Link4

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 19:53 (-zip-).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Nema šanse da pređem Strand 4 na Unlock the Animus{#} Inače, dostupan je i peti strand i radi se o poznatoj teritoriji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
-zip- kaže...

Link1

Link2

Link3

Link4

Ma daj ti videi su sprdanje s igrom..........sprdačina

Dinamo živi vječno
15 godina
Ivan(4) kaže...

Nema šanse da pređem Strand 4 na Unlock the Animus{#} Inače, dostupan je i peti strand i radi se o poznatoj teritoriji.

ja sam jedva to rijesio, i sad rjesavam 5 i poslozim one krugove(jedva iz 4 pokusaja) i sad ih treba poredat poredu, neznam kojom logikom i to fulam i sad moram opet sutra rijesavat :/

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina

Nisam ni ja sasvim provalio logiku, polja na koja treba staviti pečate su označeni sa strand 1 do strand 5, tako da bih rekao da ono što je predstavljeno na pečatima treba nekako da ima veze sa zadatkom iz tog stranda, što ima neke veze sa konačnim rešenjem (npr kompas odgovara trećem strandu u kome smo tražili prave geografske koordinate), ali se u mom slučaju sve svelo na to da sam imao sreće da iz prvog pokušaja čak 3 pečata stavim gde treba, tako da mi je bio dovoljan samo još jedan pokušaj. (inače, pečati idu onim redom kojim su prikazani, prvo gornja 3, pa donja 2).

Inače, prvi deo zagonetke sam prvi put pokušao nasumice, a onda sam napravio sistem jednačina i tako ga rešio, ko je radio bez papira i olovke, svaka čast!

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 15:55 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ivan(4) kaže...

Nisam ni ja sasvim provalio logiku, polja na koja treba staviti pečate su označeni sa strand 1 do strand 5, tako da bih rekao da ono što je predstavljeno na pečatima treba nekako da ima veze sa zadatkom iz tog stranda, što ima neke veze sa konačnim rešenjem (npr kompas odgovara trećem strandu u kome smo tražili prave geografske koordinate), ali se u mom slučaju sve svelo na to da sam imao sreće da iz prvog pokušaja čak 3 pečata stavim gde treba, tako da mi je bio dovoljan samo još jedan pokušaj. (inače, pečati idu onim redom kojim su prikazani, prvo gornja 3, pa donja 2).

Inače, prvi deo zagonetke sam prvi put pokušao nasumice, a onda sam napravio sistem jednačina i tako ga rešio, ko je radio bez papira i olovke, svaka čast!

aha ja sam pogodio 2 a ostale fulo, a ovaj prvi dio je bio tezak al ne toliko, sve slozis poredu, i onda jedino onaj 4 ostaje ne zavrsen, a njega sam malo teze rijsio, al se nesjecam kako :D, 

kako si ti to s papirom i olovkom, meni je ovako lakse bilo :D

daj slikaj papir i stavi da svi vidimo :P

17 godina

Sad ćete da mi kažete da nisam normalan, ali zapravo zvuči komplikovanije nego što jeste...

EDIT: Ovde je bolje objašnjenje sa slikama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:33 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ivan(4) kaže...

Sad ćete da mi kažete da nisam normalan, ali zapravo zvuči komplikovanije nego što jeste...

[GEEK ALERT]

Za svaki segment svakog cilindra sam zapisao za koliko treba da se zarotira da bi se doveo u pravi položaj. Zatim sam za svaki od njih video s kojima je sve povezan i pomoću toga postavio sistem "jednačina". Npr, neka segment X treba okrenuti za 3 mesta u smeru kazaljke na satu i neka se on, osim kad ga direktno okrećem, okreće i kada diram neki drugi segment Y, i to u istom smeru, i kada rotiram segment Z, s tim što se tada segment X rotira u suprotnom smeru. Ako u konačnom rešenju X treba okrenuti za a, Y za b, a Z za c mesta, onda je a + b - c = 3. Tako sam dobio sistem "jednačina" koji sam zatim rešio. Sistem je na prvi pogled ogroman (15 jednačina), ali je dobar deo njih međusobno identičan, tako da mi je već u drugom koraku ostalo svega 4 koje su bile tako labave da su imale beskonačno rešenja od kojih sam mogao da izaberem najzgodnije.

Pri tom je bilo zgodno voditi računa da je ovde 3 isto što i -1 (tj svejedno je da li će se neki cilindar zarotirati za tri mesta u jednom ili za jedno mesto u suprotnom smeru), tako da one jednakosti nisu bile baš prave jednakosti nego kongruencije po modulu 4.

[/GEEK ALERT]

ako sam ja ista sad shvatio {#} ja cu i dalje pokusavat rijesit metodom pokusaja i pogreskje

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
-zip- kaže...

Link1

Link2

Link3

Link4

kako misliš sprdanje s igrom pa ovo je Ubisoft izbacio na yt...mislim da im nije u interesu da sami sebi ismijavaju glavnog protagonista najprodavanijeg serijala...uostalom mozes to gledat i s druge strane - mozda time najavljuju revelations, a mozda i neki spektakularni kraj cijele price o Altairu (u našem vremenu pošto priča mora završit do kraja 2012)...bilo kako bilo svako ima pravo na svoje mišljene pa ako tako misliš poštujem to {#}

15 godina
protjeran
-zip- kaže...
Kora kaže...
-zip- kaže...

Link1

Link2

Link3

Link4

kako misliš sprdanje s igrom pa ovo je Ubisoft izbacio na yt...mislim da im nije u interesu da sami sebi ismijavaju glavnog protagonista najprodavanijeg serijala...uostalom mozes to gledat i s druge strane - mozda time najavljuju revelations, a mozda i neki spektakularni kraj cijele price o Altairu (u našem vremenu pošto priča mora završit do kraja 2012)...bilo kako bilo svako ima pravo na svoje mišljene pa ako tako misliš poštujem to {#}

Pa tko je rekao da im je to namjera, samo su kreteni ispali, a do 2012 mora završiti priča o Desmondu ne o Altairu, pa gdje bi ti s ostalim nastavcima AC-a?

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
-zip- kaže...
Kora kaže...
-zip- kaže...

Pa tko je rekao da im je to namjera, samo su kreteni ispali, a do 2012 mora završiti priča o Desmondu ne o Altairu, pa gdje bi ti s ostalim nastavcima AC-a?

slažem se u vezi ovog s Desmondom i Altairom (moja greška{#}), ali nemora nužno značit da će Altair bit u nastavcima (vjerojatno oće  (i ja se nadam) zbog fanova jer ima ono nešto što Ezio nema)...iskreno očekujem od Ubisofta (pošto su najavili da ćemo dobit novog lika umjesto Ezia) da će dobro ukomponirat Altaira u sve to jer jedino njega mogu pošteno nazvat  - Assassin {#}

17 godina
win4crazzy kaže...

ako sam ja ista sad shvatio  {#}  ja cu i dalje pokusavat rijesit metodom pokusaja i pogreskje

Hehe, ne krivim te posle onakvog objašenjenja. Evo ipak slika, mislim da je sad mnogo razumljivije. Na prvoj gornji deo prikazuje same pečate, označene od A do E i podeljene na segmente, spoljašji sa 1, srednji 2 i unutrašnji 3. Takođe je za svaki od segmenata ispisano za koliko ga treba okrenuti u smeru kazaljke na satu da bi došao u pravi položaj (A1 za 0, A2 za 2, A3 za 3...).

Donja polovina prve slike prikazuje veze između segmenata, tj šta se sve dešava kada se okrene jedan segment. Na primer, kada se okrene segmant A1, okreće se i C2 u istom smeru i D3 u suprotnom (zato -D3). Svaka od ovih veza predstavlja neku transformaciju svih pečata, a rešenje koje tražimo je nekakva njihova kombinacija, gde će se prva transformacija primeniti a puta, druga b puta, itd.

Zatim sam za svaki segment našao sve transformacije koje utiču na njega, npr A1 se pojavljuje u transformacijama a i h sa predznakom + i u transformaciji l sa predznakom -, a ukupno treba da se pomeri za 0, tj da na kraju bude u istom položaju kao i na početku. Tako sam dobio da je a + h - l = 0. Zatim sam našao ove jednakosti i za ostale i to je zapisano na drugoj slici u okviru 1, gde su strelicama povezane jednačine koje su iste, pa su duplikati prosto odbačeni iz daljeg razmatranja. U okviru 2 je rešavanje preostalog sistema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 17:32 (Ivan(4)).
15 godina
protjeran
-zip- kaže...
Kora kaže...
-zip- kaže...
Kora kaže...
-zip- kaže...

slažem se u vezi ovog s Desmondom i Altairom (moja greška{#}), ali nemora nužno značit da će Altair bit u nastavcima (vjerojatno oće  (i ja se nadam) zbog fanova jer ima ono nešto što Ezio nema)...iskreno očekujem od Ubisofta (pošto su najavili da ćemo dobit novog lika umjesto Ezia) da će dobro ukomponirat Altaira u sve to jer jedino njega mogu pošteno nazvat  - Assassin {#}

Pa već su u UBI-ju rekli sto puta, kak ne slušaš. Ovo je zadnje poglavlje u priči o Eziu Auditoreu i Altairu, sad slijedi AC 3 i novi predak

Dinamo živi vječno
15 godina
Ivan(4) kaže...
win4crazzy kaže...

ako sam ja ista sad shvatio {#}  ja cu i dalje pokusavat rijesit metodom pokusaja i pogreskje

Hehe, ne krivim te posle onakvog objašenjenja. Evo ipak slika, mislim da je sad mnogo razumljivije. Na prvoj gornji deo prikazuje same pečate, označene od A do E i podeljene na segmente, spoljašji sa 1, srednji 2 i unutrašnji 3. Takođe je za svaki od segmenata ispisano za koliko ga treba okrenuti u smeru kazaljke na satu da bi došao u pravi položaj (A1 za 0, A2 za 2, A3 za 3...).

Donja polovina prve slike prikazuje veze između segmenata, tj šta se sve dešava kada se okrene jedan segment. Na primer, kada se okrene segmant A1, okreće se i C2 u istom smeru i D3 u suprotnom (zato -D3). Svaka od ovih veza predstavlja neku transformaciju svih pečata, a rešenje koje tražimo je nekakva njihova kombinacija, gde će se prva transformacija primeniti a puta, druga b puta, itd.

Zatim sam za svaki segment našao sve transformacije koje utiču na njega, npr A1 se pojavljuje u transformacijama a i h sa predznakom + i u transformaciji l sa predznakom -, a ukupno treba da se pomeri za 0, tj da na kraju bude u istom položaju kao i na početku. Tako sam dobio da je a + h - l = 0. Zatim sam našao ove jednakosti i za ostale i to je zapisano na drugoj slici u okviru 1, gde su strelicama povezane jednačine koje su iste, pa su duplikati prosto odbačeni iz daljeg razmatranja. U okviru 2 je rešavanje preostalog sistema.

lijepo,  jel moze sad rjesenje da se nepatim sutra :D

17 godina

Prvi deo problema:

U gornjem redu, na prvom pečatu okreni drugi prsten za 1 mesto u smeru kazaljke na satu, a na srednjem pečatu okreni centralni deo za 1 mesto u suprotnom smeru.

U donjem redu, na prvom pečatu okreni spoljašnji prsten za jedno mesto u smeru suprotnom od kazaljke na satu, a centalni deo istog pečata za 2 mesta.

Drugi deo problema:

Poređaj pečate onim redom kojim su i prikazani na ekranu, samo prvo gornji red, pa donji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže.

Pa već su u UBI-ju rekli sto puta, kak ne slušaš. Ovo je zadnje poglavlje u priči o Eziu Auditoreu i Altairu, sad slijedi AC 3 i novi predak

u prijašnjem postu si rekao da priča završava za Desmonda a ne za Altaira i sad odnekud da završava i za Altaira i Ezia...?!? uostalom znam da završava Desmondova priča ali vidim da me nisi razumio što sam rekao u prijašnjem postu -  a to je da se nadam da će se Altair pojavit u daljnoj priči što i nije toliko teško pošto postoje nagađanja da postoji Demondov sin/kći tako da je u tom slučaju Altair mogući predak

15 godina
protjeran
-zip- kaže...
Kora kaže.

u prijašnjem postu si rekao da priča završava za Desmonda a ne za Altaira i sad odnekud da završava i za Altaira i Ezia...?!? uostalom znam da završava Desmondova priča ali vidim da me nisi razumio što sam rekao u prijašnjem postu -  a to je da se nadam da će se Altair pojavit u daljnoj priči što i nije toliko teško pošto postoje nagađanja da postoji Demondov sin/kći tako da je u tom slučaju Altair mogući predak

A jesi retardiran jbt, pa što se tiče Desmonda, cijela priča kompletnog AC-a se odvija unutar 2 tjedna ako se ne varam, tako da UBI može unutar nekoliko Desmondovih dana napravit još 5 AC nastavaka

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
-zip- kaže...
Kora kaže.

A jesi retardiran jbt, pa što se tiče Desmonda, cijela priča kompletnog AC-a se odvija unutar 2 tjedna ako se ne varam, tako da UBI može unutar nekoliko Desmondovih dana napravit još 5 AC nastavaka

kao prvo da se ispravim gore sam mislio na Eziovu priču a ne na Desmondovu ...

a kao drugo ne trebaš odmah vrijeđat...uostalom vidim da se još uvijek ne razumijemo...ja pričam o mogućnosti pojave Altaira u nastavcima (pošto ga jako puno  fanova obožava nevidim razlog zašto ga Ubi nebi ubacio opet u priču iako su rekli da završavaju s njim) a ti cijelo vrijeme guraš Desmonda i i novog predka...tako da što se mene tiče ja sam završio s ovom raspravom jer vidim da ne vodi nigdje

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 18:46 (-zip-).
15 godina
protjeran
-zip- kaže...
Kora kaže...
-zip- kaže...
Kora kaže.

a kao drugo ne trebaš odmah vrijeđat...uostalom vidim da se još uvijek ne razumijemo...ja pričam o mogućnosti pojave Altaira u nastavcima (pošto ga jako puno  fanova obožava nevidim razlog zašto ga Ubi nebi ubacio opet u priču iako su rekli da završavaju s njim) a ti cijelo vrijeme guraš Desmonda i i novog predka...tako da što se mene tiče ja sam završio s ovom raspravom jer vidim da ne vodi nigdje

Znači teb je uvreda kad te netko nazove retardiranim? Šta ti imaš protiv retardiranih ljudi? Jel ti smetaju, to je tebi uvreda? Pa i oni su ljudi.......XDDDDD

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Kora kaže...
-zip- kaže...
Kora kaže...
-zip- kaže...
Kora kaže.

Znači teb je uvreda kad te netko nazove retardiranim? Šta ti imaš protiv retardiranih ljudi? Jel ti smetaju, to je tebi uvreda? Pa i oni su ljudi.......XDDDDD

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 22:07 (borna666).
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

nemam ništa protiv njih, nit mi smetaju...btw ako cemo vec gledat i ti si time pokazao sta mislis o njima kad si me prozvao retardiranim nakon sta ja nisam shavtio tvoje postove kako si ti htio....sta si time zelio rec da su glupi? da ne kuze nista? ili ....

definitvivno moj zadnji post sta se tebe i ove rasprave tice da ne spamam temu zbog gluposti i tvojih hvatanja za svaku sitnicu {#}

15 godina
protjeran
-zip- kaže...
Kora kaže...

nemam ništa protiv njih, nit mi smetaju...btw ako cemo vec gledat i ti si time pokazao sta mislis o njima kad si me prozvao retardiranim nakon sta ja nisam shavtio tvoje postove kako si ti htio....sta si time zelio rec da su glupi? da ne kuze nista? ili ....

definitvivno moj zadnji post sta se tebe i ove rasprave tice da ne spamam temu zbog gluposti i tvojih hvatanja za svaku sitnicu {#}

To si ti napisao da su glupi i da ne kuže ništa.....kako se možeš tako sprdati s bolesnim ljudima? Sramota!

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

TV reklama :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice