Unatoč tome što se jako malo razlikuje od prethodnika ipak mi je sve nekako fluidnije, parokur naročito, moguće da umišljam zbog hypeanja.
Kak ljudi previše koriste američki sleng jbt.......
To te smeta ili samo primječuješ?
Primjećujem
Unatoč tome što se jako malo razlikuje od prethodnika ipak mi je sve nekako fluidnije, parokur naročito, moguće da umišljam zbog hypeanja.
Kak ljudi previše koriste američki sleng jbt.......
To te smeta ili samo primječuješ?
Primjećujem
Assassin's Creed cosplay foto galerija, neki od kostima su stvarno dobri.
Onaj 3. Strand na Unlock Animus-u je toliko lagan da sam sam sebe iznenadio sto ga nisam rjesio neki dan XD Danas ga iz prvog puta rjesio za 5 min. Rjesio bi i prije da me oni krugovi jbni nisu zezali nikako da ih poravnam XD
gdje se moze kupit ac revelations steam verzija(na steamu je skupo a zelim ju tamo imat)?
gdje se moze kupit ac revelations steam verzija(na steamu je skupo a zelim ju tamo imat)?
omfg, kakva besmislena rečenica....
15. konzole, 29. PC.
Oće ova igra biti optimiziranija od prethodnika, yebote i na low i na ultra 20-25 fps, epic fail, a i kad dođe do 40 radi sporije nego na 20 fps.
Znači čekamo leak.
Izasli i prvi SS-ovi. Paznja moguci spoiler-i!!! Meni bar nisu veliki ali pripazite.
Mapa Istanbula, a u samoj igri cini mi se da ce biti satelitsko prikaz ne vektorski :D
Jel zna itko kak se uzme misija za traženje drugog artefakta? U ovoj fejsbuk igri Path To Revelations....
Janisam provalio ništa pametnije nego da samo šetam po mapi pa šta nađem, nađem. Meni je Sword of Altair bio kod akvadukta dva polja desno i tri gore od mesta na kome sam našao taj prvi bodež.
EDIT: Sad sam dobio neke hintove, nisam siguran da li su u pitanju random događaji ili ne.
Ne mogu docekat :D
Mapa Istanbula, a u samoj igri cini mi se da ce biti satelitsko prikaz ne vektorski :D
Gore u desnom kutu je naka velika utvrda
Jeb*te kolika mapa...
Bit će zanimljivo. Znači, ni ja ne mogu dočekati!
Ajoooj, ni ja brate, al istini za volju, više se radujem MPu nego singlu
Mislim da si ti jedan od rijetkih, meni je u AC slučaju SP puno bitniji faktor od MPa, priča je vrhunski osmišljena i realizirana, valjda će tako i ostati.
Ajoooj, ni ja brate, al istini za volju, više se radujem MPu nego singlu
ja sam
70%sp
30%mp
Mislim da si ti jedan od rijetkih, meni je u AC slučaju SP puno bitniji faktor od MPa, priča je vrhunski osmišljena i realizirana, valjda će tako i ostati.
Ma naravno, da me se krivo ne shvati po meni AC serijal ima najbolji storyline i zapravo najoriginalniji storyline, no štaš igrat kad pređeš single? hehe, zato sam se ja više napalio na MP, recimo da bi bilo 30 % single a 70 % MP
Kod mene je singleplayer 100%, multiplayer 20%. U prevodu, kvalitetni singleplayer sa dovoljno sadržaja je sve što želim od AC-a i što me posle prelaženja čini u potpunosti zadovoljnim (zato sam rekao 100%), dok mi multiplayer dođe kao neki bonus, kao da mi je neko poklonio još jednu manju igru, koju nisam tražio, ali nije ni loša.
Pa AC i igram zbog SP-a.
Doduše, nisam probao MP, no iako sam ogroman fan, mislim da ništa nisam propustio ako nisam igrao MP..
AC serijal je bez daljnjega vrhunski osmišljena SP igra, u prvom redu SP.
Singleplayer 100%, MP 0%.
Singleplayer igra se moze shvatiti kao neki pokusaj umjetnickog ostvarenja i zabave u isto vrijeme, dok je MP cisto klanje.