Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 171.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Revelations
mar123 kaže...

isuse o cemu vi pricate, ja sam komentiro njegov izgled koji je ruzniji od proslijih nastavaka. to je MOJE misljenje i nemorate bacatd td-ove zato sto to nije i vase misljenje. vi recite meni je bas lijep ili bolje nemojte nista rec.

EXCUSE ME, MISTER, ali i mi isto imamo pravo na svoje mišljenje. Mi smo samo komentirali i izrekli naša mišljenja. A ako te to toliko smeta, znaš onu poslovicu: KROZ JEDNO UHO UĐE, A KROZ DRUGO IZAĐE! Ako ti ovaj post baš ono ide na živce ili se s njime ne slažeš, slobodno ga PALCIRAJ DOLJE i mene to neče dirati, jer znam čemu služi!

mater4games, SVA PRAVA PRIDRŽANA {#}

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 16:42 (master4games).
14 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

BTW na UnlckTheAnimus je "otključan" drugi strand, pa ko voli nek izvoli, ove nedelje je zadatak malo teži. Mislim da svaki znak predstavlja brojnu vrednost. Pošto svaki od ponuđenih znaka, osim jednog, postoji u dve varijante, sa i bez tačke, moguće je da varijanta sa tačkom označava istu vrednost, samo pomnoženu nekim brojem.  

Prvi znak rešenja je X.

jednostavno nemogu skontati u cemu je poenta ... ako provalis reci mi :D

16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

jednostavno nemogu skontati u cemu je poenta ... ako provalis reci mi :D

evo i ja sam pokusao i razbijao glavu sa tim na koju foru se odaberu znakovi i na kraju sam malo guglao i našao odgovor...iskreno nikad nebi skužio lol

odgovor

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 20:30 (-zip-).
14 godina
neaktivan
-zip- kaže...
Ivan(4) kaže...

evo i ja sam pokusao i razbijao glavu sa tim na koju foru se odaberu znakovi i na kraju sam malo guglao i našao odgovor...iskreno nikad nebi skužio lol

odgovor

hvala puno :D

17 godina
-zip- kaže...

odgovor

Drago mi je da sam pogledao jer sam bio na potpuno pogrešnom tragu.

15 godina
Ivan(4) kaže...

Nije direktno vezano za igru, ali upravo čitam jednu odlično napisanu knjigu na temu Assassina, tj Hašišina, "Alamut" Vladimira Bartola. Knjiga opisuje samo osnivanje bratstva, dakle događaje oko vek starije od onih iz AC-a 1.

BTW na UnlckTheAnimus je "otključan" drugi strand, pa ko voli nek izvoli, ove nedelje je zadatak malo teži. Mislim da svaki znak predstavlja brojnu vrednost. Pošto svaki od ponuđenih znaka, osim jednog, postoji u dve varijante, sa i bez tačke, moguće je da varijanta sa tačkom označava istu vrednost, samo pomnoženu nekim brojem.  

Prvi znak rešenja je X.

ja ovo nista ne kuzim, lupo sam bezveze i nis nisam pogodio xD

neznam po kojoj logici bi to islo, i kako si ti napocetku dobio x

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
neaktivan
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo novog gameplay-a :D

Nista pretjerano prozborili par rjeci :D Izgleda fenomenalno igra

I malo vise gameplay-a XD

#!

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 11:38 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

to je sigurno na bete na xboxu ili pc-u

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MrXleader kaže...

to je sigurno na bete na xboxu ili pc-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 15:48 (borna666).
14 godina
neaktivan

? pa jedan moj iz razreda igra betu jer je preordao samo ne sjecam se na cemu igra jer me nije briga a i nisam provjeravo zato jer ja cekam da igra izade sto prije a ne nekakve bete da igram

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Beta je zavrsila davno i bila je MP only i to samo na PS3. Takodje beta je bila otvorena za sve i nije imala veze sa preorderom :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

onda moj frend nes sere lol on veli da mu je uz preorder za xbox(mislim) dosla beta singleplayera valjda prek steama je reko tak nes sad nisam siguran al eto

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

onda moj frend nes sere lol on veli da mu je uz preorder za xbox(mislim) dosla beta singleplayera valjda prek steama je reko tak nes sad nisam siguran al eto

bit ce da je to :D {#}

17 godina
neaktivan
Embers kratki video. Ne znam da li ima spoilera nisam gledao pa pripazite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Assassins Creed Revelations za PC ipak izlazi u novembru i to 29. novembra :D Nadam se da nisu slagali XD

http://twitter.com/#!/GameStopDL/status/120926593051934720

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina

animus

ide ovako

x, trokut prema gore s tockom, onda idu ona dva dupla trokuta a onaj duzi gleda prema gore, ako znate na koji mislim i taj ide jos jednom,

a onaj zadnji neznam

edit: vidim gore da je rijeseno :d

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 15:32 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poznati su achievementsi

(upozorenje: mogući spoiler)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 23:58 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Otkljuan je novi strand  na Unlock the Animus i ove nedelje je zadatak prilično zanimljiv i nešto lakši nego prošli. Za slučaj da neko zapne:

Prvi korak: prouči novčić!  Drugi korak, hint 1: Čini mi se da je neka ovakva fora bila negde na kraju Da Vinčijevog koda.  Drugi hint: seti se novčića!  Rešenje: IN HOC SIGNO VINCES (natpis sa novčića, Wikipedia)  Sad su prstenovi cilindra pravilno okrenuti i treba naći red koji je rešenje.  Prvi hint: nekoliko redova međusobno veoma liči, svi odgovaraju obrascu NxxxxxxxExxxxxxx gde su x-evi cifre.  Drugi hint: uočeni redovi su koordinate i jedan od njih je rešenje. Možete probati nasumično (ima 7 redova, a mi imamo 5 pokušaja po danu), ili pogledati na GoogleMapsu šta se na datim koordinatama nalazi. Ako red glasi N1234567E8901234, u search polje treba uneti 12°34.567'N, 89°01.234'E.  Rešenje: N4100518E2858795, koordinate Plave Džamije u Istanbulu.  Treći deo, rešenje: Postavi kružnice tako da odgovaraju tlocrtu Plave džamije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 1:23 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

ima li zainteresiranih za Assasins Creed Brotherhood PC original za 100 kuna sa neiskoristenim cdkeyem?

uzeo sam si limited edition pa mi ne treba :D a nikad key nisam iskoristio...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Objavljeni System requirements za AC:R

Processor: 1.8 GHz Intel® Core™2 Duo E4300 or 2.4 GHz AMD Athlon™ 64 X2 4600+ (2.6 GHz Intel® Core™2 Duo E6700 or 3.0 GHz AMD Athlon™ 64 X2 6000+ or better recommended)
Memory: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, 7 (2 GB / 4 GB recommended)
Graphics: 256 MB DirectX® 9.0c-compliant video card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
DirectX®: DirectX 9.0c-compliant
Hard Drive: 12 GB
Sound: DirectX 9.0c-compliant, 5.1 Surround sound card recommended
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
Multiplayer: 256 Kbps or faster broadband connection
Internet: Temporary broadband connection required for one-time product registration at first launch, permanent broadband connection required for multi-player. *Supported Video Cards at Time of Release:
ATI Radeon™ HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 / HD 6000 series
NVIDIA® GeForce® 8 / 9 / GT 200 / GT 400 / GT 500 series.

Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina

Znači identične kao za Brotherhood, koje su bile identične kao one za AC2 i skoro identične kao one za prvi AC od pre tri i po godine? Pa, barem su konzistentni... Mada, što se mene tiče, i to bi bilo ok, samo kad bi stavili podesivi draw distance, a ne da mi čitave grupe ljudi iskaču pod samim nosom, ali mi se čini da su tamo tehničke inovacije najstrože zabranjene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

AC:B je bio savrsen. Sjenke odlicne, ucitavanje tekstura puno bolje nego AC2, draw distance zadovoljavajuci. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi trailer :D Postoje mali spoileri sto se tice Altaira i AL Mulaima pa ako necete da znate ama bas nista nemojte gledati :D

A kacim i jedan svoj Timelaps video iz AC:B pa cu okaciti kasnije XD

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 19:29 (dex3108).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo obecanog Timelaps videa :D Sasvim zadovoljvajuci View Distance :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Zavisi za koje objekte. Nije ti se dešavalo da trčeći skreneš u neku ulicu i da se onda u njoj pred tvojim nosom ni iz čega pojavi čitava grupa ljudi? Ili da ideš poljanom i da se cveće pojavljuje nekoliko metara ispred tebe, a dalje od te granice ga nema (dok se ne približiš), kao da je neko povukao lenjirom? A to realno ne mora da bude baš tako ni na par godina starom PC hardwareu i sve što treba da urade je da ubace draw distance parametar u podešavanja. I čak mislim da je to postojalo u AC1, ali u 2 i Brotherhood ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Zavisi za koje objekte. Nije ti se dešavalo da trčeći skreneš u neku ulicu i da se onda u njoj pred tvojim nosom ni iz čega pojavi čitava grupa ljudi? Ili da ideš poljanom i da se cveće pojavljuje nekoliko metara ispred tebe, a dalje od te granice ga nema (dok se ne približiš), kao da je neko povukao lenjirom? A to realno ne mora da bude baš tako ni na par godina starom PC hardwareu i sve što treba da urade je da ubace draw distance parametar u podešavanja. I čak mislim da je to postojalo u AC1, ali u 2 i Brotherhood ne.

Meni osobno nikad.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina

Evo videa koji demonstrira ono o čemu pričam. Pri tom, čak je i loša demonstracija jer se prikazani efekti dešavaju relativno daleko. No vidi se i baš jedna od onih stvari koje sam pomenuo, i to na mnogo manjem rastojanju (iako je autoru klipa to čak promaklo). Pogledajte crveno cveće levo od Ezia na 9 sekundi i onda primetite kako se granica do koje ono raste pomera unapred zajedno sa Eziom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Evo videa koji demonstrira ono o čemu pričam. Pri tom, čak je i loša demonstracija jer se prikazani efekti dešavaju relativno daleko. No vidi se i baš jedna od onih stvari koje sam pomenuo, i to na mnogo manjem rastojanju (iako je autoru klipa to čak promaklo). Pogledajte crveno cveće levo od Ezia na 9 sekundi i onda primetite kako se granica do koje ono raste pomera unapred zajedno sa Eziom.

Pa nije Animus svemoćan, ipak je to stroj koji predočava kako je bilo tada, nije to "stvarno" ni u igri, već vrsta virtualne stvarnosti

Dinamo živi vječno
15 godina
haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d1
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice