Vjerujem da da, meni isto nema smisla da bi se te zvijeri toliko mučile s ovom igrom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja se ni nezamaram grafikom, ja još na gamepadu zapeo, jebm li im xbox i microsoft, daj mi da si naredim kontrole jbt
nekako skoro sve sredio sa pinnacle profilerom, i onda neradi mi select, tj. nemogu mapu otvorit, select mi isto kao i r1 otvara onaj island info, popzdit
IZnenadi me Ubi sa kljucem danas, mislio sam da ce doci 22. kada je EU release date :D
Možda i ova piratska verzija koja je dugo vani ima veze sa time...
Pa su htjeli što prije ljduima koji su platili dati njihov primjerak..
Moze se vidjeti da igra bas kao i ACIII radi normlano na nekim prosjecnim konfiguracijam koje zadovoljavaju recommanded zahtjeve dok ne radi kako se ocekuje na nekim dosta jacim konfiguracijama.
Meni te analize uopšte nisu jasne, ili igra radi mnogo gore na Nvidiji nego na AMD-u (u tom slučaju, za "Meant to be played"), ili ovaj "pre-release" radi mnogo bolje nego finalna verzija.
Meni te analize uopšte nisu jasne, ili igra radi mnogo gore na Nvidiji nego na AMD-u (u tom slučaju, za "Meant to be played"), ili ovaj "pre-release" radi mnogo bolje nego finalna verzija.
Ovi pirati jako ovise o cracku.Ja sam probao jedan vrack,FPS odlican sve na high a jedan drugi crack probam i grafika smeće(isto bilo sve na high).
Kao šta sam i rekao prije ovi problemi sa performansama su zbog sranja od piratske verzije...
Sada kada je došla normalna, razlika između postakvi i FPSa je ogromna, kao i drastično bolje performanse!
Prije na ovim postavkama FPS mi nije išao preko cca 35 dok se sada kreće na 50/60
Dok sada i sa sjenama i refleksijom na High kao i HBAO+ (high) na mjestu gdje sam prije sa tim opcijama imao cca 26 FPSa sada je cca 37Prije sma spominjo da Shadows iznad Normal uzimaju jako puno FPSa... Sada High sjene i razlika između njih i Normal je svega jedan, dva FPSa...
Još sam prijetio da na početku kada onaj Assassin baci pištolj do sada nisam imao zvuk pada pištolja dok se sada čuje...
To konačno je stigla prava verzija igre. U sutra krećem igrat :))))
EDIT: a šta je ova opcija god rays tako zahtjevna ?
Edit: rijeseno... Hvala vam ni na cemu... over & out!
Dali cu moc ako skinem novu verziju samo kopirat onaj folder od save filova i nastavit igrat?
Trebalo bi, moguće je samo da originalna verzija ne drži save fileove na istom mestu. Trenutno ljudi daju oprečne izjave o lokaciji, verovatno u zavisnosti od verzije koju igraju, pretpostavljam da je na tom linku Rathod dao tačan odgovor.
?! Bio sam ubeđen da je leakana verzija bazirna na finalnoj Digital Deluxe. Koji "carevi", naprave kompletnu igru, a onda kao poslednju izmenu promene savršeno funkcionalan save/load sistem.
O čemu ti?
Ovo sa saveom nema nikakve veze sa Ubisoftom već sa piratskom verzijom!
3DM sprema u svoj folder, Skidrow sprema u svoj folder, Reloaded sprema u svoj folder, ORIGINAL sprema u svoj...
Tako da tu solit pamet Ubisoftu radi različitih save gameova od raznih grupa nema nikakvog smisla i potrebe!
Ne pričam o lokaciji foldera, to je normalno da je različito (pravili su neku emulaciju Uplay Launchera i stavili su podatke gde im je bilo zgodno), nego o binarnom formatu save fajlova. O tome da igra na drugačiji način pretvara akcije unutar nje u zapis na disku (i zapis sa diska u stanje u igri). Ne znam zašto bi bilo ko to menjao, koliko mi je poznato, ljudi su uvek saveove razmenjivali bez problema, ne samo u AC igrama, nego generalno (osim kad noviji patch promeni save format).
Jako često kod piratskih igara save od Reloadeda ne radi sa recimo 3DMom i to je sasvim normalno.
E sad ga j..., kao reloaded i original verzija se bolje vrte, al saveovi su onda u banani. I šta da ja sad radim, ja na 21% igre?
Jel to definitivno bolje radi "nova" verzija? Mislim nije da mi igra pada ispod 30fps, al ono, ak može bolje zašto ne..
E sad ga j..., kao reloaded i original verzija se bolje vrte, al saveovi su onda u banani. I šta da ja sad radim, ja na 21% igre?
Jel to definitivno bolje radi "nova" verzija? Mislim nije da mi igra pada ispod 30fps, al ono, ak može bolje zašto ne..
Ja isto tako.
Ma ja stavio BlackBox verziju da se skida, obrisao 3DM. Igra mi je super i nije mi ni malo problem zaigrat ispočetka. Nije ko prijašnji naslovi da ima 7 godina mrdanja po modernom svijetu i 4 čeptera prologa.
Kao šta sam i rekao prije ovi problemi sa performansama su zbog sranja od piratske verzije...
Sada kada je došla normalna, razlika između postakvi i FPSa je ogromna, kao i drastično bolje performanse!
Prije na ovim postavkama FPS mi nije išao preko cca 35 dok se sada kreće na 50/60
Dok sada i sa sjenama i refleksijom na High kao i HBAO+ (high) na mjestu gdje sam prije sa tim opcijama imao cca 26 FPSa sada je cca 37
Prije sma spominjo da Shadows iznad Normal uzimaju jako puno FPSa... Sada High sjene i razlika između njih i Normal je svega jedan, dva FPSa...
Još sam prijetio da na početku kada onaj Assassin baci pištolj do sada nisam imao zvuk pada pištolja dok se sada čuje...
meni na ps3 izgleda isto kao i na tvojim slikama a gore je x1900.. ne kužim to fakat.. za konzole mogu radit igre da rade glatko i izgledaju super iako je hw star 150 godina a za pc moraju kenjat..
Da bar ne postoji mogućnost opcija i settingsa kao i kod konzola i nitko si nebi razbijao glavu i svima bi radilo na 60 frejmova i bok
a zašto je ova od reloadeda original verzija (bazirano na steam downloadu sa nekim custom instalerom) a 3dm nije, ja mislim da su razlike samo u cracku, a također mislim da sa ovim novim 3dm crackom v9, i hotfix 2, razlike nema, isprobao sam
meni na ps3 izgleda isto kao i na tvojim slikama a gore je x1900.. ne kužim to fakat.. za konzole mogu radit igre da rade glatko i izgledaju super iako je hw star 150 godina a za pc moraju kenjat..
Nema šanse da ovako izgleda na PS3... Nema šanse!
Doktore nabacio si filtera milijun, kak ti se ta 650Ti nosi sa svim time? Jel ne izgubiš onak, 10 frejmova s tim injectorima? (koliko sam ja isprobao)
Ja s HD7850 sve na max osim shadows koje su na very high umjesto na soft i AA= SMAA. Sad ćemo vidit hoće li bolje radit. Ak ništ, duže će mi trajat igra jer ju krećem ispočetka igrat, hehe.
a zašto je ova od reloadeda original verzija (bazirano na steam downloadu sa nekim custom instalerom) a 3dm nije, ja mislim da su razlike samo u cracku, a također mislim da sa ovim novim 3dm crackom v9, i hotfix 2, razlike nema, isprobao sam
Takoder isprobao RLD i 3DM sa zadnjim hotfixom i performanse su identicne... Ostajem na 3DM.
Doktore nabacio si filtera milijun, kak ti se ta 650Ti nosi sa svim time? Jel ne izgubiš onak, 10 frejmova s tim injectorima?
Ne. Dva FPSa možda...
FXAA - uzme, dva tri FPSa...
Lumasharpening - ne uzima FPS
Tonemap - ne uzima FPS
Curves - ne uzima FPS
Nema šanse da ovako izgleda na PS3... Nema šanse!
malo jesam pretjerao. negdje sam našao i video gdje stvarno razlika nije takva u grafici kolika je razlika u hw koji moraš imat za nešto.
http://www.ign.com/videos/2013/11/14/assassins-creed-4-graphics-comparison-ps4-ps3-xbox-360-wii-u - doduše ovdje nema pc-a
iako vjerujem da ps4 i pc neće na početku biti velika razlika u grafici.
Primjer i offtopic: kakvu mašinu moraš imat da imaš ovakvu grafiku: ovo je gameplay : http://images.vg247.com/current//2012/06/God-of-War-Ascension-E3MP_001-noscale.jpg
http://images.vg247.com/current//2012/06/God-of-War-Ascension-SP_005-noscale.jpg
Meni nije jasno tek sam prije par dana nabavio ps3 čisto da se malo zabavim i očekivao sam lošu grafiku ali ima igara na kojima sam ostao paf i to nije fer nasprem ljudi koji imaju pc..... jbte x1900 je gore :/
Ne mogu da vjerujem koja debilana od postova u ovoj temi postoji. Grafika, grafika, AA, FXAA, ŽNJĐŠQ ovo, ČŠŠŠQ ono. U zadnje 2 stranice samo pitanja zašto mi ne radi ovo, zašto ne radi ono. Imam 30fps-a, imam 33fps-a...
Ne radi se o faking benchmarku, nego i faking igri. Kakva je priča, razvijanje iste, gameplay, šta očekivati?
Ne mogu da vjerujem koja debilana od postova u ovoj temi postoji. Grafika, grafika, AA, FXAA, ŽNJĐŠQ ovo, ČŠŠŠQ ono. U zadnje 2 stranice samo pitanja zašto mi ne radi ovo, zašto ne radi ono. Imam 30fps-a, imam 33fps-a...
Ne radi se o faking benchmarku, nego i faking igri. Kakva je priča, razvijanje iste, gameplay, šta očekivati?
To sam sve i ja pomislio..nevjerojatno koliko debilnih postova.......umjesto da uživaju u igri koja je fenomenalna ovi gube vrijeme i tu se hebu oko 2-3 frapsa više......mislim, užas