Pa normalno da će AC imat bolju grafiku, kakvi GTA...
nebih se baš složio......jesi li ti vidio kako GTA 5 izgleda na max settingsima? Imam osjećaj kao da film gledam
nebih se baš složio......jesi li ti vidio kako GTA 5 izgleda na max settingsima? Imam osjećaj kao da film gledam
Osobno mislim da nema smisla grafički uspoređivat dvije igre koje nisu još službeno izašle. GTA 5 igra tek nekolicina sretnika, a za AC4 ima još mjesec i pol dana do izlaska i igru još nitko nije vidio kako zapravo izgleda na staroj generaciji konzola.
joj i vi i grafika ko da je to najvazniji aspekt igre... koga briga za to, bitno je da je gameplay i prica dobra...
A gdje si ti igru vidio na max settingsima??
jeste i cak je potvrdjeno da ce grafika biti kao na next gen konzolama
Sjajne vesti: Ubisoft potvrdio da ce PC verzija Assassin's Creeda IV biti next-gen!
Sjajne vesti: Ubisoft potvrdio da ce PC verzija Assassin's Creeda IV biti next-gen!
sta to tocno znaci?
sta to tocno znaci?
http://www.dsogaming.com/news/ubisoft-confirms-that-assassins-creed-iv-black-flag-pc-will-be-based-on-the-next-gen-version/
sta to tocno znaci?
http://www.dsogaming.com/news/ubisoft-confirms-that-assassins-creed-iv-black-flag-pc-will-be-based-on-the-next-gen-version/
znaci fancy graphics? big deal, daj ti meni dobar gameplay i story...
"Fancy graphics" iz perspektive trenutne generacije konzola, inače ne bih to tako nazvao. To je grafika kakvu viša srednja klasa PC-ja gura već malo duže vreme (kad je razvojni tim ubaci u igru, naravno).
"Fancy graphics" iz perspektive trenutne generacije konzola, inače ne bih to tako nazvao. To je grafika kakvu viša srednja klasa PC-ja gura već malo duže vreme (kad je razvojni tim ubaci u igru, naravno).
ja mislim da nam ovo sve vise daje do znanja da ce igra bit optimizirana
Neku noć odlučih skinuti Pirate s Kariba jer ih nisam još gledao i mogu se okladiti da su UBI devovi inspiraciju tražili tamo, naravno ne govorim isključivo o piratskoj tematici, već svemu, područuju, vremenu, likovima, gradovima.......ma ko da je McDevittu pukla ideja dok je gledao Pirate s Kariba
Usput, kad je ovo prestala biti ASSASSINS Creed franšiza? Negdje tamo kod Ezia još izgleda, u AC3 90 % priče je bilo o američkom ratu za neovisnost, a 10 % o assassins vs templar priči, a ovdje toga još manje ima, jedino od assassina što su spomenuli otkad je igra najavljena je u imenu i ništa drugo. Da gledam trailer i gameplay a neznam ime igre uopće nebih znao da je Assassins Creed nastavak.
Donekle si u pravu. Međutim, svaki AC je uronjen u istorijski kontekst u kome se odigrava, naročito prva dva, a zapravo je tužno koliko je Connor izvan svih tokova. Po mom mišljenju, on je daleko i od srži revolucije, a pogotovo od borbe Assassina i Templara, tako da bih rekao da ne poseduje nikakvo razumevanje Templarskih akcija. On je samo Indijanac koji je (bezuspešno) pokušavao da zaštiti svoje selo i slepo pratio ukazanje iz mladosti čiju svrhu nije razumeo.
Neznam da li se je nešto promjenilo ali zadnja izjava Ubisofta je bila da je pc i dalje u izradi s planom da izađe kad i za konzole, e sad koja informacija je točna vidjet ćemo.
Sređeno.
Ukucaj an netu pa ces vidjeti :P Inace 19. je datum za US 22. novembar je datum za EU.