Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Assassin's Creed IV

Hey Dexxx vidim da je Black Chest Edition Uplay ekskluziva, ali trenutno na uplayu nema Black Chesta za preorder, dali to znači da ga neće ni biti ili je moguće da dodaju? Mislim to je europska kolektorska edicija pa zato pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassin's Creed IV

0 0 hvala 0
17 godina
Assassin's Creed IV

I tako već pričamo o DLC-ovima, pola godine pre izlaska igre...  {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

ne znam dal se vec zna al ja sam tek sad doznao da ipak nece bit borbe sa brodovima u multiplayeru :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

Svjeze upload-ovano :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassin's Creed IV

Assassin's Creed IV: Black Flag - Defy History

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed IV
dex3108 kaže...

Brutalno....

12 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

THIS is some serious sh*t... Sve izgleda super, pa cak i menu

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee
17 godina

sjajan ac kao i uvijek...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

Dali će se moći taj brod npr. prodati i kupiti neki veći te ga nadograđivati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

Dali će se moći taj brod npr. prodati i kupiti neki veći te ga nadograđivati?

brod imas jedan... ne mos ga prodat, kao brod u ac3.

16 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

A hoće li brod nadogradnjom moći rasti, da se npr. dostigne ship of the line?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

ne... klasa broda je uvik ista.

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Tsar kaže...

Pa.....ovisi kako gledaš, nadogradnjom  stavljaš više topova, bolje vrste topova, bolji trup, bolji materijal trupa, regrutiraš više posade, vjerujem da će i posada vjerovatno se skillovati u levelu, kad sve zbrojiš i oduzmeš, velika razlika bude između default broda i onoga potpuno unaprijeđenog

17 godina
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...
Tsar kaže...

Pa.....ovisi kako gledaš, nadogradnjom  stavljaš više topova, bolje vrste topova, bolji trup, bolji materijal trupa, regrutiraš više posade, vjerujem da će i posada vjerovatno se skillovati u levelu, kad sve zbrojiš i oduzmeš, velika razlika bude između default broda i onoga potpuno unaprijeđenog

nema to default brod. jackdaw je uvik ista klasa, clipper ship. to sto ces ti stavit na njega ekstra topove i sta ja znam ne mijenja njegovu klasu, mjenja samo njegov firepower i izdrzljivost.

kao queen anne's revenge od blackbearda. to je bio frigate ship, samo sta je on nakrca na njega 40 topova. 

nemoj brkati pojmove

12 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

S dosad viđenim ovo izgleda odlicno :D

Ako ce raditi AC poslije ovoga, a sigurno hoce, ja bih volio da to bude u 12., 13. stoljecu, tu nekako imam bolji osjecaj za assassine.

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...
Tsar kaže...

nema to default brod. jackdaw je uvik ista klasa, clipper ship. to sto ces ti stavit na njega ekstra topove i sta ja znam ne mijenja njegovu klasu, mjenja samo njegov firepower i izdrzljivost.

kao queen anne's revenge od blackbearda. to je bio frigate ship, samo sta je on nakrca na njega 40 topova. 

nemoj brkati pojmove

Default po jačini, bilo obrane ili napada, jel ti treba nacrtati kao na satu likovnoga ili možda napisati pismo na jeziku za slijepe? Uključi mozak

13 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

Oprostite na polu off-topicu, ali zanimaju me neke stvari vezane uz kompletan AC serijal. Igrao sam davno AC1 i još neke AC igre, ali nisam baš više upućen u priču. Sada bih htio igrati AC i koliko-toliko razumjeti priču. Što mislite da li je ok da odmah igram AC3 ili bi trebao proći i neki prijašnji AC? Mislim na to da mi ne bude glupo igrati AC3 jer ne razumijem priču od ranije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...
Tsar kaže...

Pa.....ovisi kako gledaš, nadogradnjom   stavljaš više topova, bolje vrste topova, bolji trup, bolji materijal trupa, regrutiraš više posade, vjerujem da će i posada vjerovatno se skillovati u levelu, kad sve zbrojiš i oduzmeš, velika razlika bude između default broda i onoga potpuno unaprijeđenog

nemoj brkati pojmove

Istina samo sto Jack daw nije clipper ship nego brig,ali zanimljivo da je na različitim slikama različito prikazan,pa mu tako na ovoj prvoj slici fale krmeno sošno jedro i letno jedro,a na drugoj su prikazana.

Vjerojatno je to raniji screenshot pa su u međuvremenu nešto izmjenili.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 11:49 (NFSPredator0010).
17 godina
Assassin's Creed IV

@peterstern9: Nađi na netu neku rekapitulaciju priče, dobro je da znaš  šta se dešavalo pre AC3, ali bi bila ludost da igraš prethodne 4 igre (ili deo njih), pogotovo što je od radnje prethodnih igara pre svega bitna Desmondova priča, dok ono u prošlosti nije toliko važno za "glavnu priču".

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 11:58 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

@peterstern9: Nađi na netu neku rekapitulaciju priče, dobro je da znaš šta se dešavalo pre AC3, ali bi bila ludost da igraš prethodne 4 igre (ili deo njih), pogotovo što je od radnje prethodnih igara pre svega bitna Desmondova priča, dok ono u prošlosti nije toliko važno za "glavnu priču".

jel ovo ok za shvatiti dovoljno i početi AC3?

12 godina
protjeran
peterstern9 kaže...
Ivan(4) kaže...

@peterstern9: Nađi na netu neku rekapitulaciju priče, dobro je da znaš šta se dešavalo pre AC3, ali bi bila ludost da igraš prethodne 4 igre (ili deo njih), pogotovo što je od radnje prethodnih igara pre svega bitna Desmondova priča, dok ono u prošlosti nije toliko važno za "glavnu priču".

Neznam zašto ne odigraš sve AC dosad, ja ti zapravo zavidim

17 godina
peterstern9 kaže...

Deluje prilično dobro, pogotovo za sasžetak od 7 minuta.

Što se tiče igranja prethodnih igara, toplo ih preporučujem (osim AC:R, koji možda nije baš loš, ali je ogromna igra sa neostvarenim potencijalom u kojoj ćeš veliki deo vremena provesti na nemaštovitim i repetitivnim zadacima koji su očigledno ubačeni da bi se produžilo trajanje igre). Međutim, igrati ih samo da bi se pošteno ubacio u AC III je, mislim, previše (računaj na prosečno 20h po igri za neki pristojan prolazak, bez prelaženja 100%).

13 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

AC1 mi se recimo neda igrat jer nije baš toliko kvalitetan kao noviji, nema jahanja konja i još dosta stvari koliko se sjećam. Dakle, zanima me najviše AC3 i eventualno neki AC prije njega. Tako da mislim da ću pogledat za svaki AC na youtubu story i onda igrat samo AC3. Može li mi netko molim vas napisat točno kojim redom su izlazili AC-ovi i koji su povezani pričom (koliko sam čuo, jedan AC nije baš vezan uz priču...čini mi se da je to Brotherhood, ali nisam siguran).

I da, u ovom videu od 7 minuta, koji su sve AC-ovi uključeni, da li je i AC3 unutra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

AC1 mi se recimo neda igrat jer nije baš toliko kvalitetan kao noviji, nema jahanja konja i još dosta stvari koliko se sjećam. Dakle, zanima me najviše AC3 i eventualno neki AC prije njega. Tako da mislim da ću pogledat za svaki AC na youtubu story i onda igrat samo AC3. Može li mi netko molim vas napisat točno kojim redom su izlazili AC-ovi i koji su povezani pričom (koliko sam čuo, jedan AC nije baš vezan uz priču...čini mi se da je to Brotherhood, ali nisam siguran).

I da, u ovom videu od 7 minuta, koji su sve AC-ovi uključeni, da li je i AC3 unutra?

Redom idu:

AC1

AC2

AC:B

AC:R

AC3

Svi su vezani pričom Desmonda i to poprilično...u svakoj igri imaš neki bitan događaj s obje strane Animusa za daljnju priču iako i da odigraš s preskakanjem nije toliko bitno ako nisi baš neki okorijeli fan

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 14:37 (-zip-).
17 godina
Assassin's Creed IV

Najviše informacija vezanih za glavnu priču imaš u AC i AC 2. Od onoga što saznamo pre AC III, mislim da distribucija izgleda otprilike ovako:

AC - 50%

AC2 - 40%

Brotherhood - 9%

Revelations - 1%

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

Onda ću igrat AC 1 i 2 sigurno prije AC3, AC B možda, a AC R sigurno neću, jel dobro tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassin's Creed IV

Rekao bih da jeste. Spoj između AC:B i AC III bukvalno stane u jednu rečenicu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassin's Creed IV

Moj PC  
1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice