Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Assassins Creed 3
-zip- kaže...

*drooool

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Sam malo dal se oni s nama sprdaju il su glupi?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Lol evo odem pogledati na taj link video to onaj stari video što već ima 2 mjeseca, vratim se na tu stranicu kad ono nešt sasvim drugo WTF?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EiVJG_mrtFo

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 17:50 (Kora).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Video je stvarno dobro složen (prikazuje dosta u te 2 min) ali razočaran sam kvalitetom...oni još uvijek guraju te njihove "pre-alpha game footage", mislim igra izlazi za doslovno par mjeseci mogli su barem nešto svježije objavit za "premjeru".

Sto se tiče Connora i njegovih novih poteza moram spomenut ono što mi je najviše zapelo za okoje ono na 0:40 i ono skakutanje kroz kuću na 1:23 e i da ne zaboravim uklizavanje ispod debla!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 17:55 (-zip-).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ajde sad, za pre-alpha build izgleda i više nego dobro, za grafiku znam da će biti solidna u finalnoj verziji tako da me taj aspekt uopće ne zabrinjava.

Onaj takedown u sceni nakon ulizavanja ispod debla mi izgleda zakon, malo je upadljiv doduše, vidim da opet ništa od pravog stealtha. Ona scena s bježanje, uskakanjem u kuću kro prozor i izlaskom na drugu stranu isto dobro izgleda, konačno su se sjetili da građevine imaju i interijere. Bit će to dobro na kraju, ne revolucionarna igra, ali zasigurno odlična igra {#}.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ajde sad, za pre-alpha build izgleda i više nego dobro, za grafiku znam da će biti solidna u finalnoj verziji tako da me taj aspekt uopće ne zabrinjava.

Onaj takedown u sceni nakon ulizavanja ispod debla mi izgleda zakon, malo je upadljiv doduše, vidim da opet ništa od pravog stealtha. Ona scena s bježanje, uskakanjem u kuću kro prozor i izlaskom na drugu stranu isto dobro izgleda, konačno su se sjetili da građevine imaju i interijere. Bit će to dobro na kraju, ne revolucionarna igra, ali zasigurno odlična igra {#}.

Ma ima još vremena, tko kaže da stealtha neće bit na tone, što smo mi zapravo vidjeli? Par minuta teaser trailera prije 2 mjeseca i evo 2 minute gameplaya, takoreć - praktički ništa

I kažu da igra nije proamerička, ma neeeeee, nije uopće, američke zastave na sve strane i bori se uglavnom protiv redcoatsa, uopće nije proamerička igra

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 20:48 (Kora).
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Bilo bi ljepo da bude malo "pravog" steltha, jer

uskakanje u sijeno nije dok protivnik ne prođe nije moja ideja steltha;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Joj, samo da ne dolaze sve više budućnosti već me i u ACR živciralo oni s pištoljima.

Ali dobro sada cu i ja imati 2 pištolja xD {#}

Kucljak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Davno sam se pomirio da AC serijal nije serijal koji se fura na stealth, daje ti ga na izbor ali zna se da češ ga jako malo koristiti, implementiran je čisto da bude tu. Zbog nedostatka pravih stealth mogućnosti akcija će se kad tad pretvoriti u makljažu i eventualno potjeru dok ti ne dosadi trčkarati po krovovima, okreneš se i satareš 10ak jako pristojnih neprijatelja koji ljubazno čekaju na red da te napadnu ( eh, da, nadam se da će to izbaciti, no koliko sam vidio neće ), a ako i kojom igrom slučaja uspiješ odraditi cijelu sekvencu na stealth način i dalje nema satisfakcije iz toga, sve je nekako suhoparno, borba je jednostavno zanimljivija.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Odlično mi to izgleda, što se tiče stealtha nisam ga ni očekivao....Samo da igra bude dobro optimizirana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Assassins Creed 3

AC serijal su najbolje igre koje sam ikad igrao. Odlična priča. Najbolji mi je bio AC2 jer nitko nije imao pištolj, bilo je zabavnije igrat.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
footballer kaže...

AC serijal su najbolje igre koje sam ikad igrao. Odlična priča. Najbolji mi je bio AC2 jer nitko nije imao pištolj, bilo je zabavnije igrat.

Osim tebe naravno. :D

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
bornasepic kaže...

Davno sam se pomirio da AC serijal nije serijal koji se fura na stealth, daje ti ga na izbor ali zna se da češ ga jako malo koristiti, implementiran je čisto da bude tu. Zbog nedostatka pravih stealth mogućnosti akcija će se kad tad pretvoriti u makljažu i eventualno potjeru dok ti ne dosadi trčkarati po krovovima, okreneš se i satareš 10ak jako pristojnih neprijatelja koji ljubazno čekaju na red da te napadnu ( eh, da, nadam se da će to izbaciti, no koliko sam vidio neće ), a ako i kojom igrom slučaja uspiješ odraditi cijelu sekvencu na stealth način i dalje nema satisfakcije iz toga, sve je nekako suhoparno, borba je jednostavno zanimljivija.

Eto vidiš da si neinformiran, to da te napadaju jedan po jedan neprijatelj je izbačeno još u ACR-u, maknuli su nakon Brotherhooda. Već te u ACR-u može napadati nekoliko neprijatelja odjednom

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Igrao sam ih sve, i moram priznati da nisam primjetio prevelik napredak na tom teritoriju, nisam niti jednom doživio da 5-6 ljudi trči na mene i svi me istovremeno napadaju, čak ni u ACRu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Igrao sam ih sve, i moram priznati da nisam primjetio prevelik napredak na tom teritoriju, nisam niti jednom doživio da 5-6 ljudi trči na mene i svi me istovremeno napadaju, čak ni u ACRu.

Ti onda nisi igrao ACR, neznam šta da ti kažem

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
thuglife kaže...

Jesam, priznajem, igra mi nije bila po ničem posebno pamtljiva ( osim po tower defenseu, ali to ne gledam kao pozitivnu stvar ), moguće da sam i u krivu, stvarno se nikakve veće promjene u combatu ne mogu sjetiti.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...
thuglife kaže...

Jesam, priznajem, igra mi nije bila po ničem posebno pamtljiva ( osim po tower defenseu, ali to ne gledam kao pozitivnu stvar ), moguće da sam i u krivu, stvarno se nikakve veće promjene u combatu ne mogu sjetiti.

Ma branjenje tog assassins dena je katastrofa debilna

Dinamo živi vječno
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Neznam što vam je smetalo u branjenju dena. Meni je bio sasvim solidan dio igre. 

Branio sam jedno 2-3 puta i nije mi unitilo gameplay, dapaće bilo mi porilično zabavno.

Bilo mi je relativno zabavno, zabavno je postavljat assassine po krvovima i gledat kako

skidaju templare. Da nespominjem da je to jedna od rijetkih inovacija u ACR-u. 

Nadam se da me Ac3 neće razočarati oko priče i gameplay-a. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Trailer jako primamljivo izgleda.

Je li ovaj novi lik opet neki predak od Desmonda ili je konačno riječ o nekom novom story arcu? Prijašnji nastavci su mi bili ok ali priča malo debilna pa se nisam nikako mogao do kraja ufurati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Je li ovaj novi lik opet neki predak od Desmonda ili je konačno riječ o nekom novom story arcu? Prijašnji nastavci su mi bili ok ali priča malo debilna pa se nisam nikako mogao do kraja ufurati.

Budući da se sva priča ( ona koja se odvija u prolosti ) "isčitava" iz Desmondove DNK memorije, očito je da da je i ovo jedan od njegovih predaka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 23:56 (thuglife).
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
gringo88 kaže...

Budući da se sva priča ( ona koja se odvija u prolosti ) "isčitava" iz Desmondove DNK memorije, očito je da da je i ovo jedan od njegovih predaka.

Nadao sam se da će jednom krenuti sa skroz novim likovima i pričom. Ne odgovara mi jednostavno ta priča s isčitavanjem DNA itd. Dosadna, konfuzna i nisam se ni trudio previše pratiti. Ali zabavne igre. Zadnji nastavak koji sam igrao je bio AC2, Brotherhood i Revelations su mi se činili kao još istoga pa sam propustio.

Ovaj će se igrati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 23:59 (gringo88).
17 godina
neaktivan

Iskreno, odigravanje AC2 je sasvim dovoljno, ova dva nakon možeš odigrati radi priče ukoliko je pratiš, sam gameplay je dosta sličan, naročito u Brotherhoodu ( još nema Glyphova, jedne od svijetlijih točaka serijala ).

Priča se neće mijenjati, jer se oko nje vrti čitav serijal, dosadna nikako nije, konfuzna također nije, mistična da, puno je toga još neotkriveno, ali tako je namjerno, svakako je se isplati pratiti.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Neznam meni priča jednostavno nije bila zanimljiva i nisam se niti trudio previše pratiti.

Al kažem barem su igre zabavne pa ću svakako odigrati AC3 kad je barem setting promjenjen :)

0 0 hvala 0
18 godina
gringo88 kaže...

Nadao sam se da će jednom krenuti sa skroz novim likovima i pričom. Ne odgovara mi jednostavno ta priča s isčitavanjem DNA itd. Dosadna, konfuzna i nisam se ni trudio previše pratiti. Ali zabavne igre. Zadnji nastavak koji sam igrao je bio AC2, Brotherhood i Revelations su mi se činili kao još istoga pa sam propustio.

Ovaj će se igrati.

Malo je rano za novi story arc kad ni stari nisu završili. Ipak, ovo bi valjda trebalo da bude poslednja igra sa Desmondom.  {#}

Priča sa iščitavanjem DNK je sledeća: Abstergo je velika organizacija i bavi se raznim stvarima. Između ostalog, jedan od njihovih naučnika je istraživao instinkte - kako to novorođeno mladunče zna radi neku stvar, i kako uopšte zna da treba da je uradi? Otkriće i odgovor dok kog je došao je da se predačka sećanja zapisuju u DNK i prenose na potomstvo. Nekoliko decenija kasnije, Abstergo je uspeo da pronađe način da te informacije pročita. Zašto? Zato što je ta korporacija samo najnoviji oblik veoma stare organizacije, koja zna da se u prošlosti kriju stvari koje mogu uticati na sadašnjost.

Eto, morao sam, jer po mom mišljenju nije ni konfuzno, ni teško za praćenje.  {#}

Inače, ako imaš vremena, baci oko na AC:B. Otprilike kombinacija svega što je valjalo u AC i AC2, pa još malo ispolirano i sa par manjih, ali dobrih dodataka. (Plus vrlo dobar multiplayer, ko je nabavio original, mada sad ne znam koliko je još aktivan.)

15 godina
protjeran
gringo88 kaže...
thuglife kaže...
gringo88 kaže...

Ovaj će se igrati.

Konfuzna? Vrlo jednostavna i unikatna priča, neznam što ti je tu nejasno bilo

Dinamo živi vječno
18 godina
Kora kaže...
thuglife kaže...

Ne znam di su tebe napadali, Kora, ali ja nisam ni jednom doživio da je na mene u isto vrijeme mačem zamahnulo više protivnika.

Da, okupe se oni oko mene, ali napadaju u valovima, jedan po jedan.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Činjenica je da dosad u AC creedu te nikad odjedamput nije napao više od jednog vojnika. To što se njih okupi 50 a mene samo 1 napada je jako loše napravljeno, da svi napadaju igra bi bila bolja i teža.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Činjenica je da dosad u AC creedu te nikad odjedamput nije napao više od jednog vojnika. To što se njih okupi 50 a mene samo 1 napada je jako loše napravljeno, da svi napadaju igra bi bila bolja i teža.

Onda bi igra morala biti stealth, jer pristup uleti i pobij nebi išao često, koliko uskilan bio da bio.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

U Prince of Persia te napada više protivnika pa nije potreban stealth...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 11:08 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

U Prince of Persia te napada više protivnika pa nije stealth...

U PoPu si bolesno OP u odnosu na "kosture" koji te napadaju, tolko da je izgleda kao ruganje. U prethodnim nastavcima isto, malo si slabiji, ali se opet, bez prevelikog problema može rješiti 5-6 protivnika. U ACu si ipak normalni čovjek, obraniti se od brutea, kopljara, trojice s mačem i nekoga s puškom istovremeno nikako nebi bilo lako, u svakom slučaju trebao bi se okrenuti bijegu, sad, dokle bi bježao je druga stvar.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice