Nepotrebni problemi 
A ono, sjetio se 5 godina kasnije da bi ih mogao tužiti.
Nepotrebni problemi 
Nepotrebni problemi 
haha evo bas sad čitam, nije dugo trebalo za - osvetu fanova AC-a
(pogledajte ocjenu i korisničke recenzije u zadnjih 10-tak dana) 
Omiljena:
Published in 1981, the short story "They Died Twice" by Alan Hathaway included, among other things, a machine developed for the express purpose of delving into ancestral memories. "Link" is a clear rip-off of this now 31 year old classic tale. While this reviewer would nominally ignore such things as there is no such thing as a new idea, the author's insistence of suing a company for essentially the same thing he did in 2003 deserves a low rating.
Dupli post i off topic, ali mislim da sam naišao na igru koja bi se igračima AC-a mogla dopasti. Gameplay deluje unekoliko sličan, ali je iz prvog lica i u steampunk stilu, ili, kako Wikipedia kaže, "first-person Neo-Victorian/steampunk stealth action video game". Igra se zove Dishonored, a za Bethesdu je razvija Arkane Studios (Arx Fatalis, Dark Messiah of Might and Magic, Bioshock 2):
Malo art-a :D
http://static.msxbox-world.com/assets/article-images/news/news19011-s1-t1335808243-lg.jpg
Dupli post i off topic, ali mislim da sam naišao na igru koja bi se igračima AC-a mogla dopasti. Gameplay deluje unekoliko sličan, ali je iz prvog lica i u steampunk stilu, ili, kako Wikipedia kaže, "first-person Neo-Victorian/steampunk stealth action video game". Igra se zove Dishonored, a za Bethesdu je razvija Arkane Studios (Arx Fatalis, Dark Messiah of Might and Magic, Bioshock 2):
Vrlo, VRLO privlačno, barem prema traileru, moram priznat da ništa slična nisam vidio..........piše da izlazi 2012, zna netko možda kad otprilike ove godine? Dobro su opisali na wikipediji, kombinacija ljudske prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, barem što se tiče tehnologije
Evo koga zanima prvi concept art-ovi AC serijala
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150727426413068.409131.6119163067&type=1
Uz pojedine slike i de i opis i pojedini opisi su jako zanimljivi :D
Zanimljiv clanak :D
Neznam jeli ste ovo vec pisali ali dali ce opet biti Desmond ???
Biće.
Neznam jeli ste ovo vec pisali ali dali ce opet biti Desmond ???
Ma to je meni smijurija to s Desmondom, jbt ak hoću igrati AC onda sam došao igrati sa njegovim precima u povijesnom settingu, a ne u modern day svijetu, takvih igara ima milijun, dok AC setting iz prošlosti je ja mislim skoro pa unikat
Meni je bitna i dobra i priča u sadašnjosti. Na nju ne mora da otpada veliki deo sadržaja igre, kao ni do sada, ali mi je bitno da se priča zaokruži.
Meni je bitna i dobra i priča u sadašnjosti. Na nju ne mora da otpada veliki deo sadržaja igre, kao ni do sada, ali mi je bitno da se priča zaokruži.
To se slažem, ali samo mali dio da popuni dijelove priče
Da nema sadašnjosti, odnosno futurističkog dijela, priča bi bila ograničena i dosadnjikava.
Da nema sadašnjosti, odnosno futurističkog dijela, priča bi bila ograničena i dosadnjikava.
Pa naravno da mora biti malo tog dijela, ali ne slažem se da trebaju taj dio proširiti - to ne. Ja samo želim vidjeti kako nešta Desmond proćaska sa ovim likovima, uđe u animus i dosta futurističkog dijela
Meni je draže ovako, čak bi Desmondu dao i više prostora, čisto da se stvari češće mjenjaju, da se vode ( a i igraju ), dvije paralelne priče, onako kao u Brotherhoodu, malo više ( i zanimljivije od trčkaranja po imanju i popravljanja osigurača ) i bilo bi taman.
Jučer kada sam ja to radio, bilo je na 1. ili 2. točkici, sada je već blizu pola.
Sutra ćemo dobiti gameplay.
Kako će mi to lijepo doći za zimski odmor 
Jedva čekam, kao i cijela ekipa ovdje.
Jučer kada sam ja to radio, bilo je na 1. ili 2. točkici, sada je već blizu pola.
Gdje ti tu vidiš polovicu, pa to je u najboljem slučaju trećina
Gdje ti tu vidiš polovicu, pa to je u najboljem slučaju trećina
Ako ćeš baš cjepidlačiti, eto ima 8 od 20 što je 40%, bokte!
Još je uvijek na tome, do ponoći će garant na 9, možda i 10.
Još malo pa devet, jedva čekam da vidim gameplay.
Jeste primjetili u teaser traileru kako mu se hidden blade preklapa u ručni nož?
Jeste primjetili u teaser traileru kako mu se hidden blade preklapa u ručni nož?
Da, upala mi je u oko badass transformacija, samo mi nije jasno kako bi hidden blade u iti jednom slučaju mogao bolje služiti kao onako mali nožić nego kao pravi hidden blade.
Dinamo živi vječno
Mjerac je trenutno na 96.6% :D
Mjerac je trenutno na 96.6% :D
rastopit ce se taj lokot!