Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 477.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ali Ezio I Altair {#}

Mislim ok je da promjene malo jer nemoze sad Ezio zivit 100 godina {#}

Kucljak

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
snurfx2000 kaže...

Ali Ezio I Altair {#}

Mislim ok je da promjene malo jer nemoze sad Ezio zivit 100 godina {#}

Ne znam za tebe ili ikoga od vas, ali ja bih htio da se napravi jos jedan ac sa iskljucivo altairom :DD

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nije mi jasno zašto Altair pali toliko ljudi, da samo zatajan je, cool i sposoban i so what? Ezio je zanimljiviji, življi, zabavniji, a jednako sposoban i cool. Svaki glavni lik AC serijala će isto biti, to je jedan od elemenata koji nas privlače kod igre, zbog kojih nas zanimaju Assassini i sve to skupa.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Meni je Altairova prića "bolja" od Ezieve, pogotovo u zadnjem dijelu.

Neznam zašto ali....

Igra je u svakom slućaju bila odlićna ali su sada već poćeli malo pretjerivat.

Mislim nemogu napraviti  nastavak igre za 6 mjeseci nakon izlaska prve.

Sada ćemo imati još malo novi cod, svakih godinu dana nova igra.

Trebaju pustiti malo mašti na volju a ne svako malo izbacivati neke poluproizvode na tržište.

Malo poraditi na gameplayu, da traje oko 40 sati a ne kao u AcB da ga pređem za 10 sati i to je to.

Mp je dobar ali bi trebalo malo poraditi još na njemu a ne samo dodavati nove mape.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Assassins creed 1 mi je bio dosadan.

Misije su se ponavljale. ( evo ti pero i ubi onu osobu i vrati se  i tako mozda 15 puta {#} )

Kucljak

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

U svakom slucaju Ezio je bolji {#}

Kucljak
17 godina
Assassins Creed 3

@bornasepic: Ima tu par faktora, ali glavni je da ni Brotherhood ni Revelations nisu prvobitno planirani, nego su ubačeni u serijal nakon velikog uspeha AC-a 2 (i zatim AC:B-a), a radio ih je drugi tim u odnosu na onaj koji je radio AC i AC2 i koji sada radi pravi AC3.

@snurfx2000: Nije 15, nego samo 9 puta! {#}  Prvi AC je zakon jer je ispričao odličnu priču (i to kroz zabavan gameplay), sva bitna proširenja glavne priče koja su se desila nakon prvog dela se mogu skupiti u po jednu-dve rečenice po nastavku. A da je jednim delom bolno repetitivan, jeste.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 11:47 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel igra ko AC revalions multi?

Kucljak

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Ima tu par faktora, ali glavni je da ni Brotherhood ni Revelations nisu prvobitno planirani, nego su ubačeni u serijal nakon velikog uspeha AC-a 2 (i zatim AC:B-a), a radio ih je drugi tim u odnosu na onaj koji je radio AC i AC2 i koji sada radi pravi AC3.

Aj onda bi trebali oćekivati neku poštenu igru od ovog.

13 godina
neaktivan

Nadam se da nece AC serijali ulazit u veliku buducnost.

Nezelim da izadje AC sniper edition xD ( čučiš na krovu i skidas glave jedan po jedan )

Neka ostane Hiden-blade,mač,knife,tomahawk

Kucljak
15 godina
protjeran
snurfx2000 kaže...

Jel igra ko AC revalions multi?

Ja derinjam svaki dan

Dinamo živi vječno
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Ja nemkada znam bacit koju rundu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni stiže igra sljedeci vikend pa napisite kako se zovete u igri da igramo {#}

p.s ja cu vas dodat

Kucljak

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvi AC je zakon jer je ispričao odličnu priču (i to kroz zabavan gameplay), sva bitna proširenja glavne priče koja su se desila nakon prvog dela se mogu skupiti u po jednu-dve rečenice po nastavku. A da je jednim delom bolno repetitivan, jeste.

Uzeo si mi riječi iz usta. Jedinica je zanimljiva, priča je izvrsna, ali je stvar repetitivna do bola. Drugim je nastavkom doduše, sve ispravljeno, i na tome se najbolje vidi kvaliteta development studija ( Ubisoft Montreal ).

15 godina
snurfx2000 kaže...

p.s ja cu vas dodat

O čemu ti?

Igra izlazi na kraju godine

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
13 godina
neaktivan
snurfx2000 kaže...

p.s ja cu vas dodat

Jucer sam vidio Elvisa kako izlazi iz ducana.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
snurfx2000 kaže...

p.s ja cu vas dodat

O čemu ti?

On prica o ACR-u :D Procitaj malo postove prije tog

http://vgm.tv/
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
snurfx2000 kaže...

p.s ja cu vas dodat

O čemu ti?

Revalions!!!!

Kucljak
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo weaponsi od Connora enoy!! {#}

Kucljak

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

1. Revelations*

2. to sa oruzjima je vec postano u topicu, da si malo pogledao prijasnje stranice :D

3. neznam jeste li vidjeli ovo, al po meni oke clanak o tome sto bi htjeli u ac3 http://gamingbolt.com/9-things-we-want-to-see-in-assassins-creed-3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nice,jedva cekam,iskrenó bilo mi je zao ezia i altaira na zadnjoj sceni u ac:r
Xc
16 godina
neaktivan

3. neznam jeste li vidjeli ovo, al po meni oke clanak o tome sto bi htjeli u ac3 http://gamingbolt.com/9-things-we-want-to-see-in-assassins-creed-3

A ono, otkrivaju toplu vodu, ovo su stvari kojima se uvijek teži u AC igrama, samo što su ih ovi nabacali na papir ( i za nefalit propustili par bitnih IMO ).

14 godina
protjeran
thuglife kaže...

A ono, otkrivaju toplu vodu, ovo su stvari kojima se uvijek teži u AC igrama, samo što su ih ovi nabacali na papir ( i za nefalit propustili par bitnih IMO ).

a slazem se, oni su bar napisali pa mozda ako ovo vide i poslusaju ^^

15 godina
protjeran
MalenoSelo kaže...
thuglife kaže...

a slazem se, oni su bar napisali pa mozda ako ovo vide i poslusaju ^^

Za one koji neznaju,  UBISOFT je već pokrenuo sličnu akciju. Naime postoji "akcija" u kojoj traže od fanova da sastave vlastitu verziju sidequestova za koji bi oni mislili da bi se savršeno uklopio u AC 3. Znači tražili su od fanova da osmisle kratku priču za kratki sidequest i osmisle nagradu (recimo određeni broj novčića ili neka vrst oružja). Dali su i primjer: npr ide Connor i u šumi naleti na skupinu vukkova kako se spremaju u napad na neku žensku i onda on uleti i spasi damu u nesreći i dobije nagradu. I sad kao što se devovima sviđa to bi ubacili u igru, naravno prije toga lijepo ispolirali. Tražim gdje sam to vidio ali nemogu naći, ali ako nađem okačim link.

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...

Za one koji neznaju,  UBISOFT je već pokrenuo sličnu akciju. Naime postoji "akcija" u kojoj traže od fanova da sastave vlastitu verziju sidequestova za koji bi oni mislili da bi se savršeno uklopio u AC 3. Znači tražili su od fanova da osmisle kratku priču za kratki sidequest i osmisle nagradu (recimo određeni broj novčića ili neka vrst oružja). Dali su i primjer: npr ide Connor i u šumi naleti na skupinu vukkova kako se spremaju u napad na neku žensku i onda on uleti i spasi damu u nesreći i dobije nagradu. I sad kao što se devovima sviđa to bi ubacili u igru, naravno prije toga lijepo ispolirali. Tražim gdje sam to vidio ali nemogu naći, ali ako nađem okačim link.

Ako je Connor imalo kao Ezio, neće ta nagrada biti u novčićima.  {#}

15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
Kora kaže...

Ako je Connor imalo kao Ezio, neće ta nagrada biti u novčićima. {#}

Ma i ja se nadam da će ovaj put bit više golotinje hahaha

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nepotrebni problemi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Assassins Creed 3

Ni knjiga ni autor nemaju članak na Wikipediji, knjige nigde nema u elektronskom obliku, niti na Amazonu, a jedini review na Google books koji se tiče same knjige je "The whole book wasn't 100% awful...but it certainly isn't the greatest book..."

Osim toga, sudeći prema autorovoj stranici, kod njega je u pitanju neki misticizam sa besmrtnom dušom, dakle drugačiji pristup od onog u AC-u gde se sećanja čuvaju u DNK (i taj koncept je prilično lepo objašnjen). Dodirna tačka ostaje da je neka korporacija izumela mašinu koja omogućava proživljavanje predačkih sećanja, što je zanimljiva podudarnost i ništa više (čak i ako nije slučajna).

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 10:36 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ni knjiga ni autor nemaju članak na Wikipediji, knjige nigde nema u elektronskom obliku, niti na Amazonu, a jedini review na Google books koji se tiče same knjige je "The whole book wasn't 100% awful...but it certainly isn't the greatest book..."

Osim toga, sudeći prema autorovoj stranici, kod njega je u pitanju neki misticizam sa besmrtnom dušom, dakle drugačiji pristup od onog u AC-u gde se sećanja čuvaju u DNK (i taj koncept je prilično lepo objašnjen). Dodirna tačka ostaje da je neka korporacija izumela mašinu koja omogućava proživljavanje predačkih sećanja, što je zanimljiva podudarnost i ništa više (čak i ako nije slučajna).

najbolji je komentar dolje , this guy awfully needs money,u know how many stories are similar? He will be facing a lot of angry people. hehehe bolje mu je da povuce tuzbu {#}

Xc
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Poprilicno zanimljiva prica sa piscem ACB-a i Lost Archive DLC-a za ACR. Paznja spoileri iz ACR-a i Lost Archive DLC-a za ACR.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice