Kolko ima sekvenci?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko ima sekvenci?
14 sa DLC-om,bez DLC-a 12.
100% siguran,dobil sam ih kad sam trebal ubiti vieria da pazzi.NJegove archere.
Da ih nisi istrošio? Noževe nabavljaš tako što ih kradeš as tela mrtvih neprijatelja ili ih kupuješ kod kovača (pod ammunition). Maksimalan broj noževa koji možeš poneti povećavaš tako što kupuješ veće kaiševe za njih kada postanu dostupni kod krojača (gledaj pod pouches).
Takođe, ima delova u kojima noževi nisu omogućeni, mada mislim da su to samo malobrojni delovi u zatvorenom prostoru.
EDIT: Dve sekvence koje su na konzolama DLC su, ako se ne varam, uključene u sve PC verzije.
Kolko ima sekvenci?
14 sa DLC-om,bez DLC-a 12.
Kad imam pirata,DLC dolazi s njim?
Igra lipo izgleda na full i zarazna je za igrat.
Jedino mi smeta sta je malo prelagana a posto nisan igra jedinicu malo tesko spajan pricu.
Steta sta mi se dogodi 'white screen of death' svakih par sati ali ej,piratsvo u najboljem izdanju 
(mislin da nebi tribalo smetat ta izjava
)
I da,kontrole su ocajne,tribalo mi je prvih 45min da ih nastelan i jos 2x tolko da se naviknen jer je ocito rađena za konzole odnosno bilo bi dpozeljno imat kontroler al ko ce dat.
Kad biraš kontroler, imaš opciju keyboard + 5 button mouse, pa, ako imaš miša sa više tastera, izaberi to i prebaci deo kontrola na miša, meni je tako mnogo zgodnije.
Ja sam igrao i jedinicu, i mogu reći da su mi čak otad kontrole prilično dobro sjele. :)
E,reinstaliral sam igru i kad idem ponovno instalirat nakon instalacije(bez krekera) pokrenem i piše autopatch da nije uspio,što da napravim?
Odmah nakon instalacije se mora pokrenuti da se update napravi ili da ga napravim ono kaj dođe od krekera?
AC2 je najbolje igrati đojstikom u to sam se sam uvijerio prvo sam igrao sa mišem i tipkovnicom nije mi baš sjelo ali kad sam na komp spojio od PS3 đojstik i sad igram sa njime . razlika je velika od igranja mišem i tipkovnicom....
Upravo završio igru (samo story). Trebalo mi je oko 30 sati. Dojmovi? Igra je jednostavno preodlična. Priča me osvojila totalno te već sada nestrpljivo očekujem treći dio da vidim kako će se stvari dalje razmatati. Završetak također odličan. Gameplay odličan. Čitao sam na forumu kako ljudi pišu da se ne mogu odvojiti od igre što mi se i smiješno činilo. Dok nisam i ja zaigrao... također se ne mogu odvojiti. Nešto me samo vuče do računala da pokrenem igru te nastavim igrati savršenstvo. Što se tiče zaštite, jeste da je malo retardirana, ali to je jedini način da se prisili ljude da se igra kupi (iako je sada već i izašao crack). Kada bih imao novce, kupio bih igru. Ipak, još ne zarađujem, a roditelje se ne usudim niti pitati da mi dadu za igru novce.
Same pohvale! Još ću se ja vratiti igri da ju izrešetam do kraja.
Ljudi, pomagajte...Zapeo sam u grobnici, u prikupljanju zadnjeg komada potrebnog da dobijem altairevo odjelo...Grobnica u Veneciji...Ne znam točno kako se zove, samo znam da se moraju povuči sve poluge da bi se otvorila vrata grobnice...Ono bočno skakanje po zidu me ubija totalno...Kako da napravim bočni skok? Koje tipke i kojim rasporedom da stišćem? Igram s tipkovnicom i mišem, gledao sam tutoriale na jubitubi ali ne pišu potezi...Pomozite jer bih volio nastaviti igru...
Dakle.
Prvo RMB (desna tipka miša), Space, i W kad si okrenut prema zidu da bi se popeo gore. Zatim, brzo stisni RMB, Space, i tipku A ili D (ovisno o smjeru gdje želiš skočiti). I to je to :)
Dakle.
Prvo RMB (desna tipka miša), Space, i W kad si okrenut prema zidu da bi se popeo gore. Zatim, brzo stisni RMB, Space, i tipku A ili D (ovisno o smjeru gdje želiš skočiti). I to je to :)
Ček, polako, polako
Puno je toga za pritiskati...
drzis rmb+space+w i klasika ko da se penjes ali s razlikom tom da kad dodjes do najvise tocke na zidu kad se zatrcis po njemu onda brzo stisnes tipku smjera kojim zelis ici (a ili d )+space za skok i to je to .... mozda nije lako otprve ali par pokusaja i skuzit ces ...
Ljudi, pomagajte...Zapeo sam u grobnici, u prikupljanju zadnjeg komada potrebnog da dobijem altairevo odjelo...Grobnica u Veneciji...Ne znam točno kako se zove, samo znam da se moraju povuči sve poluge da bi se otvorila vrata grobnice...Ono bočno skakanje po zidu me ubija totalno...Kako da napravim bočni skok? Koje tipke i kojim rasporedom da stišćem? Igram s tipkovnicom i mišem, gledao sam tutoriale na jubitubi ali ne pišu potezi...Pomozite jer bih volio nastaviti igru...
Normalno se zatrčiš prema zidu i u trenutku kada se Ezio penje pritisneš A ili D (ovisno na koju stranu želiš) te SPACE kao tipku za skok. Nema puno mudrovanja. Naravno, podrazumijeva se da sve to radiš kad si u HIGH PROFILE.
Hvala vam kolege...Uspio sam na moje opće oduševljenje...
evo ja je sad prekucao samo nisam našao zadnji Tomb za altairovo odijelo, onaj u ogromnoj Tvrđava gdje se nemože uči nikako, ušao sam samo jedom sa Da Vincijem avionom .
Pretpostavljam da pod tvrđavom u koju se ne može ući misliš na Duždevu palatu. Grobnica nije u njoj, nego u bazilici Svetog Marka, velikoj crkvi sa kupolama koja se sa jedne strane naslanja na Duždevu palatu. Ako kreneš da obilaziš baziliku, trebalo bi da nađeš neke skele pomoću kojih ćeš moći da počneš penjanje na crkvu. Ulaz je negde gore, na delu krova gde se bazilika naslanja na palatu.
EDIT: Ovde je objašnjeno i ilustrovano slikama kako se ulazi.
Pretpostavljam da pod tvrđavom u koju se ne može ući misliš na Duždevu palatu. Grobnica nije u njoj, nego u bazilici Svetog Marka, velikoj crkvi sa kupolama koja se sa jedne strane naslanja na Duždevu palatu. Ako kreneš da obilaziš baziliku, trebalo bi da nađeš neke skele pomoću kojih ćeš moći da počneš penjanje na crkvu. Ulaz je negde gore, na delu krova gde se bazilika naslanja na palatu.
EDIT: Ovde je objašnjeno i ilustrovano slikama kako se ulazi.
ahahah mislio sam da trebam preskočiti one bodlje sa kapije xD, hvala
Zanima me da li je to bug u igri...Dakle, nakon što sam skupio sve kodekse ili kako se god zovu, moram ih pravilno posložiti na zidu...Nakon što sam uključio eagle eye i složio kartu svijeta ništa se ne događa...Aposlutno ništa.
Zanima me da li je to bug u igri...Dakle, nakon što sam skupio sve kodekse ili kako se god zovu, moram ih pravilno posložiti na zidu...Nakon što sam uključio eagle eye i složio kartu svijeta ništa se ne događa...Aposlutno ništa.
Ta karta ti je potrebna za zadnju sekvencu igre, znaci nastavi prelaziti misije i u jednom momentu ce te prica dovesti pred tu kartu.
Hm... jesi na nekoj misiji dobio zadatak da skupiš sve codexe ili si skupio prije misije koja to zahtjeva?
Pa kažem da sam skupio sve potrebne kodekse...30/30
I skupio sam ih tijekom misije koja je to zahtijevala
E onda neznam... nemaš ništa označeno na karti?
Pa rekao sam ti, znaci zadnja sekvenca za sam kraj igre kraj price se odrzava u toj sobi da ti ne spojlam previse, samo prelazi glavnu pricu i u toj sekvenci ce se od tebe traziti da slozis kartu svijeta da mozes nastavit igru. Do tad karta je beskorisna.
Da bi mogao iskoristiti kartu moraš
a) biti na pravoj sekvenci (14)
b) to ćeš znati jer se u sobi s kartom nalaze mnogi protagonisti igre
c) dobro složiti kartu s eagle vision
d) postaviti Apple of Eden na "stolić" ispred tako da funkcionira kao projektor :)
Rekao je da je sakupil sve codexe za misiju koja to zahtijeva, pa sam zaključil da je na sequence 14...
Rekao je da je sakupil sve codexe za misiju koja to zahtijeva, pa sam zaključil da je na sequence 14...
E pa onda ako je na zadnjoj sekvenci:
Ubacis peace of eden na postolje, poslozis kartu svijeta i mora ti se pokrenut prica dalje ukoliko nece ili nisi dobro slozio ili trazi drugi crack/fix