Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 537.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
Looka kaže...
decko1987 kaže...

smanji kvalitetu grafike za jedan na svakom i ici ce ti dobro samo ce ti grefika biti malo ruznijaa...a rekli su da cemo saznati jel da vinci gay a nista o tome...ili to trebas skupiti nekaj tipa perja da saznaš???

WTF!?!?!?!? Iznenađen

Pa pise ti u bazi podataka da se pretpostavlja da je bio gay........

Edit: Naravno to se ne moze i vjerojatno se nikad nece moci 100% potvrditi.....

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 17:27 (toTheCore).
16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
Looka kaže...
decko1987 kaže...

smanji kvalitetu grafike za jedan na svakom i ici ce ti dobro samo ce ti grefika biti malo ruznijaa...a rekli su da cemo saznati jel da vinci gay a nista o tome...ili to trebas skupiti nekaj tipa perja da saznaš???

WTF!?!?!?!? Iznenađen

Pa pise ti u bazi podataka da se pretpostavlja da je bio gay........

Edit: Naravno to se ne moze i vjerojatno se nikad nece moci 100% potvrditi.....

Nisam ju čital...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
neaktivan
Looka kaže...

Nisam ju čital...

Sjedi! JEDAN!!! Smijeh Inace ima bas lijepih kratkih opisa o svim poznatim zgrada, arhitektima, kiparima...jos si uzmes Jansona i sve lijepo ponovis ili naucis Smijeh

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

aj pokusati cu  smanjiti  sve za jedan pa cu vidjeti onda ,a stekanje jel tako da je to vezano za ram da ga mogu ici nadogradjivati???

tnx people :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
Nabrzaka?? kaže...

ee mozel pomoc posto ste vi iskusni gameri :D

pokrenuo sam igru i sad malo mi koci u pocetku  ono kad  lucy dolazi do desmonda  i on ide do animusa

sve mi je na 3/3 4/4 3/3 ili kako vec

eh sad bili ste mi pomogli  pa da namjestim nekako da mi fino ide :D

ako vam treba konfa evo je:

1 gb rama

W7  - 32 bita

procesor 3.06 ghz

graficka je Geforce 7600 gt 256 mb

evo pa ako mozete pomoci

bio bi puno zahvalan ;)

Pa eksperimentiraj sam, nisi nam rekal ni koja rezolucija je... ni koliko jezgara ima procesor.

Moracu i ja malo to eksperimentisati,inace pc mi je super ali nesto kad ukljucim igru hm likovi mi cudni,mislim da mi je graficka ok,skoro sam je mijenjala pa sad hm mozda opet nije dovoljno.....a ja sam izgleda jedina cura na ovom forumu koja igra assasisns creed,ne mogu da vjerujem.....

15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

ma ima tu njih 50 % muških koji su zapravo u duši curice Smijeh

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nabrzaka?? kaže...

aj pokusati cu  smanjiti  sve za jedan pa cu vidjeti onda ,a stekanje jel tako da je to vezano za ram da ga mogu ici nadogradjivati???

tnx people :D

WTF??? Jesi ti izgorio po glavi? Stekanje ti je vezano da grafu

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 17:49 (NesQuiK).
16 godina
neaktivan
sany26 kaže...

Moracu i ja malo to eksperimentisati,inace pc mi je super ali nesto kad ukljucim igru hm likovi mi cudni,mislim da mi je graficka ok,skoro sam je mijenjala pa sad hm mozda opet nije dovoljno.....a ja sam izgleda jedina cura na ovom forumukoja igra assasisns creed,ne mogu da vjerujem.....

Možda je točno čak i ovo žuto, nisam siguran za to, ali i žuto+zeleno = rijetkost...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 18:33 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Možda je točno čak i ovo žuto, nisam siguran za to, ali i žuto+zeleno = rijetkost...

Ja koliko znam cure vecinom igraju one obicne igre kao npr Super Mario,Tetris itd...ma bas me briga,meni je Assassins Creed jedna od najboljih igra,drugi dio sam cekala godinu dana,sve sam recenzije pratila,taman do treceg dijela nadogradicu jos pc i graficku promijeniti:))))

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 18:33 (F1-IVO).
16 godina
sany26 kaže...
Looka kaže...

Ja koliko znam cure vecinom igraju one obicne igre kao npr Super Mario,Tetris itd...ma bas me briga,meni je Assassins Creed jedna od najboljih igra,drugi dio sam cekala godinu dana,sve sam recenzije pratila,taman do treceg dijela nadogradicu jos pc i graficku promijeniti:))))

Zašto ne popuniš moj pc da vidimo kakve konfe ženske slažu :)

BTW. Ovo za da vincija nisam znao, zato kad trebadnete stisnut onu tipku da ga zagrli, nemojte...

15 godina
protjeran
xxxxx kaže...
sany26 kaže...
Looka kaže...

BTW. Ovo za da vincija nisam znao, zato kad trebadnete stisnut onu tipku da ga zagrli, nemojte...

znači, Leo Da Vinci je tetkica? hahah

16 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...
xxxxx kaže...
sany26 kaže...
Looka kaže...

znači, Leo Da Vinci je tetkica? hahah

leo da vinci je bio peder no to ne umanjuje njegova postignuca

16 godina
Assassins Creed 2

Naravno da ne umanjuje, čovjek je bio genij.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xxxxx kaže...

ajd nabroji 10 izuma/kreacija/umjetničkih djela

16 godina
Fish Sandwich kaže...
xxxxx kaže...

Ma da nebi.

Koristi google.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo ja sam malo guglao.

Evo jedan izum koji se pojavljuje ingame.

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Sam zato kaj ste nesto procitali u nekoj igri ne znaci da je istina.

Ne postoje nikakvi cvrsti dokazi da je covjek bio gej.

Ciste spekulacije.

Al opet, kao sto je netko rekao, to ne umanjuje njegova postignuca. Covjek je bio vrhunski umjetnik.

- Psiho246
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Sam zato kaj ste nesto procitali u nekoj igri ne znaci da je istina.

Ne postoje nikakvi cvrsti dokazi da je covjek bio gej.

Ciste spekulacije.

Al opet, kao sto je netko rekao, to ne umanjuje njegova postignuca. Covjek je bio vrhunski umjetnik.

da pa to sam i ja rekao ne umanjuje njegova postignuca

također nije dokazano da je gej ali ima jedna teorija sa dosta dokaza da su on i mikelanđelo bili skupa u vezi tj. bili su gej

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

on je napravil nacrt za prvi bicikl...

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Oče li bit izdajnika do kraja igre

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 22:12 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Pa igraj pa ćeš saznat... i da li je to baš bitno ? Neodlučan Bit će ti priča zanimljivija ako sam otkriješ...

15 godina
protjeran
Looka kaže...
joze kaže...

Pa igraj pa ćeš saznat... i da li je to baš bitno ? Neodlučan Bit će ti priča zanimljivija ako sam otkriješ...

gay-men  lolol

16 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...
Looka kaže...
joze kaže...

gay-men  lolol

Gay-men ?? 

http://gtabalkan.com
16 godina
Fish Sandwich kaže...
xxxxx kaže...

Da Vinci je kralj.

Meni najzanimljiviji i najsimpatičniji lik u cijeloj igri.

Svaki put se veselim kad idem k njemu u igri.

Lik zrači pozitivnom energijom i tako je dobar u duši da kad bi umro u igri bilo bi ti žao.Barem meni bi.

Nisam još prešao,nemojte mi spoilati da li je umro ili nije.

17 godina
neaktivan
Da nisi zaljubljen? ;)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Danny_HR kaže...
Da nisi zaljubljen? ;)

Ha-ha,ma ne.Namigiva

Samo mi se čovjek sviđa kao takav.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja sam evo mijenjala rezolucije i postavke u igri pa mi sad grafika ne valja nicemu,jbg,kad se sjetim samo one grafike u jedinici,ma fantazija,a ovo izgleda da nema druge vec opet da graficku mijenjam....

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Daj neki screenshot da vidimo o čemu se radi. Ne bi bilo loše ni da navedeš i koji hardware imaš, mada je, za razliku od prvog dela koji je bio DX10 (na odgovarajućem hardwareu), ovaj isključivo DX9, tako da bi pri istim postavkama igra trebalo da izgleda isto na bilo čemu od GF6 na dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Daj neki screenshot da vidimo o čemu se radi. Ne bi bilo loše ni da navedeš i koji hardware imaš, mada je, za razliku od prvog dela koji je bio DX10 (na odgovarajućem hardwareu), ovaj isključivo DX9, tako da bi pri istim postavkama igra trebalo da izgleda isto na bilo čemu od GF6 na dalje.

Evo koja mi je konfiguracija racunara:

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU

E6750  2.66 GHz

2,67 GHz, 3,25 Gb of RAM

I jos skoro sam mijenjala graficku,mogu igrati igru super samo nekad se desi da mi se ekran zaledi i onda moram na desktop izaci sa crtl+alt+delete i onda ponovo udjem u igru i nastavim....

17 godina
Assassins Creed 2

To što se igra povremeno smrzne je, verovatno, "normalno". Daj screenshot da vidimo šta to ne izgleda dobro, nije sve u igri ni zamišljeno da bude lepo (npr ovaj model). I koju grafičku imaš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 15:13 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice