Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 538.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
Psiho246 kaže...
Inferno kaže...

preso igru 100% bitchez!! svi view pointovi, pera etc

evo na, pasite oci Smijeh

Od kud si skinuo taj save game da mogu i ja skinut!!!

;) :P

nes ga nac, moj je :> mogu ti poslat ak oces

D3ViL kaže...

Meni na polici nedostaje jedan BLUNT weapon tipa cekic ali nema nista kod prodavaca, jel i to neka bonus nagrada i dali ga je netko nasao?

taj cekic dobijes za 50 feathera, inace nije nis poseban

lordlojkus kaže...
Uopće se ne isplati imat Auditore Cape. Pomučiš se za 100 pera i na kraju dobiješ Cape zbog kojeg te svi napadaju. Btw. koja su četiri Capea?? Imam trenutno Plain i Medici Cape i na 10. sekvenci sam.

dobijes nekaki achievement ak nosis auditore cape u svakom gradu kolko sam cuo Belji se. treci cape ti je venetian

15 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...
lovac82 kaže...

De stvarno šta ser*** frend mi ima original i već je prošao igru i ja ponekada igram kod njega i nešto se ne sjećam da je imao problema sa DRM-om.... meni se igra svidjela pa ju možda i kupim, razumijem kada je igra bullshit pa ser*** al ovo je savršenstvo i vrijedi imati original..... mislim radi i pirat kako treba al bože moj za ovakvo remek dijelo se isplati dati novac

Vi ocjenujete nešto na osnovu čitanja tuđih komentara na internetu ma daj Šutim.... puca konekcija, ne valja DRM i te gluposti....... ništa nije onako kako se čini, uvijek će biti ljudi koji imaju problema sa originalom ali zato ima i ljudi koji imaju problema sa piratom tako da.......................... glupo je raspravljati o ovome

ne postoji igra za koju se isplati dati novac AKO ju možeš imati besplatno, čista logika, htjeli vi to priznati ili ne, i uvjeren sam da se BAREM 50 % ljudi ovdje slaže sa mnom samo to ne žele priznati

Btw ja ne igram original pa svejedno nisam imao prekida i rušenja bilokakve vrste, čak ni trzanja, ama baš nikakvih problema, usput ljudi toliko seru o originalima a ako 5 ljudi od svih koji su postali na ovom topicu ima original, reži mi glavu

ja iskerno ne kupujuem originale...ali ovo tvoje razmišljanje je bas jadno...znači ako voliš neku igru, sviđa ti se i sve...preso si je 100% i to par puta...sad zelis drugi nastavak zato kaj ti je ovaj vec dosadio...nebi ga dobio da nema ljudi koji kupuju te igre...prvo ne kupujes igre(kao i ja)drugo jos druge ljude poticess da ih ne kupuju...prvo:treba cijeniti taj trud koji je ulozen u igru, drugo:treba zahvaliti tim ljudima koji kupuju igru...zato ja sad zahvaljujem...jel da su svi ko ja i ti nebi znali šta je to PC/PS3/XBOX360 igrica...

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 18:59 (decko1987).
16 godina
Assassins Creed 2

Bravo ja sam sad na 86%.

Što je to Models, imam 1 od 2?

Seals je vjerovatno ono za altairov oklop, jel je to seals?

I kolko ima portraits of ezio targets? Sad trenutno imam 5 od ?

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
-Desmond- kaže...

Ja imam original i nemam uopce problema s time...igru sam presao i samo se jednom server rusio (2-3 min.) igra se normalno pauzirala i kasnije nastavila....a ti rocky eh što bih volio

da ac3 razviju isključivo za konzole baš zbog takvih pirata poput tebe...i da je igra 50% na sniženju ti je nebi kupio.....kad mozes igrat free....uf sto bih volio da ubi to napravi pa da vas onda

pirati vidim gdje ste....

Bah, jedinu igru koju sam kupio je bila Star Trek Online, zato što je to bilo neophodno, no dosta o tome, F1-IVO će poludit :)

16 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...
-Desmond- kaže...

Ja imam original i nemam uopce problema s time...igru sam presao i samo se jednom server rusio (2-3 min.) igra se normalno pauzirala i kasnije nastavila....a ti rocky eh što bih volio

da ac3 razviju isključivo za konzole baš zbog takvih pirata poput tebe...i da je igra 50% na sniženju ti je nebi kupio.....kad mozes igrat free....uf sto bih volio da ubi to napravi pa da vas onda

pirati vidim gdje ste....

Bah, jedinu igru koju sam kupio je bila Star Trek Online, zato što je to bilo neophodno, no dosta o tome, F1-IVO će poludit :)

Neće samo on, neće samo on... Neodlučan

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Za Jacka Sparrowa (ne radi mi citiraj). Models su vozila koja isprobaš u igri dakle: Leonardov ornitopter i kola za konje. Modeli se nalaze u Villi Auditore.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
(NAPOMENA:MOGUČI SPAM )evo sadcu vam citirati neke loše stvari iz igre : to sto je Eziova majka cijelo vrijeme na onom krevetu i moli se, samo jednom se vozi kočija i onaj leteči stroj, preskakanje godina,...a bilo bi dobro da mos koristiti piece of eden malo po gradu...hahaha
The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
(NAPOMENA:MOGUČI SPAM )evo sadcu vam citirati neke loše stvari iz igre : to sto je Eziova majka cijelo vrijeme na onom krevetu i moli se, samo jednom se vozi kočija i onaj leteči stroj, preskakanje godina,...a bilo bi dobro da mos koristiti piece of eden malo po gradu...hahaha

Ja sam letil po par puta, postoji mjesto kod one Christine ja mislim gdje imaš nešto na tornju izvan grada gdje letiš sa letećim strojem... 

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

Slažem se, bilo bi puno bolje da članovi obitelji redi nešto po vili, a ne samo stoje na jednom te istom mjestu i nestare.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
decko1987 kaže...

Slažem se, bilo bi puno bolje da članovi obitelji redi nešto po vili, a ne samo stoje na jednom te istom mjestu i nestare.

E baš to navedeno....majka mu je cijelo vrijeme tamo na krevetu i moli se....bilo bi bolje da malo seta npr nađeš je u gradu kod vile il tak neš...i da oni ne stare ezio na kraju ima ravno 40 a majka kao da boji kosu :S

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

I? Da li vrijedi skupiti sva perja i što time dobiješ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...
thuglife kaže...
decko1987 kaže...

E baš to navedeno....majka mu je cijelo vrijeme tamo na krevetu i moli se....bilo bi bolje da malo seta npr nađeš je u gradu kod vile il tak neš...i da oni ne stare ezio na kraju ima ravno 40 a majka kao da boji kosu :S

ma dobro je da stare...prica je realnija...a ne da prođe 20 godina a oni izgledaju isto...i jel se moze xfireom slikat screenshootove ako ne kojim moze programom???

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 19:57 (decko1987).
16 godina
decko1987 kaže...

ma dobro je da stare...prica je realnija...a ne da prođe 20 godina a oni izgledaju isto...i jel se moze xfireom slikat screenshootove ako ne kojim moze programom???

Za xfire neznam, ali sa frapsom možeš 100%

17 godina
s0me0ne kaže...
decko1987 kaže...

Za xfire neznam, ali sa frapsom možeš 100%

Mozes s xfire i uzet screen i snimat.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
evo screenovi nisu neki ali ajde
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

šteta što nema više onih tomb misija meni su bile baš zabavne

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...

Imaš ih, odi u DNA i tamo možeš odigrat ispočetka

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

I? Da li vrijedi skupiti sva perja i što time dobiješ?

dobijes onaj cekic na 50 pera ko sto rekoh maloprije i na 100 auditore cloak i % u game completionu ak ti to ista znaci (ak si manijak koji nema pametnijeg posla ko ja Smijeh)

I NAPOKON OVA MATER PROGOVORI

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

hahahaha mater progovori...hahahahahaha crknut cu kaj fakat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

hahahaha mater progovori...hahahahahaha crknut cu kaj fakat

Da, kaže par riječi i onda sjedne nazad na krevet i onda opet šuti, a ti dobiješ cape zbog kojeg te svi na prvi pogled žele ubiti :/.

16 godina
Assassins Creed 2

Progovori jer je zadivljena kako nisi imao pametijeg posla pa si pobirao pera.Belji se

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

hehe da, ustane se i kaze nesto tipa thank you for still thinking about me pa se tamo grlite i onda sjedne na drugo mjesto pa opet muci

edit: opa vec vas je dvoje postalo Iznenađen spor sam ko govno

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 21:47 (Inferno).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lordlojkus kaže...
Rocky Stallone kaže...

Imaš ih, odi u DNA i tamo možeš odigrat ispočetka

ispočetka iste? ne toliko zabavne da bi ih ponavljao haha, možda kakav DLC izađe

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ej...pomoc...na onoj vili u monterigioniu...ima simbol (glyph) i on je na toj kuči na zidu i ja se popnem ali nemam gdje stat da bi skenirao...kako ste vi to uspjeli...symbol izgleda ko neki bar code

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ej...pomoc...na onoj vili u monterigioniu...ima simbol (glyph) i on je na toj kuči na zidu i ja se popnem ali nemam gdje stat da bi skenirao...kako ste vi to uspjeli...symbol izgleda ko neki bar code

evo screen

ovak se postavi pa skeniraj, ak i dalje nece probaj restartat igru ovak se postavi pa skeniraj, ak i dalje nece probaj restartat igru
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 21:57 (Inferno).
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

Dođi do ruba i stisni shit, da on ode visit tamo, i onda stisni eagle vision, to jest "e".

Damn, preduhitrilo me. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 21:58 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Inferno kaže...
decko1987 kaže...

sad cu ti screen puknut sam sec

a evo uspio hvala...kako sam glup samo sam trebo eagle vision

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sad nemrem probit kod ali snaci cu se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Inferno kaže...
decko1987 kaže...

evo screen

hhmm, bar-kod u 15 stoljeću....zanimljivo....

17 godina
Rocky Stallone kaže...

hhmm, bar-kod u 15 stoljeću....zanimljivo....

Pa ako si pratio pozornije te "Glyph" je ostavio subject 16, lik koji je prije koristio Animus i pratio Ezia, a kod je ostavljen kao virus u Animusu i nema veze s 15-tim stoljecem.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 22:27 (D3ViL).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice