Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 536.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Assassins Creed 2
TopForumaš kaže...

da sjecam se te misije sa onim na brodu ponavljao sam ju 8 puta

zahebana je da istina

hhhmm nije da se kurčim al ja sam ju isprve prošao :), no možda sam samo imao sreće haha, ma jednostavno samo trebaš jednog po jednog stražara čekati na istom mjestu svi će oni teb doći prvi, a ako rokneš metu prije nego što pobiješ sve stražare onda više nije ni važno jesu li te skužili

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

na tu misiju s brodom sam potrosio 35 minuta,cuvara po cuvara sam pazljivo, ali ono svakog cekam pola ure tako da.. -.-

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
17 godina

evo ja sam zavrsio bas igru i stavrno super bas me zanima ko ce biti glavni ljudi zavjere u trojci,američki predsjednici?!(nadam se)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 21:44 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo presao sam igricu...13 h i 46 min...samo mi je glupo sto cijelo vrijeme poslje smrti oca i braće...ona marija njegova mama cijelo vrijeme tamo sjedi pored kreveta i nis ne pricas s njom

sad cu malo pricekat pa napraviti side missions...pa opet igrati ispocetka...sretno ostalima s igrom...tko jos nije probao neka proba...i jos mi je glupo s onim borgiom na kraju...šoram ga pola sataa šakama i njemu nis...i chuck norris bi vec umro

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 22:35 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

na tu misiju s brodom sam potrosio 35 minuta,cuvara po cuvara sam pazljivo, ali ono svakog cekam pola ure tako da.. -.-

Ja sam rješio iz treće, onog što šeće na doku lako, a ostale stealthy, jednog po jednog, visio s vanjske strane broda i kako koji naiđe...

Uglavnom, nije teško kad malo razmisliš.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

http://www.hcl.hr/recenzije-assassins-creed-2-x360-ps3-pc-432-18.html evo napokon recenzija na hclu...i nije neka...dajte ocjene...ja sam dao 100....

nesto za treci dio...posto je ezio na kraju onoj bozici rekao da ima jos puno pitanja i pitao je tko je desmond miles...moglo bi bit da ce se ezio opet pojaviti u 3. djelu kao sto je i altair u 2....makar ne kuzim kaj je ono trebalo značiti???

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 22:45 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
markomarko kaže...

Ja sam rješio iz treće, onog što šeće na doku lako, a ostale stealthy, jednog po jednog, visio s vanjske strane broda i kako koji naiđe...

Uglavnom, nije teško kad malo razmisliš.

isto kao i ja, samo stealth cijelo vrijeme, a zapravo mislim da se i mora stealth koristiti u ovoj misiji?

@dečko1987  kako ti i slični mule imate volje kad završite igru odmah ponovno ispočetka?!  pa ja i najbolju igru koju sam ikada igrao nisam odmah ponovno ispočetka, tek nakon nekoliko mjeseci dok zaboravim story lol....omgIznenađen

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 22:49 (Robert-Je-Glup).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

pogledaj bolje sta sam napisao...da cu sad malo pricekati pa onda opet igrati...koja je oznaka za katakombe

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 22:50 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

koja je oznaka za katakombe

Ako se dobro sjećam, oznaka je ista kao i znak assassina-

Ovog oblika:

http://www.gadgetreview.com/wp-content/uploads/2009/04/assassin__s_creed_logo_tattoo_by_girthehomicidalsquee-580x525.jpg

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
Assassins Creed 2

sta je ovo grad u pozadini ogromni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 13:43 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Dali je venecia zadnji grad ili  ima još koji?

Rim naprimjer?

I dali ću se morati vračati nazad k ujaku u vilu?

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

http://www.hcl.hr/recenzije-assassins-creed-2-x360-ps3-pc-432-18.html evo napokon recenzija na hclu...i nije neka...dajte ocjene...ja sam dao 100....

nesto za treci dio...posto je ezio na kraju onoj bozici rekao da ima jos puno pitanja i pitao je tko je desmond miles...moglo bi bit da ce se ezio opet pojaviti u 3. djelu kao sto je i altair u 2....makar ne kuzim kaj je ono trebalo značiti???

Ona se božica obraćala Desmondu preko Ezia, zato je ovaj bio tako zbunjen, zamisli da se netko preko tebe obraća tvom par stotina godina mlađem potomku.

Upozorila ga je na greške koje čovječanstvo opet ponavlja.

Jack Sparrow kaže...

Rim naprimjer?

Venecija je zadnji pravi grad, u rimu imaš samo jedan linearni dio po Bazilici sv. Petra i sličnim građevinama u Vatikanu, u vilu češ se moći vratiti nakon što odigraš igru, no to je ostavljeno tebi na izbor.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jeli tko riješio cijeli The Truth? Ja sam trenutno na 12. glyphu. Još imam dva tomba za preći (oba u Veniciji) i onda dobivam Altair Armor Smijeh.  I imam pitanje, kada ću dobiti Altair Sword?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lordlojkus kaže...

Jeli tko riješio cijeli The Truth? Ja sam trenutno na 12. glyphu. Još imam dva tomba za preći (oba u Veniciji) i onda dobivam Altair Armor Smijeh.  I imam pitanje, kada ću dobiti Altair Sword?

Ja sam riješio sve

predobar je altairov armor

sword ćeš dobit kad dovršiš cijeli grad (barem je tak meni bilo)

Da je baba muško - deda bi bio gay
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
lordlojkus kaže...

Ja sam riješio sve

predobar je altairov armor

sword ćeš dobit kad dovršiš cijeli grad (barem je tak meni bilo)

Ja sam unaprijedio sve na treci level ali nema sworda :(

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kada dobijes altairov armor ce ti biti dostupan altairov sword al ga neces dobit neg ces ga morat kupit.Stoji oko 40 000 f-ova ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 15:32 (Alfa1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

Kada dobijes altairov armor ce ti biti dostupan altairov sword al ga neces dobit neg ces ga morat kupit.Stoji oko 40 000 f-ova ;)

Ja sam sword imao dostupan prije Armora. Ja mislim da to ovisi do story-a. Koje misije obavis i to. Nemogu se sad sitit.

Meni je glupo sta ima limit u chestu. Moram svakih uru ic u onu kucu. A kako ja igram "dosta" AC2 u zadnje vrime, onda moran stalno prikidat.

Spirit...
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Rim naprimjer?

ujaku? a kakva mu je kći? odnosno tvoja sestrična? jel komad? lololololol

16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
Jack Sparrow kaže...

Rim naprimjer?

ma daj vec si tako dosadan

svakome moras spustati ovdje nije mijesto tome

uostalom fora ti ne stima

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Di mogu vidit koliko sam preša igre.. Hvala

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Evo privodim glavnu pricu kraju ali ono sto mi stvarno nedostaje je nemogucnost nossenja one velike sjekire ili koplja nego ih moram otimati. Sad ce netko reci ipak si ti assassin gdje bi sakrio koplje ali ako vec imam otrovni bodez, ili pistolj mogao bih imati i koplje na rasklapanje. .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Evo privodim glavnu pricu kraju ali ono sto mi stvarno nedostaje je nemogucnost nossenja one velike sjekire ili koplja nego ih moram otimati. Sad ce netko reci ipak si ti assassin gdje bi sakrio koplje ali ako vec imam otrovni bodez, ili pistolj mogao bih imati i koplje na rasklapanje. .

Najbolje onda da ima i sniper na rasklapanje negde u džepu...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
Looka kaže...
D3ViL kaže...

Najbolje onda da ima i sniper na rasklapanje negde u džepu...

Imati ostricu namontiranu na stap koji se moze sklopiti je poput snip-a u dzepu ali posjedovanje muskete u rukavu koja puca precizno poput danasnjeg oruzja mada tada ni muskete nisu postojale je ono. . ., realno. Nemoj biti smjesan uostalom govorim sto bi meni bilo fino da ima Nanoboy Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 11:10 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sad sam na onoj misiji kad moram jednu pticu u kavezu oslobodit, to je negdi na početku.. koliko je to otprilike posto igre

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

sad sam na onoj misiji kad moram jednu pticu u kavezu oslobodit, to je negdi na početku.. koliko je to otprilike posto igre

Ajme...pa to je sami početak...jako malo posto...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Joj igra zvuci prilicno zanimljivo....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Pozzz,

što mogu dobiti sa time da skupim cijeli The Truth?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

ma daj vec si tako dosadan

svakome moras spustati ovdje nije mijesto tome

uostalom fora ti ne stima

Pogledaj mu malo nick, to ti sve govori.

To je neko jako neodgojeno derište, koje je tek stupilo u pubertet.

Isto tako užasno je naporan i dosadan. Samo čekam vrijame kad će ga trajno izbaciti iz foruma.

btw, imaš loš smisao za humor

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice