Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 536.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
D3ViL kaže...
Igor kaže...

Mora te prvo ona ženska lopovica naučiti kako skočiti u vis dok visiš s uporišta.

Heh, imam obicaj obici cijeli grad i otkriti view point's prije nego se bacim na prelazak misija, mucio sam se s tim tornjem 10 minuta obilazeci okolo i kuzeci kako se popeti, napisao post i pokrenuo misiju kad ono u animacij "zenskica" radi jump koji ja nemogu. Ty u svakom slucaju.

Znam kako ti je, i ja sam ga ko debil pet minuta obilazio i promatrao iz svih mogućih kutova, kako sam se glupo osjećao kada mi je ona lopovica rekla da će me naučiti tu tehniku. Smijeh

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
16 godina
Assassins Creed 2

I ja isto tako pokušavam pobrati sve što mogu, do sad sam kupio sve mape sa blagom i sveih pobrao, jedino mi se neda neke sporedne misije rješavati, ostalo sve skupljam.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

JA NEMREM UBIT ONOG TIPA NA BRODU NEGDJE PRI KRAJU...KAD SE TREBAS SULJAT I NESMIJU TE SKUZITI U VENCIJI

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

JA NEMREM UBIT ONOG TIPA NA BRODU NEGDJE PRI KRAJU...KAD SE TREBAS SULJAT I NESMIJU TE SKUZITI U VENCIJI

i meni je trebalo dosta da pređem tu misiju, uglavnom ti treba strpljenje i malo po malo okolne stražare(kreneš sa zadnjeg djela broda) ih ubijaš (smoke+poison), a moš i odmah baciti smoke granade i pokušat ga ubiti, ali se nalazi u nekoj smotanoj poziciji pa će ti teško uspijeti..

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 13:32 (vgetik).
16 godina
neaktivan
vgetik kaže...
decko1987 kaže...

i meni je trebalo dosta da pređem tu misiju, uglavnom ti treba strpljenje i malo po malo okolne stražare(kreneš sa zadnjeg djela broda) ih ubijaš (smoke+poison), a moš i odmah baciti smoke granade i pokušat ga ubiti, ali se nalazi u nekoj smotanoj poziciji pa će ti teško uspijeti..

LOL, pa samo ga upucaj

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
vgetik kaže...
decko1987 kaže...

hvala ucinio sam bas kako si rekao i uspio...nemogu ga upucat nemam od gdje

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
vgetik kaže...
decko1987 kaže...

hvala ucinio sam bas kako si rekao i uspio...nemogu ga upucat nemam od gdje

Pa ja sam stajal tamo i kad su mi rekli da ga ubijem ja sam ispred broda samo zapucal

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Koliko ima misija ova igra

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 14:00 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Jedina mana igri koju sam zasad nasao je Villa, dvorac koji posjedujete, recimo ja sam igrao dosta sporo, istrazujuci i tek sam usao u Veneciju a vec sam unaprjedio sve gradjevine na maksimum, kupio sva oruzja i oklope koji su se mogli uzeti (zeljezni oklop trenutno) i jos mi je ostalo preko 20000 Florinti, Villa mi proizvodi preko 12000 F svakih 20 minuta tako da mi je skupljanje blaga, ili radjenje sporednih misija u ekonomskom smislu totalno nepotrebno (mada se tim bavim jer uzivam u igri)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Hm.... neznam koliko točno misija, jer postoje sporedne i glavne ,ali oko 20 dobrih sati igre... Namigiva

16 godina
Looka kaže...
joze kaže...

Hm.... neznam koliko točno misija, jer postoje sporedne i glavne ,ali oko 20 dobrih sati igre... Namigiva

Na gamereportu su rekli 50-ak sati igre sa svim misijama (glavne i sporedne) meni dosta.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Dal mi neko moze pomoc da sredim igricu?

Instaliro sam i novi patch skinil.

I registriral na ubisoft

Sad kaj da napravim jos da mogu ic igrat? Imam neki ko SHIELD se zove nutra ima host ..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Jeste se uspjeli popet na toranj s slike i kako? Ja nemogu dalje od uporista od crvene cigle sa slike 1, obilazio sam sa svih strana cisto nevidim kako da se popnem.

Ide,ide samo se okreći na tome tornju.Sa jedne strane se možeš popeti bez onoh "lopovskih" skokova.

Punk's not dead!!!!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel zna netko koliko ezio ima godina na kraju igre negdje 38-39???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Je li vi svi igrate sa orginal ili "one druge" verzije,jer sam cula da su te druge verzije zeznute pravo,rijetko ko uspije nastimati kako treba,bar kod mene ovdje svi se zale da ta skinuta verzija uvijek ima neke poteskoce i da skoro niko ih ne moze pokrenuti....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

MOZE MI NETKO SAMO RECI...Kad sam na 14 sekvenci i trebam ici kod maria ujaka u monterigioni...jel prvo trebam skupit sve codece zato sto mi nece uci u prostoriu ona bijela linija stoji

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 15:45 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sany26 kaže...

ovdje svi se zale da ta skinuta verzija uvijek ima neke poteskoce i da skoro niko ih ne moze pokrenuti....

Upravo suprotno - ja čujem/vidim da većini radi.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan
calypso kaže...
sany26 kaže...

ovdje svi se zale da ta skinuta verzija uvijek ima neke poteskoce i da skoro niko ih ne moze pokrenuti....

Upravo suprotno - ja čujem/vidim da većini radi.

Pa je li svi skidaju to sa neta ili negdje kupuju?Ja kad bi igru skinula sa neta sav bi internet potrosila,nemam dovoljno prostora za igru,a sad da kupujem te verzije od nekih stranaca neznam....

16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

MOZE MI NETKO SAMO RECI...Kad sam na 14 sekvenci i trebam ici kod maria ujaka u monterigioni...jel prvo trebam skupit sve codece zato sto mi nece uci u prostoriu ona bijela linija stoji

Pa u igri ti piše : Collect all codex pages....

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Dal mi moze neko pomoc da sredim igru?

Moze PM

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
http://userstyles.org/styles/23637 to je tema za facebook...super je assassins creed 2...instalirajte stylish prije toga na mozilli i onda na tu stranicu i instalirajte tu temu i ssamo na face i to je to...radi samo na mozilli...pa ako vam se ne sviđa lako maknete

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Ne kuzim...kad skupim sve codexe i stavim na onaj zid ...šta onda trebam...???
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

sloziti mapu svijeta

nego onoga na brodu nekuzim kak ga nisi uspio jos ti kaze ona casna use the la pistola

uzmes pistolj i paf nikakva suljanja nista....

17 godina
Assassins Creed 2

Jel neko provalio ovaj kod?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
decko1987 kaže...

sloziti mapu svijeta

nego onoga na brodu nekuzim kak ga nisi uspio jos ti kaze ona casna use the la pistola

vjerojatno ne mislimo na istu misiju...ja mislim na ono kad trebas ubiti onih 9 zapovjednika a on na brodu je jedan od  tih

15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Jeste se uspjeli popet na toranj s slike i kako? Ja nemogu dalje od uporista od crvene cigle sa slike 1, obilazio sam sa svih strana cisto nevidim kako da se popnem.

kao od šale, ma svi su isti ti view pointovi, ili imaš sa druge strane kao odvaljeno nekoliko cigli, ili kao zataknuta nešto kao neka baklja ugašena i sl., mora biti negdje, a osim toga jesi probao onaj skok nakon što skočiš brzo shift stisneš? to je za one malo veće skokove

15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
TopForumaš kaže...
decko1987 kaže...

sloziti mapu svijeta

vjerojatno ne mislimo na istu misiju...ja mislim na ono kad trebas ubiti onih 9 zapovjednika a on na brodu je jedan od  tih

Ah, da, to je jedan od najtežih dijelova u igri, he. Moraš skočiti u vodu i popeti se na brod s desne strane. I popneš se do vrha prema desno, i pazi kako stražari prolaze. Obratiš pozornost na onog lijevo što gleda prema palubi (mjesto gdje ga možeš dohvatiti, ali te skuže) i onaj prema tebi što stalno prolazi kraj tebe. Čim prođe i čim taj drugi gleda u drugom smjeru, brzo se popneš i napraviš assassin kill s visine. Uspije mi iako je teško. Prvi put mi nije htio priznati iako sam ga ubio, nekakav bug ili nešto jer su me stražari vidjeli iako sam bio brz.

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

pogledaj na youtube rješenje...

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ja ti mogu reć da na 1 ide II-, na broj 3 ide III, a na 9 ide I-- (P.S. Ova povlaka kod broja je ona točkica) Namigiva

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

da sjecam se te misije sa onim na brodu ponavljao sam ju 8 puta

zahebana je da istina

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice