Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 536.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
decko1987 kaže...
evo jedan screen

Al je dobar...Neodlučan

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
pogledajte ovaj screen gore nekak mi je grafika loša u filmičima...jel i vama tako
The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...
pogledajte ovaj screen gore nekak mi je grafika loša u filmičima...jel i vama tako

šta joj fali.....?

15 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Trebam pomoć,

ima li koji tomb u Tuscani????

Trebao bi biti. Svaki grad ima neki svoj tomb, a vjerojatno nisi otkrio cijelu mapu (pretraži sve viewpointove) ili imaš ilegalnu verziju.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Eziova faca je jos dobra, ali od ovih drugih na videima nije bas nesto
The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

facijalne expresije su odlicne

jedino bi mozda bilo bolje da cutscene nisu u ingame engineu nego posebno animirane

ali i ovako je izvrsno

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

facijalne expresije 

Smijeh Izraz lica je bilo prekomplicirano? (Šala :)

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Meni jutros crko pc radi assassins creeda 2,morala sistem oboriti,sad se ne smijem ni usuditi instalirati opet igru...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
harpy21 kaže...
lordlojkus kaže...

Trebam pomoć,

Trebao bi biti. Svaki grad ima neki svoj tomb, a vjerojatno nisi otkrio cijelu mapu (pretraži sve viewpointove) ili imaš ilegalnu verziju.

Imam verziju za PS3, legalna je

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
sany26 kaže...

Meni jutros crko pc radi assassins creeda 2,morala sistem oboriti,sad se ne smijem ni usuditi instalirati opet igru...

Najlakše okrivit igru do koje sigurno nije.

Sigurno si imao neki virus ili ti je virus bio u cracku.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Samo znam da kad sam instalirala igru i pokrenula je i ukljucivala na net pojavljivao mi se neki alarm,doduse igra mi je se rusila nakon svakih 5 minuta...i jutros pc uopce nisam mogla ukljuciti....sad sam u velikoj dilemi sta da radim,da li da instaliram ili ne,a kad vidim da je igra ispred mene a ne mogu je igrati dodje mi da crknem od muke....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
sany26 kaže...

I ja sam zensko....

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 18:54 (sany26).
16 godina
neaktivan
sany26 kaže...
xxxxx kaže...
sany26 kaže...

I ja sam zensko....

Rekal sam mu ja preko PM ^^

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
Assassins Creed 2

Ako bude nastavaka kao predaka u Ansestor room bice dobro, proci ccemo sve od Perzije, Grcke, Rima, Kine itd itd itd Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ako bude nastavaka kao predaka u Ansestor room bice dobro, proci ccemo sve od Perzije, Grcke, Rima, Kine itd itd itd Smijeh

ovako imam osjecaj da se nece slijedeci nastavak zvati ac3 nego ac i podnaslov

ac3 ce zavrsiti trilogiju

no prici naravno tu nije kraj posto ce to biti PRVA trilogija

a oni mogu i drugu i trecu po 3 nastavka itd.

uglavnom ubi ce stancat AC i nadam se da ce oni svi biti bolji jedan od drugog a to bas i nije lak pothvat

ac2 je trenutno vrh vrhova sandbox igara te akcijsko avanturskih igara

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 20:10 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
sany26 kaže...
xxxxx kaže...
sany26 kaže...

I ja sam zensko....

nema veze sto si zensko i sto ti je PC "crknuo" ko zivotinja,nije do igrice sigurno nego do tvojeg racunala ili ti je pre slabo na pokrenut igricu,ili imas neki gadan virus....

Im But the blade in the Crowd
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
Looka kaže...
sany26 kaže...
xxxxx kaže...
sany26 kaže...

I ja sam zensko....

nema veze sto si zensko i sto ti je PC "crknuo" ko zivotinja,nije do igrice sigurno nego do tvojeg racunala ili ti je pre slabo na pokrenut igricu,ili imas neki gadan virus....

Nije do racunala,imam zvijer od racunara,a sad za virus,pa da,negdje sam nesto pokupila,neznam...znam samo da nakon pokretanja igre,nakon par dana pojavio mi se alarm,i da je pokazalo da mi je nesto zarazeno na igri,jbg,sad ili da uvalim nekom igru da je instalira da budem 100% sigurna da nije virus na igri ili ne,jooooooj vidite vi kakvim se mutnim radnjama bavim radi igre,moram nesto napraviti,sta cuSmijeh

17 godina
sany26 kaže...
Ner0 kaže...
Looka kaže...
sany26 kaže...
xxxxx kaže...
sany26 kaže...

I ja sam zensko....

Nije do racunala,imam zvijer od racunara,a sad za virus,pa da,negdje sam nesto pokupila,neznam...znam samo da nakon pokretanja igre,nakon par dana pojavio mi se alarm,i da je pokazalo da mi je nesto zarazeno na igri,jbg,sad ili da uvalim nekom igru da je instalira da budem 100% sigurna da nije virus na igri ili ne,jooooooj vidite vi kakvim se mutnim radnjama bavim radi igre,moram nesto napraviti,sta cuSmijeh

Kupi original.

PS: I napiši komponente pod MojPC da ti ubuduće ne govore da imaš preslabo računalo.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
sany26 kaže...
Ner0 kaže...
Looka kaže...
sany26 kaže...
xxxxx kaže...
sany26 kaže...

I ja sam zensko....

imas na zabranjenim stranicama novu pa si to preuzmi,nesmijem o tome javno govorit...kako god preporucam novu igru prije nego da nekom svoju uvalis i mozda jos nekog zajebes

Im But the blade in the Crowd
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

presao sam igru i vrh vrhova je.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sany26 kaže...
xxxxx kaže...
sany26 kaže...

I ja sam zensko....

vidi, vidi, i žene igraju videoigre......mislio sam da je to ono - men only, kao npr Brut, ili Axe  lol , no drago mi je....., joj kako bi to bilo fora , tj san snova, dođeš svojoj curi, ej mala oćemo malo PESa? hahahha, kad ona, ajd ti donesi pivu ja ću štapiće hhahahahSmijehSmijehSmijeh

15 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...
harpy21 kaže...
lordlojkus kaže...

Trebam pomoć,

Hm, ako si otkrio sve viewpointove, onda treba riješiti neke glavne questove ili sidequestove da bi se ta lokacija otkrila... Inače bi trebala biti označena na mapi, ali znam da je i meni isto bilo tako.

15 godina
neaktivan
sany26 kaže...

Ili je u cracku bio virus  ili si negdje virus pokupila...

15 godina
neaktivan

Hm, ako si otkrio sve viewpointove, onda treba riješiti neke glavne questove ili sidequestove da bi se ta lokacija otkrila... Inače bi trebala biti označena na mapi, ali znam da je i meni isto bilo tako.

Evo našao sam na

... Sada sam na 7. sekvenci a jučer sam počeo igrati točno u 17:47h (valjda je to dobro)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

kako sam se smijao na ovo

referenca na super maria xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Jeste se uspjeli popet na toranj s slike i kako? Ja nemogu dalje od uporista od crvene cigle sa slike 1, obilazio sam sa svih strana cisto nevidim kako da se popnem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Jeste se uspjeli popet na toranj s slike i kako? Ja nemogu dalje od uporista od crvene cigle sa slike 1, obilazio sam sa svih strana cisto nevidim kako da se popnem.

Mora te prvo ona ženska lopovica naučiti kako skočiti u vis dok visiš s uporišta.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan

Hahahha vjeruj svi mi se cude kako to mogu,a sta cu,jednostavno volim igre,postala sam prava gamerica,pratim sve kad sta izadje i na sve nacine snabdjevam se igramaSmijeh

15 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
sany26 kaže...
xxxxx kaže...
sany26 kaže...

I ja sam zensko....

vidi, vidi, i žene igraju videoigre......mislio sam da je to ono - men only, kao npr Brut, ili Axe  lol , no drago mi je....., joj kako bi to bilo fora , tj san snova, dođeš svojoj curi, ej mala oćemo malo PESa? hahahha, kad ona, ajd ti donesi pivu ja ću štapiće hhahahahSmijehSmijehSmijeh

Postala sam prava gamerica,sve pratim,gledam recenzije i snabdjevam se igrama kako znam i umijem,jednostavno volim igre i gotovo....

17 godina
Igor kaže...

Mora te prvo ona ženska lopovica naučiti kako skočiti u vis dok visiš s uporišta.

Heh, imam obicaj obici cijeli grad i otkriti view point's prije nego se bacim na prelazak misija, mucio sam se s tim tornjem 10 minuta obilazeci okolo i kuzeci kako se popeti, napisao post i pokrenuo misiju kad ono u animacij "zenskica" radi jump koji ja nemogu. Ty u svakom slucaju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice