Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 530.138
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Assassins Creed 2

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 1:25 (john_ryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ovako... prešao sam onu glavnu misiju još prije skoro 2 tjedna. ubio sam onog rodriga borgiu i sve to, al sam nastavio igrati dalje jer me igra toliko zaintrigirala kao ni jedna do sad (osim naravno prvog dijela), pa sad imam par pitanja

u monteriggioniju sam nadogradio sve one zgrade na maksimum, odnosno kolko se moglo. od onih kolekcija imam sve (stranice kodeksa, portreti mojih meta, umjetnine itd) osim pera i oružja.

pera sam do sad skupljao na način da ključim onaj eagle view i tako hodam/trčim/skačem po zgradama i na taj način se lako uoči pero, jer onako bljeska. do sad sam ih skupio 34/100. jel ima još koji djelotvorniji način ili je ovo najbolje što se može?

kod kovača sam kupio sva moguća oružja, štitove itd. još mi samo nedostaje jedan mač, a ne znam koji, bio sam kod kovača u svim gradovima i sve je kupljeno, ali fali još taj jedan. nije altairov jer njega već imam. dok sam piso ovo nečeg sam se sjetio, da nije možda da moram i ovaj mač ostavit tamo u kolekciji u vili pa će mi se tek onda priznat?

kako naći one glyphove. kad odem u bazu podataka, odaberem lokacije itd, nađem zgrade na kojima se nalaze ti crteži, samo još moram doći do tih zgrada i naći ih na njima. jel ima neki način kak se dođe do tih zgrada, il moram lunjat po gradu i "ručno" gledat i tražit, jer ne znam baš gdje se nalazi svaka zgrada?

toliko za sad. hvala unaprijed :)

i evo "knjiga rekorda" iz vile

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

za to zadnje oruzje moras sakupit 50 pera pa ce ti se automatski unlockat ili ce ti mama dat (malo mi pamcenje koci)

a za glyphove   da nazalost moras ic po gradu i trazit al i imas lokacije na youtubeu

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2

de ajmo ljudi pomagajte. kak ste vi ostali tražili glyphove? jel nije malo cheaterski tražit preko youtuba i slično?

Atomska bubamara
15 godina
jurluk kaže...

de ajmo ljudi pomagajte. kak ste vi ostali tražili glyphove? jel nije malo cheaterski tražit preko youtuba i slično?

ma nije,to je samo mala pripomoć,savjet....Nevinašce

15 godina
Assassins Creed 2

pitanje za forumaše koji su prešli ovu igru,koliko sati vam je trebalo da pređete sve,ako ne sati,onda otprilike kolko tjedana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

za to zadnje oruzje moras sakupit 50 pera pa ce ti se automatski unlockat ili ce ti mama dat (malo mi pamcenje koci)

a za glyphove   da nazalost moras ic po gradu i trazit al i imas lokacije na youtubeu

Za 50 pera dobiješ onaj plašt, a ne oružje, ili se ja krivo sjećam? Neodlučan

@john_ryder, 17-18 sati, al baš sam guštao u igri i stalno free romao.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 12:33 (thuglife).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Alfa1234 kaže...

Za 50 pera dobiješ onaj plašt, a ne oružje, ili se ja krivo sjećam? Neodlučan

@john_ryder, 17-18 sati, al baš sam guštao u igri i stalno free romao.

Za 50 pera dobiješ oružje, a za 100 dobiješ plašt :)

@John - meni je trebalo negde 20 sati, al sam puuuuuno istraživao ^^

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Ma koji youtube, sta si puko? :-D Nemoj si unistavati iskustvo iz lijenosti. Treniraj mozdane vijuge ;-)

Sve lokacije s glifovima su ti zapisane u animusu, a u 100% slucajeva na mapi su takvi 'posebni' objekti oznaceni tamno sivom bojom i malo su bolje detaljizirani od generickih zgrada.

Ako otvoris lokaciju u animusu, i pregledas opis s malo mozda i sliku, vrlo jednostavno ces zakljuciti gdje se objekt nalazi.

Npr. za jednu lokaciju (crkva) pise da su trgovci s obliznjeg merkata dolazili tu moliti - tj. to su govorili svojim zenama. Odlican je to trag, fino pogledas na mapi gdje se nalazi siva gradjevina s otvorenim prostorom oko sebe - otvoreni prostor bi bio merkat.

Pa stvarno nije tesko, ono maltene da te igra ne vodi za ruku.

A sto se tice samih glifova, nisu sakriveni ubi boze. Svakog sam nasao unutar 5 minuta pentranja po zgradi. Samo pretrazi i to je to.

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 16:15 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
...u 100% slucajeva na mapi su takvi 'posebni' objekti oznaceni tamno sivom bojom i malo su bolje detaljizirani od generickih zgrada....

da, to znam. samo što je takvih objekata na karti bar 20-ak, al dobro, tražit ću od jednog do drugog i valjda ću nać ;)

john_ryder kaže...

pitanje za forumaše koji su prešli ovu igru,koliko sati vam je trebalo da pređete sve,ako ne sati,onda otprilike kolko tjedana?

nisam prošao 100 % igre, ali onu za onaj glavni cilj, ubit rodriga, trebalo mi je malo manje od 18 sati. ali kao što je rekao thuglife, nisam samo obavljao glavne zadatke. puno sam samo lunjao po gradu, malo istraživao i njuškao okolo, divio se količini detalja itd

Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Deus ex machina kaže...
...u 100% slucajeva na mapi su takvi 'posebni' objekti oznaceni tamno sivom bojom i malo su bolje detaljizirani od generickih zgrada....

da, to znam. samo što je takvih objekata na karti bar 20-ak, al dobro, tražit ću od jednog do drugog i valjda ću nać ;

Ma, to ti upravo govorim da izbjegnes :-) ja se ne bi mucio s time da brute-forceam dok ne pogodim.

Procitaj opis u Animusu. Uvijek pise nesto bitno. Ili je objekt uz vodu, ili je ogroman, ili ima ektremno visok toranj... uvijek imas u opisu neki trag koji te uputi da nadjes objekt tik tak.

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
17 godina
Assassins Creed 2

Ja sam pola glyphova sam našao, a pola sam korištenjem youtube-a.

Samo ću reći onaj jedan glyph se nalazi ispod drvenog mosta u veneciji i vjerovatno ga nebi našao ni za 100 godina. Zagonetke sam rješavao bez većih problema dok nije došla zagonetka 17 ili 18, tu sam pukao.

Zagonetke 17/18-19 su teške ubi Bože, 20. sam riješio sam, baš je cool sva ta misterija.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja nikako nisam mogo da skužim one zagonetke s brojevima i znakovima, nisam mogo više otišo na youtubu ko' ga šljivi :P.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

I što nakon rješavanja "glyphova"? Dobije se nešto ili čisto da se ima nešto raditi za razbibrigu i vježbu moždanih vijuga? :P

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

I što nakon rješavanja "glyphova"? Dobije se nešto ili čisto da se ima nešto raditi za razbibrigu i vježbu moždanih vijuga? :P

Dobiješ "The Truth" video.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Ja sam sve glavne misije preso u roku od 18 sati. Al je stvar u tome da sam ja u to vrijeme, prije bitke s borgiom preso 3 assasination contracta , otkljuco altairov oklop, sakupio i riješio 11glyphova, sakupio 24 pera i opljacko 130 skrinji od njih 330. A na 19 sati sam obišo sve viewpointove (73). Mislim da na 50 pera dobiješ mač a na 100 dobiješ auditore cape
Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo ja nisam citao predhodne postove i strranice jer ih ma previse. 

Ja sam presao dosao do djela kad trebam skupit 30 codex page. .

A  te zagoneteke i te osale zajebancije nisam inigdje naso. 

Mozetel mi objasnit gdje se nalaze i kako se otkrivaju :D

dzix
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

nalaze se naa...cudnim mjestima hh.Moras malo vise bauljat po gradovima

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

na kojim tacno cudnim mjestima .

I jos samo da paitam da bi se igra prekucala jel treba radit samo obicne misije ili treba i one ostale zadtke. 

dzix
15 godina
dzelo kaže...
decko1987 kaže...

na kojim tacno cudnim mjestima .

I jos samo da paitam da bi se igra prekucala jel treba radit samo obicne misije ili treba i one ostale zadtke. 

od tog sakuplanja trebas samo codex stranice

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

gdje se može kupiti ac2 za pc,gledao sam u sophoslabu,algoritmu,profilu i crovortexu ali nigdje ga nemaMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jackal kaže...

gdje se može kupiti ac2 za pc,gledao sam u sophoslabu,algoritmu,profilu i crovortexu ali nigdje ga nemaMršti se

www.game.co.uk ili na ebayu.

Tako je najpraktičnije i najjeftinije.

A pogledaj i po oglasnicima tu na forumu i na gameplay.hr forumu, tamo ima dosta ekipe koja trži igrama.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja sam ga zadnji put vidio u algorimu na trgu...kad uđeš hodaj i oko 5-6 metra skreni desno hh...tamo imas

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ja sam ga zadnji put vidio u algorimu na trgu...kad uđeš hodaj i oko 5-6 metra skreni desno hh...tamo imas

a kada je to bilo "zadnji put"

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ajmo rec mjesec i pol.. :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

EVo ja sam preeesao igru ( odnosno sve misije ) nisam radio zagoonetke i ostalo .

A ja kao sto znam u igri se pojavljuje vatreno oruzje,  ja ga nisam nigdje sreo. Da li se moze ono nac sad kad sam preso igru ?

Igra je odlicna, jaki mi se svidila. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

EVo ja sam preeesao igru ( odnosno sve misije ) nisam radio zagoonetke i ostalo .

A ja kao sto znam u igri se pojavljuje vatreno oruzje,  ja ga nisam nigdje sreo. Da li se moze ono nac sad kad sam preso igru ?

Kako nisi? Ako si presao igru morao si naici na pistolj.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
dzelo kaže...

Mislis onaj pistolj sto je na ruci . Na to sam naisao. 

ja sam mislo da ima jos neko drugo vatreno oruzje .

dzix
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...
Living.Dead kaže...
dzelo kaže...

Ne postoji, samo taj gun, btw. koliko ti je vremena trebalo sa prijeći igru, koliko sam shvatio ti si igrao samo misije bez zagonetki i side questova?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
dzelo kaže...
Living.Dead kaže...
dzelo kaže...

Ne postoji, samo taj gun, btw. koliko ti je vremena trebalo sa prijeći igru, koliko sam shvatio ti si igrao samo misije bez zagonetki i side questova?

Neznam tacno, mescini 16 sati. ali nisam siguran. 

Ali evo sada sam poceo raditi sve ostale zafrkacije 

dzix
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice