Ma ima ekipe koja stvarno dobro igra, cak i ja mogu bez problema skupiti preko
10 killova po rundi a prakticki sam nub jos. Tako da ne vjerujem bas, a i brzo bi
se saznalo da postoje neki hackovi.
Ma razumijem da se katkada događa da se sve fenomenalno posloži, al ovakvog manijaka još nisam vidio, jednostavno nemoguće, kao da igra sa nekim hackom koji onemogućuje da on bude meta ikada u meču pa da je stalno slobodan.

Prvo su nekim updateom shebali dodavanje novih prijatelja, pa to mesecima nisu uspeli da reše nego su na kraju namestili da mi svi moji FB kontakti koji imaju PL automatski budu prijatelji i u PL-u. Onda su u roku od mesec dana i to shebali da je friend lista permanentno prazna. U prevodu, pola godine (tokom koje oni redovno izdaju updateove) ne mogu da srede dodavanje prijatelja u glupoj FB igri u kojoj tu i tamo treba razmenjivati predmete (i dodavanje X prijatelja ti daje Y Uplay poena za otključavanje goodiesa u toj ili nekoj "pravoj" igri). Hteo sam da im kažem da bi, kad je to već prezahtevno za njihove sadašnje developere, možda trebalo da zaposle neke prave talente, recimo da dovedu nekog iz Zynge, ali, ako su tebi lupili lock, mislim da bi mi za takvo prozivanje bannovali ceo account.