Danny kada ce nova tura utisaka? :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ACB je prepun takvih mini igara, svida mi se.

Lol, sad čitam sve ove pohvale koje pišeš ( ne samo ti gotovo svi koji vole serijal ), i mislim si koliko je napredovalo od prvog nastavaka, zanimljive al' sadržajem siromašne repetivne igre.
Mislim da je ovo serijal s najvećim napretkom od svih koji su mi poznati. Ljudi stvarno slušaju igrače i ugađaju im, još da ne ebu sa DRMom i sličnim lupostima bili bi perfektni.
Mislim da je ovo serijal s najvećim napretkom od svih koji su mi poznati.
Ovo definitivno!
Kanadjani su to :D tamo ih ima iz citavog svijeta svako ima neku svoju ideju Ubisoft dopustio da je implementiraju i eto napretka :D I zaista slusaju igrace to su dokazali i sa ovim Da Vinci DLC-om jer je bila anketa na Ubisoft forumu gdje su mnogi rekli da je Ezio malo povezan sa Da Vincijem i eto odma dodje DLC koji to ispravlja :D
Kanadjani su to :D tamo ih ima iz citavog svijeta svako ima neku svoju ideju Ubisoft dopustio da je implementiraju i eto napretka :D I zaista slusaju igrace to su dokazali i sa ovim Da Vinci DLC-om jer je bila anketa na Ubisoft forumu gdje su mnogi rekli da je Ezio malo povezan sa Da Vincijem i eto odma dodje DLC koji to ispravlja :D
Pa to je odnos u kojem svi profitiraju, ljudima bolje jer dobijaju sadržaj koji žele odigrati, a proizvođači više zarađuju jer prodavaju ono što ekipa želi, a samim time i puno više ljudi kupuje.
Prešao sam igru na PS3 prije nekih 2 tjedna.Igra je epic stvarno ima puno novih stvari,rim je ogroman i pun sadržaja.Assassin guild je prefora kad imaš puno assassina pa samo pociste neprijatelje za tebe Stvarno fascinantno kako su poboljsali igru od jedinice.Prica je predobra,ima puno novih oružija i slicno.Nemogu reci nista krivo o igri jer je stvarno odlična.
Zbilja najbolji naslov u serijalu. Definitivno je zapanjujuće da je iz dosadnjikavog prvog dijela nastalo ovo.
Svijetli primjer igre koja je ispunila svoj potencijal.
Ja sma rekao Ubisoft-u skidam kapu za AC serijal. Ljudi su dokazali da su umjetnici samo takvi od trailer-a za igru do same igre i price sve je jako dobro odradjeno. Sami gradovi iz igara su nevjerovatni. Jedan od ljudi koji je radio review za neke novine/sajt ne znam sad je rekao da je ovo igra uz koju ce se uciti istorija (arhitekture vjerovatno) :D Ja sam zatrazio od Ubisofta da mi ustupe moding alate da napravim jedan filmic o gradjevinama renesanse i gradovima posto ja studiram arhitekturu ali su mi rekli da je nemoguce ubaciti free cam u retail igru da je to samo moguce u njihovoj dev. verziji nazalost :(
Reci im da u Cryteku ima talentovanih ljudi i da bi obavezno trebalo da zaposle nekog od njih, pa se možda reši i taj problem oko dostupnosti developerske verzije.
Reci im da u Cryteku ima talentovanih ljudi i da bi obavezno trebalo da zaposle nekog od njih, pa se možda reši i taj problem oko dostupnosti developerske verzije.
U tom slučaju ćemo imati Ezia sa Nano odijelom
Maximum Assassination.
Naručen sa Zavvija, pa šta bude, za manje od 200 ćuna + poštarina.
Da Vinci DLC besplatno dobivaju svi igrači na PC-u ili samo oni koji preorderaju?
to i ja planiram ovih dana :)
Da Vinci DLC besplatno dobivaju svi igrači na PC-u ili samo oni koji preorderaju?
Svi :D
Danny ostavi se Bulletstorma i vracaj se na Assassins Creed neoj da nas ostavljas u neizvjesnosti :D Salim se naravno samo sam malo nestrpljiv dok cekam igru XD
Evo naručih ja na g2play-u.... nekontam ja taj paypal, imam diners kreditnu, uspio sam verificirat ju a kad idem nešt kupovat nejde(prepoznaje ju ko mastercard lol) uglavnom uspio sam preko mooneybookersa, 185 kuna, mislim da sam da je jedna od najnižih cijena...
P.S svi koji skidaju ac brotherhood na torrentima nek ga prestanu skidat, lik je nabaco glupe fajlove sam da napuni 6-7 gb-a... čist gubitak vremena
.
Evo pojavio se i na basehostu... samo 145 kuna!!! čovječe ovo je najjeftiniji key koji sam našo na netu....
http://www.base-host.com.hr/125-assassins-creed-brotherhood-cd-key.html
Evo pojavio se i na basehostu... samo 145 kuna!!! čovječe ovo je najjeftiniji key koji sam našo na netu....
http://www.base-host.com.hr/125-assassins-creed-brotherhood-cd-key.html
upravo prednaručio;)
Kako ću onda aktivirat igru=
Vjerovatno skines pirata i uneses kod koji ti posalju :D
jel zna ko serial number za assassins creed brothedhood...XDD
Ja sam probao ovaj i radi.
G3T4-L1F3-P1RT-N00B
Al pazi, ovo na kraju su dve nule, nisu slova "O".
jel zna ko serial number za assassins creed brothedhood...XDD
!/V\4/V\-41!-7!-/V3|)4/V\-J3|2-5!-7|2011
Video ja negde, ali nisam zapisao.
Zna ubi. Što se ostalih tiče, pošteni kupci svoje još nisu dobili, a, koliko sam upućen, isto važi i za one manje poštene.
EDIT: Ne slušaj ih, pravi kod je ΩΔ - 12212012 - ﬡΘ
Nego ljudi mozda bi mogli da osnujemo neki klan :D
Nego ljudi mozda bi mogli da osnujemo neki klan :D
Good idea;)
hmm,od ovih koji imaju x360 kakav je multiplayer..ako ga ima netko uopće..?