Rusija je mnogo mracnija u nekim svojim periodima sto se odlicno uklapa u AC. A sem toga Vidic vuce na nase krajeve ovde pa i na ruske tako da imam neki smek da ce u novom AC-u Desmnd da potrazi neke njegove blize predke :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ipak mislim da će trojka biti ovo što sam ja napisao, ta 2 razdoblja su jedna od najvažnijih razdoblja ljudske povijesti u zadnjih 200-300 godina. A i videoigre obično imaju amere kao glavne protagoniste pa bi bilo logično da izaberu taj period. AC 3 će sasvim sigurno biti, to je neupitno
Ja ipak mislim da će trojka biti ovo što sam ja napisao, ta 2 razdoblja su jedna od najvažnijih razdoblja ljudske povijesti u zadnjih 200-300 godina. A i videoigre obično imaju amere kao glavne protagoniste pa bi bilo logično da izaberu taj period. AC 3 će sasvim sigurno biti, to je neupitno
a jeli?
btw dali mislis kao da ac3 sigurno izlazi ili bas mislis na to da ce ac3 biti ono sto si napiso
ako je ovo drugo onda moja slika kaze sve
Ne shvaćam što je tu smješno? Pa ACB nije trojka, rečeno je da to nisu nazvali treći dio zbog toga što se nastavlja priča na istog pretka a ne prebacuje se kao što se storyline prebacio sa Altairovog razdoblja na Eziovo. Po toj logici treći dio će biti novi predak.............
Tim koji radi na AC serijalu nije iz Amerike koliko mi se cini tako da to sa amerikanizacijom je upitno. Procitaj malo teks ta linkovima koje sam ostavio i mislim da bi trebalo otvoriti AC3 temu posto je ovde rijec o AC:B a mi se raspricali o AC3 :D
Tim koji radi na AC serijalu nije iz Amerike koliko mi se cini tako da to sa amerikanizacijom je upitno. Procitaj malo teks ta linkovima koje sam ostavio i mislim da bi trebalo otvoriti AC3 temu posto je ovde rijec o AC:B a mi se raspricali o AC3 :D
bas sam htio rec za otvaranje teme...ko ce???da ne napravimo dvoje u isto vrijeme
Ma kad će AC3, načekaće se ta tema ozbiljnog pisanja haha
hahhaha, e to si u pravu lol, enivej, nemogu dočekati tamo 3 mjesec da ovo dođe na PC, dođe mi da si kupim neku konzolu samo zbog ove igre, makar i polovnu haha.
hahhaha, e to si u pravu lol, enivej, nemogu dočekati tamo 3 mjesec da ovo dođe na PC, dođe mi da si kupim neku konzolu samo zbog ove igre, makar i polovnu haha.
ja cu kupit original kad dođe...ahahaha to ce mi bit prvi original u životu... heh...a moram probat i multiplayer
ja cu kupit original kad dođe...ahahaha to ce mi bit prvi original u životu... heh...a moram probat i multiplayer
Ja ću vidjet hoću li kupiti original, ako i budem to će biti samo zbog multiplayera, a ako ne budem kupio, sigurno ću čekati još nekih dodatnih 2-3 tjedna dok ne izađe "ono" hehe, taj ubisoft zbilja ima dobru zaštitu, za probijanje DRM-a za dvojku se čekalo i do mjesec dana
Ja ću vidjet hoću li kupiti original, ako i budem to će biti samo zbog multiplayera, a ako ne budem kupio, sigurno ću čekati još nekih dodatnih 2-3 tjedna dok ne izađe "ono" hehe, taj ubisoft zbilja ima dobru zaštitu, za probijanje DRM-a za dvojku se čekalo i do mjesec dana
a kad je "ono" doslo... 90 % ljudi ga nije znalo instalirat :D
Evo i laušove recenzije.
a jeli?
btw dali mislis kao da ac3 sigurno izlazi ili bas mislis na to da ce ac3 biti ono sto si napiso
ako je ovo drugo onda moja slika kaze sve
Mislim na ovo tvoje prvo, a i da sam siguran da će biti ovo na što ja sumnjam, opet ne vidim što je tu smješno, naprotiv bilo bi vrlo logično.
@dečko- sad sam se sjetio da smo morali valuese ubacivati malo-pomalo, što je bilo zaista originalno haha
edit- kad sam već pomislio da je ovo prva njegova recenzija koju sam gledao/slušao a da nije nimalo popljluvana, krenio je sa glupim zamjerkama. Pazi ti lika, njemu smeta što ima poneka ista pozadinska pjesma, ili što je grafika ista! Pa zatim da je penjanje frustrirajuće?! WTF. pa to je jedna od stvari koju čine ovu igru. A i ne slažem se da je ovakva grafika već zastarjela, kakve ovaj lik idiotarije izvodi sa svojim glupim komentarima, i tako sa svakom igrom. Nikad mi se nisu sviđale njegove recenzije, lik je malo reć, udaren mokrom krpom.
Neka se taj Lauš egzegutira ili ću ga ja smatrati oponentom, lockirati se na njega i na njemu izvršiti fatality potez.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kako igra za PC izlazi tek u proljeće sljedeće godine, nabavio sam soundtrack Brotherhooda (22 pjesme).
Pa, evo jedne fora skladbe:
City of Rome
Neka se taj Lauš egzegutira ili ću ga ja smatrati oponentom, lockirati se na njega i na njemu izvršiti fatality potez.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kako igra za PC izlazi tek u proljeće sljedeće godine, nabavio sam soundtrack Brotherhooda (22 pjesme).
City of Rome
Ma taj lik je kreten.........šta si on kao umislio da zna recenzirat igre, kakav lik.......registrirao sam se tamo samo da mu mogu komentirat ispod da je kreten lol
City of Rome
Ma lauš je debil...
Gledam ih samo da se smijem/ne smijem onim skečevima i da plačem nad odličnim igrama koje popljuje.
Assassinao bih ga kao Ezio Uberta Alberta.
Evo igram Brotherhood već nekoliko dana, i moram priznati mi je drugi dio bio bolji. Nekako mi se Firenca više dobadala nego Rim. Uvedeno je par novih stvari, koje su genijalne, ali onak mi nije potpuno sjela. Priča se nastavalja na drugio dio, i ponovo pratimo Ezia. Moja ocjena je 8,5/10.
Odgledao Ascendance i procitao prvi dio stripa i nisu losi :D Strip cu da kupim sutra najvjerovatnije a filmic sam zbavio ispod tezge XD
Ja mislim da ću kad izađe za PC kupiti Brotherhood, samo zbog multiplayera. Šta mislite koliko će koštati? Negdje oko 350 kn?
Evo prešao sam ju. Nešto je kraća od dvojke, barem što se glavne radnje tiče.Ali što se više napreduje postaje sve bolje i bolje. Tako da bih joj podigao ocjenu na 8,9/10.
ljudii kad izlazi assassins creed brotherhood za komp??? molim vas ako netko zna......fala
daj se nauci citat vec je napisano i kad izlazi a to kaj si ti ljen pogledat stranicu dvije nazad tvoj problem,i btw zasto se svaka igra pise pod pc igre evo ovo npr jos nije izaslo za pc za konzole vani a stoji pod pc igre...
da nebude bilo da ja pisem sam off,igram po malo igru kad uhvatim vremena cini mi se bolja od dvojke po gameplayu,ali prica mi je losija zasad(jos sam u jako ranoj fazi igre pa mozda i zbog toga)
Nabavio sam i knjigu Assassin' Creeds Renaissance sad slijedi citanje :D
I eto dodje i VGA i sta reci AC:B je najbolja akciono avanturisticka igra godine a bila joj je teska konkurencija RDR i GoW 3
a zasto si našiso tri posta za redom?imas tipku uredi
I eto dodje i VGA i sta reci AC:B je najbolja akciono avanturisticka igra godine a bila joj je teska konkurencija RDR i GoW 3
Kako možeš uopće uspoređivati RDR i ACB? wtf.........