KONFA:
4670 512
Dual core 1.9 x2
1 gb ram
da,ram i proc su losi. no crysis vrtim na high,far cry 2 high,the saboteura igram na medium. no ovu igru vrtim na -20 fps(na LOW tojest 1/3,1/3 i sve off),pa me zanima sto bi mogao biti razlog
KONFA:
4670 512
Dual core 1.9 x2
1 gb ram
da,ram i proc su losi. no crysis vrtim na high,far cry 2 high,the saboteura igram na medium. no ovu igru vrtim na -20 fps(na LOW tojest 1/3,1/3 i sve off),pa me zanima sto bi mogao biti razlog
Intel Processor-Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD Processor-Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
Nvidia Graphics Card-Geforce 8800 GT
ATI Graphics Card-Radeon HD 3800 series
RAM Memory-3 GB
Hard Disk Space-8 GB
Direct X-9
Znaći procu ti fali 1.1 Ghz/ , fali ti još i 2 Gb radne memorije , a kartica ti je tu negdje u klasi sa Hd 38XX .
I mogo si se i Googlom poslužit umjesto da se čudiš zakaj ti imaš slideshow u igri.
Slab procesor i premalo RAM-a, neće te izvuć grafička pored takvih slabih komponenti.
Al umjesto upgrade-a za nove komponente potpuno, ubodi ti sebi još 2 Gige rama i OCaj proc na 3.0 i trebalo bi bit puno bolje.
Nekuzim kako mozes Crysis vrtiti na ovoj konfi na high?!?!?!
Postoji i rezolucija 800x600.
a mogu
zanima me ako bi uzeo RAM npr 1 giga bili me to spasilo?
ma za **** mi sve ovo radje necu igrat igru do 2012 ili tako nesto posto ovde u LINKSA 2 gba rama dodje dobrih 450 kuna(kingmax meni treba) ne da se meni to kupovat.
tetris cu igrat
Može svak vrtiti Crysis na high samo je pitanje s koliko fps-a. Ja sam ga vrtia na high s AX550 uz 2-3 fps-a
igra je neoptimizirana,ja je vrtim na low s -20 fps,dok evo lik s ovom masinom jedva potegne normalan fps.
GTAIV>AC2
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/8721003648/p/2
Potpisujem!
Meni se vrti na 30-tak frejmova u prosjeku. (max postavke), nešto mi tu ne štima...
markomarko...za manje od 1k kn možeš složiti konfu koja će dobro tjerati ovu igricu..
samo ovisi koju matičnu imaš...
markomarko...za manje od 1k kn možeš složiti konfu koja će dobro tjerati ovu igricu..
samo ovisi koju matičnu imaš...
pa ne da mi se dat 1000 kuna da igram neku igru glađe. sorry
pa ne da mi se dat 1000 kuna da igram neku igru glađe. sorry
Ma np, onda ne znam što očekuješ uopće...
Pa vjerovatno očekuje da mu igra glatko radi, kao i ja. Možeš objasniti zašto kod mene ne radi glatko?