Mod dayz 2017 dostupan za download:
http://opendayz.net/index.php?threads/v1-0-client-release-thread.6730/
Mod dayz 2017 dostupan za download:
http://opendayz.net/index.php?threads/v1-0-client-release-thread.6730/
ako želim samo day z igrat
Moraš imati Combined Operations da bi igrao DayZ. Imaš nekih kombinacija kao proći jeftinije ali besplatno ga ne možeš igrati.
Mislim da jos uvijek radi tunngle metoda tako da je i besplatno moguce. Bolje pricekaj standalone
Moraš imati Combined Operations da bi igrao DayZ. Imaš nekih kombinacija kao proći jeftinije ali besplatno ga ne možeš igrati.
Možeš besplatno probat ali ćeš odustat kad skužiš koja je to zaebancija/ koliko hackera posjećuje nocd servere
Znam, ali odbijam promovirati pirate :)
Surfam po netu i nikako da nadem. Rekli su 12mj. ali jos nista nigdje nema. Nesto pisu po twiteru ali posto ga nemam ne mogu vidit. Ima ko kakvih informacija ?
I mene zanima...Doduše Na twiteru sam primjetio da je Rocket doma na NZ znači kontam prvi ili drugi mjesec iduće sto posto je vani...Netko je spomenuo da je Rocket na Twiteru spomenuo odgodu od 3 mjeseca...živi bili pa vidjeli...
A gle, meni se nezuri jer je i mod ovakav kakav je predobar i nemogu ga se zasititi jos a vec 3-4 mjeseca igram
ako neko trazi dayz za male pare ja san uzeja u jednog lika za 2$ dodajte ga na skype ako van triba key cheap.accounts
Ako netko želi igrati DayZ, nudim neaktivirani ArmA II Operation Arrowhead retail key (nije za Steam, kupljen na arma2 stranici) u zamjenu za neku drugu igru iste vrijednosti
ako neko trazi dayz za male pare ja san uzeja u jednog lika za 2$ dodajte ga na skype ako van triba key cheap.accounts
Sta si tocno kupio za 2$
Sta si tocno kupio za 2$
pa key za operation arrowhead,skines sa torenta dayz,skines keychanger upises key i mos igrat na legit serverima
Kakav keychanger... za sta ce ti keychanger ? :D
Seems legit
Kakav keychanger... za sta ce ti keychanger ? :D
pa da prominis key
Praktiči da bi igro Dayz moram si uzet Armu prek steama ?
Sadasnji ovaj mod da, ali uskoro ce standalone izac pa neces trebat.
Praktiči da bi igro Dayz moram si uzet Armu prek steama ?
da sad ti je na sniženju 15€ Arma 2 Combined Operations
a da pitam,kako si mu uplatio?
a da pitam,kako si mu uplatio?
marjag ja se uopće ne bih trudio oko tih keyeva...Čim su tako jeftini vrlo vjerojatno su ukradeni posredstvom fake hackova... Znalo se događat da ekipa kupi tako key onda spuše global ban pa se kasnije žale po bohemijinim forumimima. Bohemia također spominje da se njihvoa igra kupuje sa nijhovog sajta ili online trgovina koje su oni označili kao "trusworthy"
Igra itko ?
Ja sam inace danas nakon dugo vremena odvojio koji sat i odlicno sve napravio dok nisam krenuo disconnect. Idem an onu planinu gdje su vecinom sniperi iznad elektra i reko da ja jednog ulovim u zasjedi i sve sta sam cuo su bile muhe. Naidem na hrpu leseva i lootam ih sve. Opremio se onako solidno i silazim prema vatrogasnoj kad vidim likovi trce od zombia, reko nista. Sklonim se iza drveta i samo cujem onako dva tiha ali fina metka od kojega me jedan fulo, drugi pogodio. Uspio sam se izvuc, ali HP mi je doslovno na nuli i transfuzija prijeko potrebna.
Ako netko jos ovo igra, neka mi se javi. Ja sam tocno ispod tog brda kod ceste i znaka za Elektro.
Igra itko ?
Ja sam inace danas nakon dugo vremena odvojio koji sat i odlicno sve napravio dok nisam krenuo disconnect. Idem an onu planinu gdje su vecinom sniperi iznad elektra i reko da ja jednog ulovim u zasjedi i sve sta sam cuo su bile muhe. Naidem na hrpu leseva i lootam ih sve. Opremio se onako solidno i silazim prema vatrogasnoj kad vidim likovi trce od zombia, reko nista. Sklonim se iza drveta i samo cujem onako dva tiha ali fina metka od kojega me jedan fulo, drugi pogodio. Uspio sam se izvuc, ali HP mi je doslovno na nuli i transfuzija prijeko potrebna.
Ako netko jos ovo igra, neka mi se javi. Ja sam tocno ispod tog brda kod ceste i znaka za Elektro.
Hahahhaahha :D Nije stari moj, trebam transfuziju... Mozes me scoutat iz Vatrogasnog tornja, samo da se dogovorimo server.
Naravno, šalim se malo
Nadam se da netko jos igra ovo, da ne cekaju svi standalone.
Nadam se da netko jos igra ovo, da ne cekaju svi standalone.
Igram ja al na hiveu sam kod nw...
Ne znam zasto ali niti jedan mapa mi nije legla toliko dobro ko Cherno, moze bit jer je ona prva ljubav, ali mapa i dalje ima ono nesto :D Samo da mi je skompat se sa nekim, da mi se vrati lega CapatainPrice pa da sastavimo koji autic ko prije i zasijemo prije standalone.a
Jel možda netko igra DayZ...htio bih se sa nekim udružiti pa se javite ako hocete igrati sa mnom.
P.S. Dovedite jos nekoga
Ako igrate na hiveu možemo zajedno,također možemo se naći na mom TS-u jer onaj in game voice chat sucka