U Battlefieldu i Pubgu sam bio Bog i batina, ovdje me sabijaju haha. Ne paše mi taj dugački TTK, nema šanse da dobijem fight 1 na 2 jer toliko metaka treba samo da bi jednog srušio a dvojica me praše u isto vrijeme. Mislim nisam igrao više od godinu dana ali opet to je takva igra gdje nema šanse ako si brojčano nadjačan a likovi imalo znaju šta rade da dobiješ fight. Jbg navikao sam sapunjat likove a ovdje mene sapunjaju likovi sabijaju kako igraju...

iz petog pokušaja

Honorable mention od sinoć. Nije G7 niti triple take, doslovno volt/prowler sam koristio sinoć sve matcheve i opet ne mogu ubit jer teammate dođe i počisti tih 10 dmg. A kad bih ih trebao, nema ih. Bježe.
Edit 2: windowse neću aktivirat dok me ne prisile. Skinuti su sa MS stranice...
Pao je konsenzus da je efektivnost bitnija od dilanja dmga lel
Bloodhound je igrao za win, dosadan game, al barem je win. 5 sekundi prije sužavanja zadnjeg kruga potrebno je uć u ring i primit 1 tick štete. Zatim počet uzimat medkit i ako protivnički squad nije to napravio, GG. Ja sam imao gold shield, ali bez small healsa.
Imam isključeno auto rotate weapon when out of ammo. To me toliko puta zeznulo da nisu istine.