Anno 2070

poruka: 55
|
čitano: 17.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Anno 2070

Evo, najavljen je nastavk Anno, dosta zanimljive i razrađene igre koju obožavatelji žanra dosta dobro prihvaćaju, radnja se seli malčice u budućnost ( 2070 ), što je dosta velik odstup od bilo kojeg drugog Anno nastavka, što bi moglo biti dosta zanimljivo, o igri nije dostupno puno informacija, samo vrijeme radnje, par screenova i još pokoja sitnica, tipa dvije frakcije, novi engine, MP i SP komponenta.

Igra izlazi na zimu ove godine ako ne bude odgoda.

Što vi mislite o ovome, očekujete li igru, kakvi su vam prijašnji nastavci?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
5 0 hvala 8
16 godina
Anno 2070

Trenutno igram 1404. Moglo bi biti dobro prema slikama, trebat će se naviknuti na budućnost, ali ako igru izvedu dobro, kupit ću je sigurno, kao i 1404 + Venice. Meni fenomenalan serijal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anno 2070

Obožavam Anno, samo mi je baš žao što će biti u budućnosti. Mislim, vidjeti ćemo kako će ispasti, ali definitivno mi je draža prošlost.

Još uvijek povremeno šiljim 1404, za opuštanje.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anno 2070

Jedino što i igram je ANNO 1404, samo nekako bez jedrenjaka ...

Za sad je samo reklama link.

Ali svakako ću kupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Anno 2070

Evo i trailer je vani, enjoy.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Anno 2070

Anno 1404 mi je u top 3 igre koje sam ikad igrao, najbolje osmišljena, dorađena itd. jedva čekam ovo

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 17:12 (free87).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anno 2070

Evo i GamesCom teaser trailer.

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Anno 2070

Prethodnici su mi odlicni, all ne volim igre koje o buducnosti, tj u kojih je radnja smjestena u buducnosti, all probat cu ovo, mozda mi se svidi :D

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 14:23 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Anno 2070
dzelo kaže...

Prethodnici su mi odlicni, all ne volim igre koje o buducnosti, tj u kojih je radnja smjestena u buducnosti, all probat cu ovo, mozda mi se svidi :D

Da, ni meni se nesviđa, no prošlost su dobrano izlizali, tako da ovo možda uleti kao osvježenje koje serijal treba.

15 godina
neaktivan
Anno 2070

anno je jedini serijal strateskih igara koje sam igro..i od svih mi je najbolji ANNO 1404..nekako bas za opustanje...i jedva cekam zaigrat 2070..je da sam se naviknuo na proslost ali ako je upitanju novi ANNO nece bit problem priviknut se na buducnost :D 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anno 2070

Jedino mi se ne svidja sto je buducnos al svakako cu probat.
Jos i danas igram Anno 1602 iz 1998 :)

LOL USA: Ljuta Paprika - LOL EU: Ljuta Papricica - http://www.youtube.com/user/Live4MusicOfficial

2 0 hvala 0
15 godina
Anno 2070

Anno je predobar serijal i jedva cekam 2070 i svida mi se sama ideja tj. prelazak u buducnost!

Igra koja se mora imati u box kolekciji i na polici....jedva cekam da izade, samo se nadam da ce sve biti kako treba tj. na nivou koji se i ocekuje od takve igre.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Anno 2070

više mi se sviđaju jedrenjaci ali i ovo će se igrati

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 12:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Anno 2070

Jedva čekam izlazak igre.

Biti će 2 rase, tycoon i eco, jedni kojima se tehnologija oslanja na ekološka rješenja i tycoon kojima baš i ne.

Koliko sam primjetio poboljšan je odnos veličina stijena, otoka i objekata, biti će ovo jako dobro, Anno 1404 Venice sam igrao preko 200 sati, ode očekujem barem 500 sati uživanja u 2, 3 godine do sljedećeg serijala.

Btw ovu igru onom tko nije probao igrati par sati teško je objasniti koliko je zapravo dobra. Nevolim inače ovaj žanr igara ali ovaj Anno je jednostavno briljantan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 20:53 (free87).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anno 2070

Upao sam u betu, skida se. Jedva čekam vidjeti na što liči.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 17:06 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Upao sam u betu, skida se. Jedva čekam vidjeti na što liči.

Kakvi su dojmovi?

17 godina
neaktivan
Da ti budem iskren, odigrao sam pola sata taj dan i zaboravio na igru, neke druge stvari su me okupirale. Planiram joj više vremena posvetiti sad za vikend.

Ono što sam vidio djeluje dobro, iako možda ne toliko dobro kao prijašnje igre. Isključivo zbog futurističkog settinga doduše.

Malo se teže snaći u svemu, jer je sve potpuno novo i drugačije funkcionira.

Odigrat ću malo više za vikend pa javim kakvo je.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Anno 2070

A isto su malo pretjerali sa ovim avionima sta letaju po ulici.. al sve u svemu virujem da ce igra bit odlicna kao i 1404 , pogotovo grafika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Anno 2070
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 22:09 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Anno 2070

Evo izlazi za 30 minuta :D Sav sam hyped. Kupio na http://www.getgamesgo.com/product/anno-2070 za 40$ nisam nasao jeftinije.

Opekao sam se sa ubisoftom i key sellerima sa Heroes 6 kada su mi revokali key...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mew kaže...

Evo izlazi za 30 minuta :D Sav sam hyped. Kupio na http://www.getgamesgo.com/product/anno-2070 za 40$ nisam nasao jeftinije.

Opekao sam se sa ubisoftom i key sellerima sa Heroes 6 kada su mi revokali key...

http://gamekeyfinder.de/shops/Gamekey-Center.com_2052573_.html

1602 je mi je ipak najdrazi ;) jos k tome igram sam njemacku verziju, no ok je kad tad jos nisam ni eng znal :P

fak
15 godina
neaktivan
Anno 2070

Hmmm... e ovu igru jedva čekam zaigrati.

Gotovo je, ove zime vegetiram pred monitorom.

Skyrim, Battlefield 3, L.A. Noire, Anno 2070...

Sweet Zombie Jesus!

{#}

Bring out your dead!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Anno 2070

Probao sam demo i ne sviđa mi se. Draži su mi jedrenjaci

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anno 2070

Evo taman ga skidam, biti ce igre... a joj sta cu radit sa svim tim igrama...

Kao sto je gore receno, LA Noir, Saints Row 3, BF3 , SC2, Skyrim ,Anno 2070 i jos imam Dark Souls na PS3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anno 2070

Nekako mi je malo cudno ili malo prebrzo iz 1404 u 2070. Nez bum videl baš al nekako nije kao 1404, ipak su tamo sve autentične zgrade a ovdi neke degenericne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anno 2070

Uvjerljivo najcomplexniji i najbolji Anno do sada :D

Svakakao preporucujem!!!

Ako oce neko postam SoundTrack i Artbook

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Anno 2070

Insltalira se;)

samo da krek ne jeb...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Anno 2070

Da li netko ima problem na prvoj misiji da ne moze primiti ono sto treba od onog tipa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anno 2070

Za sad mi se apsolutno ne sviđa a iščekivao sam s veseljem igru.

Bezlična i tmurna mi je, potpuna kopija 1404, nepregledan GUI (sve je nekako natrpano) i sreća da imam 1404 na disku mada

ako još jednom čujem 'the Sultan will be pleased' , zadavit cu nekog.

Neznam, nekako mi se čini kao mod Anna 1404 a ne kao samostalna igra.

Game mehanika je pljunuto ista ali sve stvari koje su kod anna do sad bile +, ovdje podbacuju.

Nastavit ću igrati, dati joj vremena.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

Za sad mi se apsolutno ne sviđa a iščekivao sam s veseljem igru.

Bezlična i tmurna mi je, potpuna kopija 1404, nepregledan GUI (sve je nekako natrpano) i sreća da imam 1404 na disku mada

ako još jednom čujem 'the Sultan will be pleased' , zadavit cu nekog.

Neznam, nekako mi se čini kao mod Anna 1404 a ne kao samostalna igra.

Game mehanika je pljunuto ista ali sve stvari koje su kod anna do sad bile +, ovdje podbacuju.

Nastavit ću igrati, dati joj vremena.

Da i meni je nekako tmurna.Samo čekam kad će počet padat kisele kiše.

Anno1404 mi se na pravu i svidio baš zbog ugođaja a ovo sve nekako bezze

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 0:55 (Kill Frenzy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice