Aliens vs. Predator Gold - Xp/Vista/7

poruka: 2
|
čitano: 1.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Aliens vs. Predator Gold - Xp/Vista/7

Ako ste jedan od fanova ovog velikog serijala, a željeli biste se (baš kao i ja) prije izlaska novog nastavka malo prisjetiti dobrih starih dana, a u tome vas sprečava novi OS, evo rješenja.

Igra naime jako teško radi na novim OS-ima i iako ima ponešto teško pronalazivih rješenja, samo jedno dobro radi.

To jedno danas sam pronašel i ja, pa mislim da bi bilo fer da to podijelim s vama, siguran sam da ima onih koji će rado zaigrati jedinicu....

Potrebna vam je dakle Gold Edition inačica igre (postoje i neka rješenja za običnu, standard verziju ali čemu kad je Gold bolja)

1. Instalirajte igru

2. Napravite update za (bez obzira na kojem ste) DX 9 - LINK

3. Skinite AvP Gold Beta Patch

4. Instalirajte patch u instalacijski direktorij igre

5. Provjerite dal je Compatibility .exe datoteke na Windows 95 (vjerojatno je, ak nije, stavite ga)

6. Pokrenite kao admin (Run as administarator)

7. Uživajte u legendi

Neka ova tema služi i kao općenita tema za rasprave o navedenoj igri...

Nadam se da sam nekome uljepšal zadnji dan '09-e Cool

Legenda živi zauvjek, na svim OS-ima :) Legenda živi zauvjek, na svim OS-ima :)
inđoj inđoj
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 18:35 (Armor).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Aliens vs. Predator Gold - Xp/Vista/7
Armor kaže...

Ako ste jedan od fanova ovog velikog serijala, a željeli biste se (baš kao i ja) prije izlaska novog nastavka malo prisjetiti dobrih starih dana, a u tome vas sprečava novi OS, evo rješenja.

Igra naime jako teško radi na novim OS-ima i iako ima ponešto teško pronalazivih rješenja, samo jedno dobro radi.

To jedno danas sam pronašel i ja, pa mislim da bi bilo fer da to podijelim s vama, siguran sam da ima onih koji će rado zaigrati jedinicu....

Potrebna vam je dakle Gold Edition inačica igre (postoje i neka rješenja za običnu, standard verziju ali čemu kad je Gold bolja)

1. Instalirajte igru

2. Napravite update za (bez obzira na kojem ste) DX 9 - LINK

3. Skinite AvP Gold Beta Patch

4. Instalirajte patch u instalacijski direktorij igre

5. Provjerite dal je Compatibility .exe datoteke na Windows 95 (vjerojatno je, ak nije, stavite ga)

6. Pokrenite kao admin (Run as administarator)

7. Uživajte u legendi

Neka ova tema služi i kao općenita tema za rasprave o navedenoj igri...

Nadam se da sam nekome uljepšal zadnji dan '09-e Cool

Nisam igrao jedinicu ali mi je dvojka jako dobra... Nažalost bili su ukinuli servere... Dal postoji još kakav način za multiplayer?

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice