Pozz zanima me ako netko zna koliko se moze clockati Nvidia GT 220 512 MB ddr3 128 bit trenutna je njezna brzina gpu 650mhz memory clock 900mhz shader clock 1415mhz
molim bez glupih komentara ako netko zna neka i odgovori.Hvala
Pozz zanima me ako netko zna koliko se moze clockati Nvidia GT 220 512 MB ddr3 128 bit trenutna je njezna brzina gpu 650mhz memory clock 900mhz shader clock 1415mhz
molim bez glupih komentara ako netko zna neka i odgovori.Hvala
Možeš s programom nvidia ntune ili riva tuner
jel ta grafička u laptopu? Ako je neces bas puno postiči zbog temperature
nije laptop a zanima me koliko se moze clockati otprilike u %
Pozz imam grafu ATI Radeon HD 2400 Pro 512MB da li se moze josh sta uraditi na njoj i koji bi prog bio najbolji...hvala
Pozz imam grafu ATI Radeon HD 2400 Pro 512MB da li se moze josh sta uraditi na njoj i koji bi prog bio najbolji...hvala
znam ja znam ja znam ja uzim HD 4770 i razguli
Skini RivaTuner.. A i pogledaj malo filmice na YouTube-u..
Zašto nema opcija za podešavanje temperatura u ATT (ati tray tools). Imam Win7 i najnoviji apdejt ATT-a!
iskreno receno nemam ih niti ja...a mislim i da tamo nije nista predvideno da bude :)
po meni najbolji program za to je Riva tuner,ja sam Radeonku 9200 sa njom clockao.
po meni najbolji program za to je Riva tuner,ja sam Radeonku 9200 sa njom clockao.
ati tray tools je odlican ali samo u kombinaciji sa MSI afterburnerom
ati tray tools je odlican ali samo u kombinaciji sa MSI afterburnerom
ja sam imao i ATT ali mi nije nesto,tj nisam ga shvatio kako treba,Riva Tuner je mnogo laksi za koristenje.
pa jednom akda povecas voltazu sa MSI-em dovoljno je samo da podizes taktove na ATT...nije nista komplicirano