AMD athlon II x4 740, hd 7790 OC 1 gb. overclock zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
AMD athlon II x4 740, hd7790 OC 1 gb. overclock

Pozdrav ekipa
Zanima me ima li smisla te koje su mogucnosti ove dvije komponente cpu i gpu za overclockanje 
AMD athlon II x4 740  (3.2 ghz)
gygabite hd7790 OC 1 gb(koja je tvornicki overclockana na 1075..)

Napominjem da i sada igram na 1080p AC4 (high/ultra), BF 3 i 4 (high/medium)  postavkama tako da osim watch dogsa nisam dosad imao nekih problema. a i watch dogs mozda zbog rama mora na low i manju rezoluciju jer imam samo 4 gb ...
Bitno mi je to samo radi igara. Konkretno zelim izvuc iz svog kompa kad izadje GTA V za pc koliko god mogu a da se nimalo nebrinem da cu nesto ostetiti. znaci ne patim od nekog full maximuma al neke high postakve  bi me zadovoljile ako je to moguce...
Zbog toga i pitam sto mislite trebam li ista overclockat i kolike su mi mogucnosti dizanja brzina i svega.
Hvala :) 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: AMD athlon II x4 740, hd7790 OC 1 gb. overclo
crodrogba kaže...

Pozdrav ekipa
Zanima me ima li smisla te koje su mogucnosti ove dvije komponente cpu i gpu za overclockanje 
AMD athlon II x4 740  (3.2 ghz)
gygabite hd7790 OC 1 gb(koja je tvornicki overclockana na 1075..)

Napominjem da i sada igram na 1080p AC4 (high/ultra), BF 3 i 4 (high/medium)  postavkama tako da osim watch dogsa nisam dosad imao nekih problema. a i watch dogs mozda zbog rama mora na low i manju rezoluciju jer imam samo 4 gb ...
Bitno mi je to samo radi igara. Konkretno zelim izvuc iz svog kompa kad izadje GTA V za pc koliko god mogu a da se nimalo nebrinem da cu nesto ostetiti. znaci ne patim od nekog full maximuma al neke high postakve  bi me zadovoljile ako je to moguce...
Zbog toga i pitam sto mislite trebam li ista overclockat i kolike su mi mogucnosti dizanja brzina i svega.
Hvala :) 

za grafu nemas tu puno dobiti ako je clockas, ja sam clockao r7 260x za 17% i gpu i memoriju, ne dobije se puno zaista.

Smanji neke detalje sto vuku najvise graficke snage, ostalo high i uzivaj. Sto se tice proca, mozes ga clockati ali treba ti jace hladjenje plus ne znamo kakva ti je maticna....

mada ne dizi nista realno, to je to sto se moze igrati s tom grafom nekima je i high dovoljno na 1080p ;) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
moderator
AMD athlon II x4 740, hd 7790 OC 1 gb. overclock
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice