Imam ja jedan prijedlog. Lockajte ovu temu,da više ne bude rasprave o novom sustavu :)
Imam ja jedan prijedlog. Lockajte ovu temu,da više ne bude rasprave o novom sustavu :)
Ja imam jednu zvijezdu, a 570+ postova i nijedan karton ikad.
Nije dobro.
Ukinimo ih!
a jel možda broj poruka po danu utječe na zvjezdice tj valjda smanjuje ako je preko neke granice?
Ja imam jednu zvijezdu, a 570+ postova i nijedan karton ikad.
Nije dobro.
Ukinimo ih!

a jel možda broj poruka po danu utječe na zvjezdice tj valjda smanjuje ako je preko neke granice?

svi imamo 9,5 zvijezda,lool,sta je to?
Dosta je o ovome. Formula je tajna upravo zato da ne bi znali što sve i koliko utječe na zvjezdice te se tako trudili umjetno nabijati statuse, baš kao što ste mnogi to radili sa starim statusima. S druge strane, puno je kompliciranija nego što mnogi svojim postovima predviđaju, tako da niste nimalo na tragu. Savjetujem svima da se prestanete zamarati statusima - budite kvalitetan i koristan član foruma i zvjezdice neće izostati.
Formula dosta dobro dočarava "kvalitetu" korisnika, no naravno da nije savršena i na njoj će se konstantno raditi. Formula je jednaka za sve i ne mislimo ju prilagođavati pojedincima jer, eto, nisu zadovoljni po svom nekom subjektivnom kriteriju.
Lock.
PS. Oni koji vide 9,5 zvjezdica, molim nek mi na PP jave koji browser koriste.