možda nemaš ni jednu. baš ka ni ja XD
kako pa imam 600+ postova
zašto mi ne rade zvjezdice na forumu?
ostale vidim a svoje ne zašto
slika je dolje
slika je dolje
slika je dolje
isto tako ni ja neam ni jednu ali znam da je zbog 2 zuta i jednog crvendaca:D
isto tako ni ja neam ni jednu ali znam da je zbog 2 zuta i jednog crvendaca:D

ja imam jedan zuti, 144 poruke i neam nijednu...al nea veze...sto je tu je xD
Imam i ja samo 1 zuti, dobio sam ga ima mozda 6 mj., a imam poruka mozda oko 750(+), i imam samo 1,5 zvjezdicu
Imam i ja samo 1 zuti, dobio sam ga ima mozda 6 mj., a imam poruka mozda oko 750(+), i imam samo 1,5 zvjezdicu
slažem se
zar vas tih par zvjezdica tako jako veseli i čino puno boljom osobom?
Ja sam isto zato da se ukine rangiranje. Spameri bi se sveli na minimum.
slažem se
Ma nije to nego, niko ne koristi Hvala ni Slažem se, nego napisu hvala, i sta ja znam, ma vele me briga!
slažem se
Ma nije to nego, niko ne koristi Hvala ni Slažem se, nego napisu hvala, i sta ja znam, ma vele me briga!

Pa ako si spamer i radiš probleme na forumu, onda je logično da bi trebal biti niže rangiran od nekog početnika koji ne radi probleme.
Ja imam 219 poruka i nemam nijedne zvijezdice.Ne radim nikakve probleme i neznam koji je razlog.
Ja imam 219 poruka i nemam nijedne zvijezdice.Ne radim nikakve probleme i neznam koji je razlog.

Ne razumijem kolika galama oko zvjezdica,biljnih usi,zohara i cega sve ne.Pa ljudi jesmo li ovdje da pomognemo u rjesavanju problema ili da se okolo hvalimo ciji je veci?(na status mislim da nebi bilo zabune).
Ne razumijem kolika galama oko zvjezdica,biljnih usi,zohara i cega sve ne.Pa ljudi jesmo li ovdje da pomognemo u rjesavanju problema ili da se okolo hvalimo ciji je veci?(na status mislim da nebi bilo zabune).
there will be blood