Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 194.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Zarada na BubbleWs

Jel samo ja dobivam puno manje lajkova nakon updatea il ima još netko takvo iskustvo?
do maintaneanca svaki post navuko do 100 bez nekih pretjerivanja, zaradivao cca 3'4 dana po 20$ sa cca 6'7 posta.

jucer nakon dizanja servera 30'40 lajkova po postu, ubijam se da dignem na 80ak... lajko jučer pun k al doslovno...sve svima.

evo sad vec 300lajka opalio a na post dobio 50. uzas.

vidim samo rijetki followeri i dalje lupaju preko 100, koji k?

ak se ne varam ni yamacha ne udara 250 više?

kako ide dečki, šta se vama čini?

evo gledam onaj uros kairos, koji imo po 700'1000 lajka po postu se žali da su mu obrisali 6 posta, da je sad u -130$.

koji k se događa? 

&Black_Sheep
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni isto sporije lajkovi dolaze iz nekog razloga od updata...

Vidjet ćemo sa vremenom.

I pitanje je koliko oni para dobivaju, tj dal uspjevaju pokrit svoje troškove + isplaćivanje svakome

15 godina
Zarada na BubbleWs

evo, iako sam sva pravila postivao danas sam dobio mail da sam manipuliraio view/like i da mi nece vise isplacivati.. nevjerojatno. sva sam pravila postivao i slike od njih uzimao ili svoje koje sm uslikao i eto.. vjerojatno nisu islatili jer sam imo jedan niz gdje sam u 15 dana digao 250$. smradovi

http://trakt.tv/user/MjezZza
12 godina
Re: Zarada na BubbleWs
maxy0 kaže...

evo, iako sam sva pravila postivao danas sam dobio mail da sam manipuliraio view/like i da mi nece vise isplacivati.. nevjerojatno. sva sam pravila postivao i slike od njih uzimao ili svoje koje sm uslikao i eto.. vjerojatno nisu islatili jer sam imo jedan niz gdje sam u 15 dana digao 250$. smradovi

meni se sve čini da ja koji sam tek neki dan 130$ redeemo da te pare nikad vidjeti neću.

mada sve po propisu bilo.

oni očito navukli dosta ljudi, proširilo se to, navukla se masa pa će sad lagano odjebavat svih redom a njima i dalje pare stizat.

&Black_Sheep
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ajde ekipa u grupu na fejsu,puno lakse i bolje je.ne vjerujem da nas ima samo 15 aktivnih?

14 godina
Zarada na BubbleWs

Šta oni misle pod ovim "view and like manipulation" Dal je to ono 5 like za 5 like ili sta ?

14 godina
Zarada na BubbleWs

Sumnjam. Mogu ja nekom lajkat 5 postova jer mi se svidjaju, ne tjera to njega da mi uzvrati.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina

Meni netko lajka 1 post, ja njemu 5, i onda ili vrati ili ne vrati, niti se sekiram radi toga niti ista.. Ali kad vidim sve ovo sve me vise strah da se i meni ne dogodi ovako nesto, kao lajk manipulacija i ostale pi*darije i da ne vidim ni dolara od svega ovoga..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ja jutfos stavim post za 8 min 40 lajkova,,dns popodne za sat vremena 7 lajkova?!?!?!?!?!?

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

meni ide sve ko i prije, čak sam danas za post u pola 1 dobio skoro 110 lajkova u manje od 10 min i jedan post mi je prvi puta premašio 300 lajkova {#}

Ke?!
12 godina
neaktivan

a koliko imas followersa?

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

malo iznad 3100

Ke?!
11 godina
protjeran
maxy0 kaže...

Jesu ti oni poslali sami mail ili sk ti njima slal i dobil odg?

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
matija410 kaže...
maxy0 kaže...

Jesu ti oni poslali sami mail ili sk ti njima slal i dobil odg?

Ja sam njima slao.. Nisu mi poslali pare od 7.8... Poslo sam im 5-6 mailova, i vise cak

16 godina
Zarada na BubbleWs

I sad odustaješ potpuno il ideš radit novi account ? 

15 godina

nemam sad bas vremena tako da cu odustat.. a i polu scam je stranica tako da se i ne isplati bas

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

na kojem su datumu s isplatama, mislim da je meni danas bilo 30 dana, nisam otada ni jednog posta napisao dok ne vidim da ce mi ovo isplatit

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

bas me zanima oce ti isplatit

12 godina
neaktivan
11glava11 kaže...

bas me zanima oce ti isplatit

a vjerojatno nece, al ono nije da sam nest izgubio

14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam upravo zatražio redeem na točno 105$.

Vidit ćemo šta će bit.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
Zarada na BubbleWs

evo jedan savjet da budete brži

1. Prije svega skinite Close Inactive Tabs - ta ekstenzija vam omogućava gašenje svih tabova osim onog aktivnog
  2. omogućite toj ekstenziji(i ad blocku ak ga koristite) funckioniranje u incognito modeu 
  3. zatim pod settings-Show advanced settings-content settings-images-Do not show any images- to označite kako vam se slike nebi prikazivale što vam omogučava brže učitavanje stranica
  4. sad odete u incognito mode(brži je od ovog običnog jer je dosta toga pogašeno) 
  5. otvorite bez problema 30tak notifikacija koje se skoro pa odmah učitaju, sa ctrl+tab prebacujte sa taba na sljedeći tab i samo stiščete lajk, kad se sve učita, samo kliknete na šešir gore u desnom kutu(to je ova close inactive tabs aplikacija) i pogase vam se svi tabovi osim onog aktivnog i spremni ste dalje otvarat tabove

edit: čak ne morate ni skidat aplikaciju, tek sad vidim da postoji druga opcija, desnim klikom na tab koji želite sačuvati otvara vam se izbornik u kojem imate ponuđeno close other tabs pa sad kak vam odgovara, dali vam je lakše i bolje koristit ekstenziju i gasit sve u jednom kliku ili vam je lakše kliknut desni klik pa zatvorit sve tabove(možda malo zaje*ano ako otvorite 50tak tabova ko ja, onda se svi smanje i nećete moći pogodit desni klik, pogotovo ako imate manji monitor)

nadam se da će vam pomoći, ako netko ima još kakvu caku da se sve ubrza ili olakša slobodno neka nadoda

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 3:24 (win4crazzy).
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Na kojem su datumu? 2.9. Stisnuo redeem,za sad jos para  nema...

16 godina
kole2689 kaže...

Na kojem su datumu? 2.9. Stisnuo redeem,za sad jos para  nema...

Ja sam na 31.8 i nisam još ništa dobio.

Al čekam još par dana jer su rekli da ćeš morat ćekat nekih extra 4 dana zbog gužve za isplatu.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Nacekalise budete..

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Kakova je ovo glupost!? 

http://www.norgems.com
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

imam google chrome na hrvatskom i ne mogu nac ovo za iskljucivanje prikaza slika..moze neko napisat na hrv?

15 godina
11glava11 kaže...

imam google chrome na hrvatskom i ne mogu nac ovo za iskljucivanje prikaza slika..moze neko napisat na hrv?

ne znam kak ide na hrvatskom, ali kad udjes u postavke, scrollas skroz dolje i vidjet ces kao neki link na kojem bi trebalo pisat prikazi naprednije opcije, stisnes to i odmah ispod bi trebalo pisat postavke sadržaja, kliknes na to i otvoriti se novi prozorcic i tamo imas ovu opciju za prikazivanje slika.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
Zarada na BubbleWs

Nezz kolko je ovo pametno s incognito mode jer, malo sam istrazivao po netu, ubiti frend je istrazivao vise od mene. Bubblews zaradjuje od toga sto prodaju vase podatke drugim stranicama (to vam pise i u TOS-u) jer im ovo s reklamama ne pokriva ovo sto ljudi redemaju. A prikupljaju podatke kroz vase postove (znaci ako vise pises o sebi, dulje zivis na bubblews...), kroz cookies koje imas na kompu, tak da je pametno ne brisati ih ako zelis isplatu, a navodno mogu i vidjeti browsing history tak da te mogu jebat ako spam-likeas jer je to protiv njihovih pravila....

ja sam ako sve to stoji vec dost toga prekrsio, tak da nezz, frendu bi trebao redem biti 6.10 tak da cemo vidjeti...

12 godina
neaktivan

Ja koristim puno add-onsa za privacy, nadam se da ću dobit svoj redeem. Mislim da ću danas preći 50$ prvi put pa ću reedemat i vidjet što će se desit.

Koristim na firefoxu BetterPrivacy, Disconnect, Ghostery, Do Not Track Me, NoScript... Ako zbog toga neću dobit redeem, onda je ovo sve apsurdno.

12 godina
neaktivan
Simon_says kaže...

Ja koristim puno add-onsa za privacy, nadam se da ću dobit svoj redeem. Mislim da ću danas preći 50$ prvi put pa ću reedemat i vidjet što će se desit.

Koristim na firefoxu BetterPrivacy, Disconnect, Ghostery, Do Not Track Me, NoScript... Ako zbog toga neću dobit redeem, onda je ovo sve apsurdno.

jel mozes objasnit za sta ti sluze ovi tu nabrojani?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice