Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 185.649
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs

aha,hvala 
a dobro za 4 dana ih followam 1000,a valjda ce mene za mj dana toliko :) 

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo I ja reko da probam ovo pa se registrirao i napisao par postova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 20:11 (Simon_says).
12 godina
Zarada na BubbleWs

khairos, jedan od onih team billionaire il sta vec...

dodajte ga, lajkat ce vam sve.

ako imate fb nadite tu ekipu da upadnemo, ziher se negdje nesto o njima pise.

edit : dodo sam te simon, sretno!

&Black_Sheep
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 22:27 (u2Noobish4Me).
11 godina
Zarada na BubbleWs

Nakon duže vremena vratio se i ja malo na BubbleWS. Nisam dosta dugo pisao, od kad je stigao novi dizajn. Prije updatea mi je dosta dobro išlo, imao sam zaradu 1 i više $ po postu, a sad na ovom novom dizajnu ne mogu više od 5 pregleda članka imat. Morat ću malo istražit kako da se vratim na staru slavu jer mi fali još 14$ do prvog redeema. Bit ću sad malo aktivniji, pa se nadam da će i to brzo doći onda. :D

15 godina
u2Noobish4Me kaže...

khairos, jedan od onih team billionaire il sta vec...

dodajte ga, lajkat ce vam sve.

ako imate fb nadite tu ekipu da upadnemo, ziher se negdje nesto o njima pise.

edit : dodo sam te simon, sretno!

cito sam mu one upute u 100 dana, covjek pise neke gluposti i samog sebe promovira, ti filipinci 100% imaju neku grupu u kojoj ih ima pun k**** i lajkaju si medjusobno cijelo vrijeme, nema drugog nacina da dodjes do 800 lajkova u 1 danu nego tako, poslo sam mu poruku na fejsu pa cemo vidjet sta kaze

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Dosla isplata za 24 napokon

Najjeftiniji su piratski programi
13 godina
Zarada na BubbleWs

Matija, znas mozda jel ikom isplaceno za 25. ?

Hajduk živi vječno!
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ovo je sad katastrofa.. jucer u ovo vrijeme napiso post i u par minuta imo 40-50lajkova..sad proslo pol h nemam ni 10 -.-

a da nepricam koliko sam ljudi lajko

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Nadam se da shvaćate kako treba platiti porez na sve ove uplate da vam porezna ne skoči na vrat.

12 godina
TracerCPP kaže...

Nadam se da shvaćate kako treba platiti porez na sve ove uplate da vam porezna ne skoči na vrat.

nadam se da se zafrkavas. to nema veze s vezom.

&Black_Sheep
14 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
TracerCPP kaže...

nadam se da se zafrkavas. to nema veze s vezom.

O čemu ti? Sva zarada izvana je oporeziva a porezna sve vidi kada već ide preko tvog računa. I ja bih najrađe izbjegao platiti porez no to nije moguće.

Ili, ti fakat misliš da je ta lova samo tvoja i da te nitko neće danas-sutra pitati za to? Sretno s time {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 11:52 (TracerCPP).
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ma kakav porez, tracer ne proljevaj žuć bez potrebe.

bio sam u upravi i u banci kad sam vadio visu, pitao i jedni i drugi mi odgovorili da se plaća porez na online zaradu koja je jedanaka ili veća od 3000 eura mjesečno, ali samo u slučaju ako se novac prima od firme (u slučaju bitcoin rudarenja ni tada!), ili veće jednokratne sume koje dolaze iz otočnih poreznih oaza - ali to banka prijavi poreznoj kao smunjivu aktivnost i onda porezna preuzima.

ali takvi maheri ne koriste visu electron neg obično payoneer iz sad-a, a kod nas izdaju master karticu i tako podižu novac.

dakle, za ove naše isplatice tipa 2 ili 3 puta po 50 dolara mjesečno nema poreza.

EDIT: ovo gore vrijedi za privatnu osobu, ne za pravnu, znači npr. d.d i ostale

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 11:59 (stickman1).
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ekipa tko je aktivan na bubblews nek mi posalje link profila u pm jer vise neznam kome sto lajkat i ko sto uzvraca.tako da imam sve na jednom mjestu 

14 godina
neaktivan
Ajme gluposti... Očito masa vas misli da je to samo tako jednostavno. Da bar jest, ja bih bar za prošlu godinu uštedio bar 100k kn.
stickman1 kaže...

ma kakav porez, tracer ne proljevaj žuć bez potrebe.

bio sam u upravi i u banci kad sam vadio visu, pitao i jedni i drugi mi odgovorili da se plaća porez na online zaradu koja je jedanaka ili veća od 3000 eura mjesečno, ali samo u slučaju ako se novac prima od firme (u slučaju bitcoin rudarenja ni tada!), ili veće jednokratne sume koje dolaze iz otočnih poreznih oaza - ali to banka prijavi poreznoj kao smunjivu aktivnost i onda porezna preuzima.

SVA zarada je oporeziva. Nema veze o kojem iznosu je riječ. Iznos od 3000 eura mjesečno tek se odnosi na plaćanje PDV-a (i to samo za firme), ali se ne odnosi na porez, prirez i doprinose (mirovinsko+zdravstveno) kada je riječ o privatnoj osobi.

Ukratko, za Zagreb se na svaku uplatu izvana treba platiti porez na drugi dohodak (25%), prirez i doprinosi. Dakle oko 44% davanja. Ukoliko imaš firmu tada je to manje, ali onda plaćaš porez na dobit (20%) kada tu lovu želiš izvući van.

stickman1 kaže...
ali takvi maheri ne koriste visu electron neg obično payoneer iz sad-a, a kod nas izdaju master karticu i tako podižu novac.

dakle, za ove naše isplatice tipa 2 ili 3 puta po 50 dolara mjesečno nema poreza.

EDIT: ovo gore vrijedi za privatnu osobu, ne za pravnu, znači npr. d.d i ostale

Ti stvarno misliš da ovi koji rade u poreznoj su glupa stoka koja nema pojma o ničemu? Pogotovo sada u vrijeme informatizacije javnih službi? Oni apsolutno sve znaju jer svaka transakcija na bankomatu preko mastera je vezana za tvoje ime, prezime, OIB itd. Usto, tek je formalnost provjeriti tko zaista stoji iza koje payoneer kartice jer te podatke payoneer uredno šalje na zahtjev neke državne institucije (uz službeni nalog, naravno).

Nema NIKAKVIH limita zarade koji su neoporezivi. Ajd mi nađi gdje to piše u zakonu i osobno ću ti biti zahvalan do neba jer i meni ćeš uštedjeti hrpu novaca.

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

nema smisla da pišem 15 puta jedno te isto.

raspravu možeš nastaviti sa gospođama koje su mi ovo rekle, jedna je u erste banci kod fontana na korzu, druga je u poreznoj na prvom katu također u rijeci.

14 godina
Zarada na BubbleWs

pa najjednostavnije provjerite jel tko u temi imao problema sa poreznom?

inače, ja sam 3 puta u 2 mjeseca dobio isplate od 900 eura na žiro u pbz - povrat školarine od kompetencija za njemački iz Graza i nisam ništa prijavljivao a prošlo je godina i 9 mjeseci. nisam dobio ni slova od porezne.

o/
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ja imam osjecaj da je ovaj tracer bio jednom u isto tako jednoj temi istu stvar srao ljudima dok ga nisu pokopali i pos#ali. isto za porez ovo ono za online zaradu

14 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

raspravu možeš nastaviti sa gospođama koje su mi ovo rekle, jedna je u erste banci kod fontana na korzu, druga je u poreznoj na prvom katu također u rijeci.

Ja sam već sve rasprave na tu temu imao s poreznom upravom zagrebačkom i poreznim savjetnikom, i ne treba mi nikakva teta iz banke ništa pričati.

Ekipa iz porezne uredno zatvori lokal zbog 3 kn razlike u računu i naplate 20k kn kazne, a ti misliš da si blaženi samo zato jer taj novac primaš izvana? Kak' da ne. Država je podigla poreze na sve što se može smisliti tokom ove krize, i misliti da je novac izvana neoporeziv samo zato jer ga dobivaš u manjim iznosima je samozavaravanje jer najviše novca i dolazi upravo u manjim iznosima.

Apachy kaže...

pa najjednostavnije provjerite jel tko u temi imao problema sa poreznom?

inače, ja sam 3 puta u 2 mjeseca dobio isplate od 900 eura na žiro u pbz - povrat školarine od kompetencija za njemački iz Graza i nisam ništa prijavljivao a prošlo je godina i 9 mjeseci. nisam dobio ni slova od porezne.

Povrat novca je nešto sasvim drugo. Ja govorim o zaradi iz inozemstva.

Ja primjerice jesam prije godinu i pol dobio poziv iz porezne uz prijetnju policijom. Pa tamo dođeš i onda su mi izlistali SVE uplate koje sam dobio na sve kartice unazad 7 godina, i trebalo mi je oko 4 mjeseca da skupim papire, ugovore itd. da to sve opravdam. To što te ove godine nitko od njih nije kontaktirao ne znači da ne bude sljedeće (ukoliko je riječ o zaradi).

Svi vi koji se uvjeravate da ne treba platiti porez - slobodno se uvjeravajte i dalje. Da je bar tako svima bi nam bilo lakše, no država prati i zna apsolutno sve glede vaše zarade. Pitanje je samo koliko ste im u ovom trenutku zanimjivi. No u jednom trenutku sve će doći na naplatu jer porez nitko nije izbjegao platiti.

I isto tako, okanite se rekla-kazala. Pokažite mi točno gdje piše u zakonu da se ne treba platiti porez na manje iznose (što neki od vas tvrde) pa onda vas mogu shvatiti ozbiljno. A do tada si pogledajte porez na 2. dohodak koji jasno kaže da je svaka uplata iz inozemstva oporeziva porezom od 25% + prirez + doprinosi (za privatne osobe), dok firme izdaju račun i na osnovu toga na kraju plaćaju porez.

14 godina
neaktivan
live4cro kaže...

ja imam osjecaj da je ovaj tracer bio jednom u isto tako jednoj temi istu stvar srao ljudima dok ga nisu pokopali i pos#ali. isto za porez ovo ono za online zaradu

Tko me to "pos#ao" i gdje? Daj mi pokaži taj post gdje je netko dokazao da ovo što pišem nije istina??

EDIT:

Ne želim ovu temu pretvarati u raspravu o nečemu drugome, jer vidim da vas ne zanimaju činjenice već je lakše vjerovati u ono što ti najviše odgovara. Ja se iskreno nadam da nitko od vas neće s poreznom imati problema jer oni neće prihvatiti nikakve izgovore tipa "gospođa iz banke mi je rekla..." i sl. Posljedice su ozbiljne ako (kada) vas uhvate, a na svakome od vas je da si sam izabere kako želi dalje. I ja svoje uredno plaćam i vrlo rado bih da je bar manje (ako ne može već bez poreza), no bar mirno spavam.

http://www.racunovodja.hr/33/porez-na-drugi-dohodak-iz-inozemstva-uniqueidRCViWTptZHJ3hZAWP4cu4i_yfAoQdU0E/

http://www.poslovni.hr/komentari/ovo-trebate-znati-o-drugom-dohotku-iz-inozemstva-227818

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 13:16 (TracerCPP).
13 godina
Zarada na BubbleWs

Kako s paypalom? Da li je moguće povezati jednu karticu pa nakon nekog vremena prebaciti se na drugu, tocnije dodje li do isplate prvo na jedan paypal racun, pa nakon nekog vremena kad drugi bude gotov i verificiran prebaciti na drugi paypal racun?

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina

ekipo kako da "restartatm" ove notifikationse da mi nebudu sivi cijelo vrijeme, tj kak da objasnim. Korsinici su mi sivi cijelo vrijeme onima kojima sam lajkao već prije tjedan dana postove a postovi (novi) na notifikationsima su mi plavi dok ih ne otvorim i lajkam, jel ima kak da se odlogiraš il nešto da nakon 24h opet budu plavi svi, jer ovo nema smisla sad. Na počektu je super taj prvi puta jer vidiš kome si lajkao kome ne a sad su svi si vi što nema smisla ak sam im zadnji put lajkao prije 3 dana. nadam se da ste me shvatili što hoću reći

12 godina
TracerCPP kaže...
live4cro kaže...

Tko me to "pos#ao" i gdje? Daj mi pokaži taj post gdje je netko dokazao da ovo što pišem nije istina??

EDIT:

Ne želim ovu temu pretvarati u raspravu o nečemu drugome, jer vidim da vas ne zanimaju činjenice već je lakše vjerovati u ono što ti najviše odgovara. Ja se iskreno nadam da nitko od vas neće s poreznom imati problema jer oni neće prihvatiti nikakve izgovore tipa "gospođa iz banke mi je rekla..." i sl. Posljedice su ozbiljne ako (kada) vas uhvate, a na svakome od vas je da si sam izabere kako želi dalje. I ja svoje uredno plaćam i vrlo rado bih da je bar manje (ako ne može već bez poreza), no bar mirno spavam.

http://www.racunovodja.hr/33/porez-na-drugi-dohodak-iz-inozemstva-uniqueidRCViWTptZHJ3hZAWP4cu4i_yfAoQdU0E/

http://www.poslovni.hr/komentari/ovo-trebate-znati-o-drugom-dohotku-iz-inozemstva-227818

stari, neću u detalje al znam di se slalo po par tisuća eura s paypala na paypal kao gift i ne plaća se ništa, isto tako kad ti netko pošalje pare, imaš internet bankarstvo di označiš da je to dar i đenja.

pa ja mogu kome god kad god hoću poslat novce da taj netko ni nezna da postojim.

i šta ti taj se trebo ić pravdat poreznoj? 

daj ne trabunjaj i ne plaši ljude.

a to što porezna zatvara lokale zbog 3kune razlike u kasi je zbog sjebanosti države i to što cigani nemaju odakle više pare izvlačit pa pljačkaju narod.

&Black_Sheep
11 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...
stickman1 kaže...

Ja sam već sve rasprave na tu temu imao s poreznom upravom zagrebačkom i poreznim savjetnikom, i ne treba mi nikakva teta iz banke ništa pričati.

Ekipa iz porezne uredno zatvori lokal zbog 3 kn razlike u računu i naplate 20k kn kazne, a ti misliš da si blaženi samo zato jer taj novac primaš izvana? Kak' da ne. Država je podigla poreze na sve što se može smisliti tokom ove krize, i misliti da je novac izvana neoporeziv samo zato jer ga dobivaš u manjim iznosima je samozavaravanje jer najviše novca i dolazi upravo u manjim iznosima.

zna se ko upošljava poreznog savjetnika ;)

3kn viška na računu nekog birca/trgovine i privatna osoba sa trakavicom od 200 kn nisu isti, al valjda ti to porezni savjetnik nije rekao.

kako rekoh, spamanje teme i nabijanje paranoje bez ikakve stvrne potrebe, makar ti to nazivao tješenjem samog sebe. lel.

15 godina
Zarada na BubbleWs

na nasu zalost @TracerCPP je upravu, prije godinu dana sam googlo o tome i vecina tvrdi da moras placat bez obzira koliko novaca primas i od kuda

evo i slika jednog posta sa foruma internet-zarada 

jedino da se smisli neka fora kako zaobici ili platiti manje, meni bi bilo drago da sam u krivu sto se tice ovoga, a sve sto sam procito na internetu, ne zvuci dobro

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 13:47 (win4crazzy).
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

stavite link i dodat cu vas u bookmark i uredno vracati i likeati :)

14 godina
TracerCPP kaže...

Povrat novca je nešto sasvim drugo. Ja govorim o zaradi iz inozemstva.

Ja primjerice jesam prije godinu i pol dobio poziv iz porezne uz prijetnju policijom. Pa tamo dođeš i onda su mi izlistali SVE uplate koje sam dobio na sve kartice unazad 7 godina, i trebalo mi je oko 4 mjeseca da skupim papire, ugovore itd. da to sve opravdam. To što te ove godine nitko od njih nije kontaktirao ne znači da ne bude sljedeće (ukoliko je riječ o zaradi).

Svi vi koji se uvjeravate da ne treba platiti porez - slobodno se uvjeravajte i dalje. Da je bar tako svima bi nam bilo lakše, no država prati i zna apsolutno sve glede vaše zarade. Pitanje je samo koliko ste im u ovom trenutku zanimjivi. No u jednom trenutku sve će doći na naplatu jer porez nitko nije izbjegao platiti.

I isto tako, okanite se rekla-kazala. Pokažite mi točno gdje piše u zakonu da se ne treba platiti porez na manje iznose (što neki od vas tvrde) pa onda vas mogu shvatiti ozbiljno. A do tada si pogledajte porez na 2. dohodak koji jasno kaže da je svaka uplata iz inozemstva oporeziva porezom od 25% + prirez + doprinosi (za privatne osobe), dok firme izdaju račun i na osnovu toga na kraju plaćaju porez.

I kako oni znaju da je to povrat novca? ja sam na ruke platio u sveučilištu, nikakvi wire transferi. u opisu plaćanja naveli - prevedno na hrv -  namjenjeno gosp. (prezime). ni a ni b o povratu, dakle ovo se može protumačit kao zarada ili dar.

i btw, ako si ti išao na poreznu uz policiju sigurno nisi bio sunašce ili se bakčao sa 250 kn ko ovi dječaci.

o/
14 godina
neaktivan

Ti vjerojatno imas potvrdu zq novac koji si platio i njime dokazujes da je rijec o povratu novca. A mene nisi zvali jer sam neki kriminalac vec jer jedna firma nije platila porez za moj ugovor preko 3 godine pa sam morao donijeti ugpvor da dokazem da je to po ugovoru njihov a ne moj trosak. Tada su usput provjerili i sve ostale slicne ugovore i uplate.

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jel smijem lijepiti link svog bubblewsa na fejsu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 14:55 (11glava11).
13 godina
Zarada na BubbleWs

Eto i mene :)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 21:55 (majdo).
11 godina
protjeran
11glava11 kaže...

jel smijem lijepiti link svog bubblewsa na fejsu?

Jedan post smijes jednom sherat na fb

Najjeftiniji su piratski programi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice