Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 187.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs
SuperDox kaže...

jel se treba ista namjestat na paypalu da mogu primat novce? ili je to automatski sve slozeno cim otvorim acc?

kod mene nije bio slučaj, morao sam sam namjestiti.

prvo sam napravio versifikaciju kartice, to je ono sa 4-znamenkastim kodom. kad to napraviš, onda možeš samo kupovati prek paypala

da možeš primiti novac, odi u paypal, u tab Request money, dobiti ćeš 2 opcije, jedna je U.S. bank account, druga je debitna kartica (kod nas najčešće visa) izdana u HR.

klikni to drugo i imat ćeš još jedan prozor gdje ti ibjašnjava da kad dobiješ novac moraš čekati 30 dana prije nego sjedne na račun, tu klikni submit (ili nešto drugo, ne sjećam se točno) i to je to.

napravi logout iz paypala i ponovno login i sad ćeš moći ući u tab request money, tj. moći ćeš primati novac

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
15 godina
Zarada na BubbleWs

gdje otvorit racun da dobijem karticu, tj u kojoj banci je najbolje i najisplativije

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

imaš temu u paypalu, prvi post, pise da visa electron iz erste i pbz provjereno rade.

vjerojatno i još poneke kartice rade, znam za sigurno da tekući i kartica maestro (erste) ne rade jer sam probao.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 19:17 (stickman1).
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

uf, jbt dobro sam naletio na ovo. namjestio sam kako je stickman rekao.

sad pitanje za forumase koji su već dobili isplate, jel to to što se tiče namještanja? ne treba ništa osim toga?

Ke?!
15 godina
Zarada na BubbleWs

Još nikakve pare nisam dobio. 1. Isplatu sam trebao dobiti 18, a drugu 22.9, ali ništa. Poslao im 3 maila sa naslovom "Redemption status" ali nikakav odgovor nisam dobio.

Što napraviti? Postoji li nekakav način da mi odgovore? Hebemu, ako mi neće isplatit, onda bar mogu tako napisati..

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
Zarada na BubbleWs

Nakon 5 dana i 4 sata.

Meni se čini odlično, makar nakon što pogledaš Yamachine postove odnosno lajkove, više ništa nije odlično. :D

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan

Vec sam na 37$.Sutra sam preko 50$ 100%.

Ovi ameri kroz noc nista ne lajkaju.Kinezi ftw.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 1:29 (Yamacha).
15 godina
Yamacha kaže...

covjece, odmori malo haha
ja sam na 37, a skupljam ih od kad sam se registrirao "Joined June 25, 2014" 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
win4crazzy kaže...
Yamacha kaže...

Iskreno, da ja zaradjujem koliko on zaradjuje, ne bih odmarao nimalo. 

Bio bih tamo bar 4-5 sati dnevno.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Oko koliko sati vi stavljate svoje postove?

Imate neko određeno vrijeme ili kada stignete?

11 godina
protjeran
UOG-Atlas kaže...

Oko koliko sati vi stavljate svoje postove?

Imate neko određeno vrijeme ili kada stignete?

Ja nemam neko odredeno vrijeme...

Oko 9,12,3

Najjeftiniji su piratski programi
12 godina
win4crazzy kaže...
Yamacha kaže...

daj stari koji post izbaci da ti imamo šta lajkat.

vidim lajkaš meni, ja dođem vratit 5komada a nemam di zalijepit.

piši!

uBlowMeBro?
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Zna netko gdje su s isplatama?
Beware of the sharp edged weapon called human being
11 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
Zna netko gdje su s isplatama?

Zapeli su zbog nekog razloga na pocetku 24...

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
u2Noobish4Me kaže...

daj stari koji post izbaci da ti imamo šta lajkat.

vidim lajkaš meni, ja dođem vratit 5komada a nemam di zalijepit.

piši!

ne znam koji si ti, lajkam svima koje pratim

ak budem piso puno propadaju mi objave jer cu skupit po 30-40 lajkova, a ovako napisem 1, dodjem do 100 i pisem sljedecu

tak i tak je svejedno, ja kad lajkam ljudima 5 komada, oni kad uzvrate lajkaju isto 5, potpunno je nebitno jel novi ili stari post, samo ustedim vremena kojeg bi potrosio na pisanje 10 statusa dnevno, to se jedino isplati ak imas puno konekcija i ak si na naslovnoj cesto pa tebe lajkaju ljudi umjesto da ti njih lajkas

radje izbacim svaki 2. dan 1, na kojem cu dobit 100, nego 5 komada pa dobit oko 200 na kojima bi onom prvom metodom imo 500 

12 godina
win4crazzy kaže...
u2Noobish4Me kaže...

ne znam koji si ti, lajkam svima koje pratim

ak budem piso puno propadaju mi objave jer cu skupit po 30-40 lajkova, a ovako napisem 1, dodjem do 100 i pisem sljedecu

tak i tak je svejedno, ja kad lajkam ljudima 5 komada, oni kad uzvrate lajkaju isto 5, potpunno je nebitno jel novi ili stari post, samo ustedim vremena kojeg bi potrosio na pisanje 10 statusa dnevno, to se jedino isplati ak imas puno konekcija i ak si na naslovnoj cesto pa tebe lajkaju ljudi umjesto da ti njih lajkas

radje izbacim svaki 2. dan 1, na kojem cu dobit 100, nego 5 komada pa dobit oko 200 na kojima bi onom prvom metodom imo 500 

ovo sam ja mislim da ti matematika losa al ti kako hoces. ja ti vec 2dana nemam sta lajkat, da sam imo bi, tako i drugi koji te prate. daj bar svaki dan 1 glupost napisi.

meni recimo 100ak ak dobijem po postu super, uvijek isti daju uglavnom, da ne izbacim na sta bi mi dali? nemogu opet isti post lajkat...samo bi ja njima mogo a od toga nista nemam.

ponavljam, sve 5. kad izbacis ja ti lajkam{#}

uBlowMeBro?
14 godina
Zarada na BubbleWs

Wow. Gledajte ovog sretnika.

Prvi post, i odmah featured.

15 godina
Tomek.Klc kaže...

aj to jos nekako, to bubblews bira, al nisu mi jasni oni koji imaju po 800 lajkova na svakom postu
jucer sam vidio dvije takve osobe, znaci cca 25 postova i na svakom 600-800 lajkova, a razmak objave je max 1 dan 

12 godina
win4crazzy kaže...
Tomek.Klc kaže...

aj to jos nekako, to bubblews bira, al nisu mi jasni oni koji imaju po 800 lajkova na svakom postu
jucer sam vidio dvije takve osobe, znaci cca 25 postova i na svakom 600-800 lajkova, a razmak objave je max 1 dan 

imam ja 3-4 tipa koji isto tako imaju, ide im do 1000 i jedan post svaki dan.

team billionere se zovu, ocito neka veca grupa, al svaki post mi obavezno lajka, mozda i neki bot il nesto tog tipa jer je on 0-24.

&Black_Sheep
15 godina
u2Noobish4Me kaže...

team billionere se zovu, ocito neka veca grupa, al svaki post mi obavezno lajka, mozda i neki bot il nesto tog tipa jer je on 0-24.

http://www.bubblews.com/account/436750-jfucao eo ova, lajkala me i jucer i danas

edit: kak si uspio na ovom zadnjem u 2 min preko 50 lajkova skupit haha, meni treba 2h za toliko i to moram svima okolo lajkat i molit boga da mi vrate xD 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 18:13 (win4crazzy).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Dali će biti problem ako se sa jedne IP adrese prijavljuje više korisnika. Dakle regala mi se sestra a naravno i ja. Jel netko čitao TOS detaljno pa da zna šta u takvim situacijama.

http://deridownload.comze.com/
13 godina

Evo, sve pise tu.

Hajduk živi vječno!
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Maleni update.

15 godina
Yamacha kaže...

Maleni update.

kako? haha
jucer si imo 37 ko i ja, ja imam 39 ti 56 

14 godina
Yamacha kaže...

Maleni update.

Ajmo reć da smo ja i ti počeli u isto vrijeme otprilike.

Ja sad imam 56$, a ti si jednom već redeem, i sad opet imaš 56$.

Stvarno svaka čast, makar mi i dalje nije jasno kako uspijevaš.

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Yamacha kaže...

Maleni update.

kako? haha
jucer si imo 37 ko i ja, ja imam 39 ti 56 

Magic...

Salim se.Dolaze mi postovi na front page pa se tu skupi dosta lajkova,a i sam dosta lajkam i follow-am pa se i tu skupi.

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

bok ekipa,evo i ja napravio u nadi da cu skupit za vozacki..tko zna :) trudit cu se hh

evo linka: http://www.bubblews.com/account/465020-iwantdriverlicense 

pokusat cu svima lajkat i viewat :)) sretno svima!

12 godina
win4crazzy kaže...
u2Noobish4Me kaže...

http://www.bubblews.com/account/436750-jfucao eo ova, lajkala me i jucer i danas

edit: kak si uspio na ovom zadnjem u 2 min preko 50 lajkova skupit haha, meni treba 2h za toliko i to moram svima okolo lajkat i molit boga da mi vrate xD 

da, taj je jedan od njih. pratimo se vec 10dana, lik je lud do ibera, gle mu brojke. i sve ti izlajka, sve!

a to ti pokuašavam reći, meni je negdje plafon 100 lajkova, i to mogu dobit, nema smisla mi napisat 1 post na dan jer necu na njemu 300 skupit.

napišem drugi i treći itd. svaki po 100 ak bi bilo odlično.

rekoh ti ista ekipa mi lajka i ja njima...

šta se tiče 2min 50lajkova, imo par puta u 2min 40ak, ovo rekord valjda :D

al klasika, većina je online od 19 do 22, tad postaj svakih 45min 1h i na konju si. šta skupiš skupiš.

ide i od 8-10 ujutro ok. bar meni, ostalo očaj - sredina dana 0.

odi na luka kokot i njegove ljude follow, vracaju {#}

&Black_Sheep
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jel se nasi postovi prikazuju onima koji su na followali ili random svima u svijetu? jer ako se ne prikazuju onima koje smo followalli necu followat vise dosta mi i 250 ljudi..

ubiti,jel stvar samo u tome da ti lajkas i oni tebi vracaju lajkove?

12 godina
Zarada na BubbleWs

da, to je bit. da ti ljudi lajkaju objave.

i sa 250 neces nista postic. premalo.

tko zna u koje vrijeme je netko od njih aktivan, a nakon 30min vise ne vide da si im lajkao post.

2tisuce skupi pa nesto postignes.

íl barem 1000 koji su ok.

edit: post ti vide svi followeri, a ako imas srece dode na prvu stranu di ti svi vide na minutu.

&Black_Sheep
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2014 21:42 (u2Noobish4Me).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice