Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 186.065
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Zarada na BubbleWs

Hvala puno, nisam uopće mislio da će tolika bit zarada ako sam Featured. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
Zarada na BubbleWs

Prvi put mi se dogodilo da imam jednak broj i lajkova i pregleda za neki 100+ post  {#}

14 godina
Zarada na BubbleWs

Jel zna netko koliko dugo post ostaje Featured ?

Nadam se bar do jutra.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
Zarada na BubbleWs

Cini mi se da bi ti trebao biti barem 10 sati...pogledaj naslovnicu i druge featured postove malo, jedan je napisan prije 21h, ima 1900 lajkova i jos uvijek je featured. Jedan redeem se moze zaradit sa ovim featured pf...

Windows Phone FTW
15 godina
Zarada na BubbleWs

hahahha {#}

veca

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 3:36 (win4crazzy).
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

baš sam malo razmišljao o ovome i pala mi je na pamet ideja. bit će malo duži post, ali bih vas molio da pročitate. tek sam se jučer registrirao na tome, ako sam dobro sve pohvatao, stvari stoje ovako na tom bubbleu:

- jedan korisnik u 24 sata može napisati max 10 postova

- u jednom satu možeš viewati i lajkati max 5 postova od istog korisnika, što znači dnevno max 24x5=120 za jednog korisnika, što je i više nego dovoljno

- ako 1 korisnik viewa i lajka tvoj post, dobivaš 2 centa za to

- u jednom danu možeš podjelit vrlo veliki broj lajkova, toliko da nije ni bitno za ovu priču.

recimo da tu na forumu ima nas cca 50 koji smo na bubbleu, nije sad bitan točan broj... od nas 50 svaki napiše na bubbleu dnevno tih svojih 10 postova i ostalih 49 mu viewa i lajka svaki post. to znači da od ostalih 49 ljudi dobivaš 49x2=98 centi za jedan post. 10 postova -> 9.8 $ dnevno!

naravno, problem s time bi bio održavanje preglednosti. no, mislio sam da bi za to dobro došao ovaj forum. recimo da se napravi svaki dan nova tema u koju tih 50 ljudi upisuje linkove na svoje postove, i to tako da svaki user napravi 1 post i samo editira taj svoj post kad stavlja nove linkove jer bi inače to bio totalni čušpajz. eto, to bi bilo to. dakle, svaki od nas 50 bi morao dnevno podjeliti tih 49x10=490 lajkova, i tako svi svima. ipak je to dosta lajkova, treba to sve podjelit, možda bi to trajalo nekih pola sata. ali opet, pola sata kliktanja za 60 kuna dnevno nije uopće tako loše.

eto, ja mislim da je dobra ideja, bilo bi dobro da vi ostali kažete šta mislite... gledam neke ljude koji imaju 400 followera i aktivni su, a jedva dobiju 25 lajkova za svoj post. dobra stvar u vezi ovoga je što ne treba skupljat 5000 Filipinaca od kojih će ti svaki dvjestoti nekog vraga i lajkat nego možeš već danas krenut s tim.

11 godina
Re: Zarada na BubbleWs

ne valja ti matematika:

"u jednom satu možeš viewati i lajkati max 5 postova od istog korisnika, što znači dnevno max 24x5=120"

jedan korisnik moze lajkat 24x5 dnevno, ali ne zapravo ne moze jer jedan korisnik moze postat 10 postova u 24h a ne vise...sto znaci da jednom korisniku mozes lajkat maksimalno 2x5 postova i to u dva sata

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

pa sve u redu, ionako možeš pisat max 10 postova na dan, a ne 120. istina, tih svih 10 ne možeš nekome lajkat u jednom mahu nego moraš čekat 1 sat nakon što lajkaš prvih 5, ali opet je ideja u redu.

tih 120 bi mogao lajkat u teoriji nekome tko ih već ima toliko i da ti baš cijeli dan samo njemu lajkaš, ali to nije uopće bitno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 10:31 (DoctorEvil).
11 godina

da nismo se razumjeli, ali opet. jednom čak vrlo vjerojatno u prvih tjedan dana ćeš veliokj većini doći do maksimalnog broja lajkainh postova jer ćeš mu lajkat sve postove koje je već imao napisane.

Evo primjer:

korisnik ima 100 napisanih postova - ideš mu lajkat postove 5 po satu, dakle mozes mu u jednom danu lajkat kao sto si i rekao 5x24h tj vec si na 20h dosao na njemu svih 100 postova. A sljedeće dane mu mozes lajkat najvise po deset postova, svaki dan dakle u 24h jer ih vise ne moze ni napisati, kuzis kaj sam ti htio reci?

EDIT:

ali kao sto si i rekao, nije bitno...ja bih bio zadovoljan da mi lajka jedna korisnik JEDAN post dnevno,a imam ih 700, zamisli neokh sa 1000 ili 5000, a kamoli da budu uberlikovi pa lajkaju 5 postova dnevno

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 10:37 (MasterG).
14 godina
Zarada na BubbleWs

11,5$ sam zaradio na ovom Featured postu. Nije baš koliko neki drugi dobivaju kad su featured, ali i dalje odlično. :)

11 godina
protjeran
Tomek.Klc kaže...

11,5$ sam zaradio na ovom Featured postu. Nije baš koliko neki drugi dobivaju kad su featured, ali i dalje odlično. :)

Budi sretan bar tolko ;)

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Kažete da se ne isplati lajkat na naslovnoj? nego gdje onda, po grupama? U kojoj grupi ide najbolje?

11 godina
protjeran
kole2689 kaže...

Kažete da se ne isplati lajkat na naslovnoj? nego gdje onda, po grupama? U kojoj grupi ide najbolje?

Nikakve grupe ili frontpage..samo notifikacije..i trazit nekak dobre konekcije

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Kako dobiti vise lajkova i pregleda?

meni jednostavno ne ide. pisem do 6 7 postova na dan u razlicite sate ali to je sve tamo mizerno. 5 6 lajkova i jedva 10 pregleda...

moze pomoc?

14 godina
Zarada na BubbleWs

Mene zanima, kako izvest da mi sjednu novci na devizni a da ne plati se pay pal taxa. Vidio sam da ima tipka za prebacivanje sa pay pala na devizni ali traži 5 dolara i to će se napravit u roku od 3-5 dana, ali ovaj info da se napravi da sjedni svakog 1. u mjesecu nisam otkrio gdje se nalazi. Može mala pomoć oko ovoga?

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo stigao do prvih 50$ za samo 2 dana.Nadam se da budu i isplaceni.

11 godina

kak si u dva dana stigao do PRVIH 50$ majke ti :D

14 godina
Yamacha kaže...

Svaka čast. :D

Evo ja već 4 dana pišem, i jednom sam bio featured i imam "tek" 36$. :)

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ma to mora biti neki bug pa ne moguce da su ti pogledi i lajkovi jednaki....ne znam.... Prakticki svaki koji ti i pogleda on i lajka ?!

Umene upola manje lajkova od pogleda a komentara jos manje :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 20:09 (toshiba12345).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Vecinom je koliko lajkova toliko i pogleda.

Oko 10 pogleda od lajkova je vise po postu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 3:13 (Yamacha).
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ovako imam problem.

Zna mi se desiti da se nekad tagovi ne povezu i ne objave.

Znaci ja napisem +Tech i meni je on plav u postu, ali kada otvorim tag, moga posta nema u tom tagu.

Da li se to vama događa? Jel postoji neki limit tagova po danu ili nesto slicno?

15 godina
Yamacha kaže...

kako? haha
ja jucer napiso objavu, i lajko sam dosta i imam 25 lajkova haha, meni treba 2-3 dana da dodjem do 100, i to sa konstantnim lajkanjem 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Onako bez veze sam lajkao svoj vlastiti post da vidim što će se dogoditi. Kliknuo sam na BANK i vidio sam da mi je iznos povećan za jedan cent. Nisam mogao vjerovati. Ne kužim kako mi je BubbleWs mogao dati cent ako sam lajkao vlastiti post?! Očito BubbleWs ima neki propust ili njegov administrator uopće ne mari za one koji sami sebi lajkaju postove.

Sada me zanima hoće li mi BubbleWs ukinuti račun ako slučajno otkrije da sam lajkao vlastiti post?

Još jedno pitanje - ako nemam svoj opis (ABOUT ME) hoće li mi račun biti ukinut?

Unaprijed hvala za sve odgovore.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 2:00 (Tehno-Istraživač).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Smiješ lajkati svoj postvi ne moraš imati about me.
Beware of the sharp edged weapon called human being
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Kako sam sve vise i vise nervozan sto se tice isplate, 26.9. i cekam od 17.8. 2 puta sam pisao mail...

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jel se treba ista namjestat na paypalu da mogu primat novce? ili je to automatski sve slozeno cim otvorim acc?

14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs
Redeemao sam 19.8 Od 19.9 sam poslao 4-5 mailova i prigovora i nema ni odgovora ni isplate Sta raditi?
15 godina
Zarada na BubbleWs

Vidim da su neki decki dobili isplatu za 22.8, ja javljam da nisam i da sam poslao mail, na koji nema odgovora 24h, sto me naravno uopce ne zabrinjava posto sam naviknuo na njihov...brzi...odgovor. Ako mi ista jave, proslijedit cu vam, pitao sam kakvo je stanje i sto se dogada tak da nadam se da ce mi odgovoriti.

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
13 godina
Zarada na BubbleWs
Jel se smije stavljati fb link od svog profila u opisu na bubbleu?
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo izbacio i ja svoj prvi post, pa ono like itd {#} (vracam).

Uh... osjecam se ko kurva na facebooku {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 17:18 (UOG-Atlas).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice