Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 189.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Zarada na BubbleWs

1. Redeem 18.8, drugi 23.8.. Još ništa nisam dobio. Posla 2 maila i nikakav odgovor.. Još netko da ima sličan problem?

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
Re: Zarada na BubbleWs
dv14 kaže...

1. Redeem 18.8, drugi 23.8.. Još ništa nisam dobio. Posla 2 maila i nikakav odgovor.. Još netko da ima sličan problem?

Nisam ni ja dobio za 23.8. jos.

Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Zanima me, pošto još nisam imao prilike reedemati, koliko kužim novci se automatski prebace na pay pal račun, jel se sa pay pal-a automatski prebace na kreditnu karticu, jel ih se može podići na bankomatu ili ostaju na pay palu ?

15 godina
DommY kaže...
dv14 kaže...

Jesi dobio što prije od tog?

@1BIT pare se prebace na PayPal račun. A onda sa PayPal računa možeš raditi s njim što hoćeš. Ili ga ostaviti na PayPalu pa potrošiti ili jednostavno povući na devizni račun.. S tim da to traje i uzmu neku proviziju, mislim 5$..

Ništa ne ostavljam nezavrš
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

sa paypala na debitnu karticu ide svakog prvog u mjesecu, uz neku naknadu koju oni uzmu. ako ne želiš čekat 1. u mjesecu možeš dati da isplate u roku par dana ali onda uzmu 5 dolara.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Forumaši ajde ako va nije problem otvorite ovaj post i pogledajte NEMOJTE LAJKATI samo pogledajte jer mi se priblizio broj likov-a i view-a da nebi bilo problema. Uzvrati ću svima sa pošetne strane. Hvala unaprijed

http://www.bubblews.com/news/7429468-tuesday-9162014-new-tv

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

@dv14

@stickman1

Hvala na odgovorima, ja imam svoj tekući račun prijavljen na pay pal-u, debitnu nemam, znači mogu očekivati da će mi banka/pay pal uzeti još sitnu naknadu za pretvorbu dolara u kune, al nema veze, i to je nešto, najviše me zabrinjava dal će bubblews isplatit ili ću ostat praznih džepova kao kolege. {#}

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Na kojem su datumu danas s isplaćivanjem? 22., 23.?
Beware of the sharp edged weapon called human being
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

e i oko konverzije - namjesti si ovo ko na slikama ako nisi prije, jer paypal konverzija dere kožu {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-pitanja-odgovori/29179.aspx?page=331&jumpto=4170310&sort=asc&view=flat

16 godina
dv14 kaže...
DommY kaže...
dv14 kaže...

Jesi dobio što prije od tog?

Tomislav95 kaže...
Na kojem su datumu danas s isplaćivanjem? 22., 23.?

Stigla mi isplata za 23.8. prije cca sat vremena. Prije toga sam dobio jos 4 isplate, ovo je peta. 

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

@dommy

jel imaš upaljen adblock u browseru kad ideš si na bubblews?

Ke?!
16 godina
chewbacca kaže...

@dommy

jel imaš upaljen adblock u browseru kad ideš si na bubblews?

Imam odkad sam poceo radit, ne znam koliko mi je to pametno.

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

a zasto je toliko taj adblcok bitan za bubblews? ako i je uopce..cijelo vrijeme mi je upaljen, nikad ga ne gasim

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

zato jer lova sa kojom nas plaćaju dolazi od prikazivanja oglasa, a adblock to koči. pa mislim da mogu ne isplatiti na temelju korištenja adblocka

Ke?!
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ja sam 25.8. redeemao, znači moglo bi za dva dana. Ja sam dobio već jednu, a mislim da sam koristio Adblock.
14 godina
neaktivan
chewbacca kaže...

zato jer lova sa kojom nas plaćaju dolazi od prikazivanja oglasa, a adblock to koči. pa mislim da mogu ne isplatiti na temelju korištenja adblocka

krasno, moglo je bar negdje pisat.. jel je itko dobio isplatu a da je koristio adblock?

16 godina
SuperDox kaže...
chewbacca kaže...

krasno, moglo je bar negdje pisat.. jel je itko dobio isplatu a da je koristio adblock?

Dosta toga ne pise pa ono malo je zeznuto. Kao sto sam rekao vec, ja oduvijek koristim adblock i dobio sam 5 isplata. Od pocetka se nisam ni sjetio ugasit..uvijek za sve mi je upaljen.

Windows Phone FTW
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ma dobro onda, nije ni bitno.

treba pazit samo na tekst, da nije plagijat ili doslovan prijevod, ili pod zadnje kaj viđam, likovi c/p 2 rečenice dok ne ispune kvotu slova...

12 godina
Zarada na BubbleWs

History samo 2 sam ti mogo dat, malo izbacujes al pokupis gro lajkova. daj jos tri da ti kvotu ispucam :) ostale sam sinoc.

bemti ja se borim da dodem do 80-100 a on po 200 +, koji car.

uBlowMeBro?
14 godina
u2Noobish4Me kaže...

History samo 2 sam ti mogo dat, malo izbacujes al pokupis gro lajkova. daj jos tri da ti kvotu ispucam :) ostale sam sinoc.

Ja sam sretan ako dodjem do 40-50. :D

Ali dobro, počeo sam prije 3 dana i već imam 20$. Enough for me.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
Tomek.Klc kaže...
u2Noobish4Me kaže...

Ja sam sretan ako dodjem do 40-50. :D

Ali dobro, počeo sam prije 3 dana i već imam 20$. Enough for me.

ma ti si kreno ko zmaj. ja idem tempom ko ti sad :D nakon 3 tjedna :D

i tebi sam okino 5 maloprije. 

trazim nase sad pa im lajkam...

netko je dobro predlozio bookmark. moram to pametno odigrat, ovako je muka trazit nase da im polajkam kad ih nema u like listi.

uBlowMeBro?
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ma ne dobijem to u komadu, 50-ak dobijem i od jutarnje ekipe.

nemaš brige oko lajkova, za danas sam gotov, loš dan :D

Ke?!
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ma ja sam imao puno vremena kad sam počeo pisat, pa sam puno lajkao i followao te tako stekao neke ljude koji mi stalno uzvraćaju lajkove.

Evo i moj prvi post koji je došao do 100 lajkova. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ljudi evo i mene sa dokazom. u 19h sam dobio mail da su novci na putu.

Znači napravio sam redeem 22. ili 23.8. nemogu se sjetit točno, no danas dobio nakon mjesec dana odgovor od njih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 22:21 (tonik).
12 godina
Tomek.Klc kaže...

Ma ja sam imao puno vremena kad sam počeo pisat, pa sam puno lajkao i followao te tako stekao neke ljude koji mi stalno uzvraćaju lajkove.

Evo i moj prvi post koji je došao do 100 lajkova. {#}

u bemti ja sam k*rac naspram vas. ne kužim al ok.

kad objavim polajkam doslovno cijelu follow listu koja ja objavila u zadnjih 20minuta. gro lajkova znaci i ako slucajno nisam doso na prednju stranu ko da nisam nista...

kome si ti sve lajko? sam svojima il i prvu stranu?

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

e i oko konverzije - namjesti si ovo ko na slikama ako nisi prije, jer paypal konverzija dere kožu {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-pitanja-odgovori/29179.aspx?page=331&jumpto=4170310&sort=asc&view=flat

E puno ti hvala, sad sam podesio, da mi nisi rekao, nebi znao, skužio bi tek kad me oderu. {#}

14 godina
u2Noobish4Me kaže...
Tomek.Klc kaže...

u bemti ja sam k*rac naspram vas. ne kužim al ok.

kad objavim polajkam doslovno cijelu follow listu koja ja objavila u zadnjih 20minuta. gro lajkova znaci i ako slucajno nisam doso na prednju stranu ko da nisam nista...

kome si ti sve lajko? sam svojima il i prvu stranu?

Iskreno, danas nisam nikome lajkao.

Sad ću proć po profilima onih ljudi kojima pamtim ime jer mi uvijek lajkaju, i po linkovima iz BubbleBug bookmark taba.

Kad sam tek počinjao, lajkao bih po sat vremena svima koji su mi izlazili u notifikacijama, i lajkao bih po Frontpageu, pa ako bi mi netko odatle uzvratio, otvorim njihov profil i lajkam još 4 posta, i onda mi većina njih uzvrati na još 4.

Edit: Tek sad vidim da sam Featured na frontpageu, vjerojatno odatle svi ti lajkovi.

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Wow, čestitam, mislim da si ti prve odavde koji je featured. Možeš očekivati barem 20 dolara na tom postu :)
16 godina
Zarada na BubbleWs

Svaka cast na frontpage postu! Mislim da si prvi u ovoj temi to postigao. Racunaj da ces do sutra na ovom postu imat nekakvih 15-20 dolara minimalno :)

EDIT: prestigao me kolega...

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 23:00 (DommY).
12 godina
Zarada na BubbleWs

svaka ti dala, featured, nice.

kad si reko da si dobio 100, pogledo clanak, stvarno jednostavan al super tema, reko morat cu je jednom iskoristit svojim rijecima ofc.

a ono ti featured.{#}

znaci ipak gledaju da je dobra tema, cestitam!

sutra moras redeemat {#}

uBlowMeBro?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice