ja jucer folova njih 250 tj maximum i danas opet isa neke folowat i pise da san za danas ka popunija limit ..a nikoga nisan danas folowa ...???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja jucer folova njih 250 tj maximum i danas opet isa neke folowat i pise da san za danas ka popunija limit ..a nikoga nisan danas folowa ...? V
Valjda se reseta nakon 24h

zato 24 sata kreće od svakog izdanog followa.
npr. ako ujutro ispucaš 150 followa i navečer 100, sljedeće jutro možeš opet ispucat samo 150, ostatak navečer.
isto vrijedi i za tekstove.
aha u redu ..hvala momci na odgovorim ...a znam da sam na pocetku same teme citao da se reseta sve u ponoca pa sam bio vođen time ...
5 redeemova neisplaceno, vise od 270$.. Kao da namjerno ostavljaju onaj bug kod view/lajka da ne isplate.. Al aj. Bar sam 1000 kn ubro

Najmanje 400 slova
5 redeemova neisplaceno, vise od 270$.. Kao da namjerno ostavljaju onaj bug kod view/lajka da ne isplate.. Al aj. Bar sam 1000 kn ubro
Kakav bug? Ak mislis vise lajkova od pogleda tog buga vise nema, bio je prije par tjedana..

Ajd recite koliko u banci imate viewa i likeova? Meni se još uvijek čini da imam malo previše likeova. Sad imam manje od 100 viewa više, a nekad prije sam znao imati i preko 300. Možda zato šro se vieš ne učitava onako dugo pa sad skoro svi koji otvore i lajkaju.
Nisam opce skuzil, ispricavam se maxy..
I ja imam 130 lajkova vise..

650 više
Kod mene je sve isto.
Ali fakat ne kužim ove likove, vidim da mi pošalju zahtjeve da ih pratim, a ono niti ne pogledaju post, a kamoli da lajkaju?

Ja sam isto napravio redeem 22.8. i po ovome, isto kad i ti bi morao dobit. Bili živi pa vidjeli. :)
dodao te,lajko,komentiro ali od tebe ni lajka ni folowa a kamoli komentara xD
ma sve 5 stari i da nisi lajko ne bi se ja ljutio ;D
I da...izuzetno je nepregledno za pratit followere tko sta radi :S
Pisete li vi kakve "dubokoumne postove" ili sto vam prvo pada na pamet?
Meni recimo nikad nije islo bas to pisanje pa pisem o temi koja mi prva padne na pamet.
Sumljam da vecina ljudi opce cita o cemu se radi u postu.

Ja sam primjetio da dosta ljudi izbjegava (manje lajkova) postove o nogometu.
Ako me netko od vas prati, lajka i to, javite mi se na PM pa ću vam uzvratit.
Odkad imam dosta followera i dosta ljudi pratim, jednostavno je nemoguće pratit obavijesti i svima uzvraćat koliko se god trudio.
Tu si u pravu. Nemože se svima vratit.Ja tučem nasumičo po front pageu onima koje pratim a u notifikacijmama sve .
i ja te dodo, izlajko itd... sve 5 :D
gle, zapamti nas koji smo tu, koji pišemo i lajkamo međusobno uvijek.
kad ima par k followera nemoš sve, al zato ekipu poput megaearner, tomislav, archy itd prođem svaki dan, dva najkasnije i 5 opalim.
zbugo se i 2 posta izbacio... net koma... sry ekipa.
kad bi bar tako 2x viewa i lajka dobio na svaki post :D
Primjetio sam da je najbolje izbacivat postove izmedju 7 i 9 sati po našem vremenu po nekim mojim procjenama.
Izbacio sam 2 posta u 8 i 9 sati, i u roku od par minuta su dobili po 55-60 lajkova, izbacim jedan post u 11 sati, i dobijem za 30 minuta samo 25 lajkova.
Dal ima svrhe pisat "dobre" tekstove ili to ekipa samo lika bez da pogledao uopce. Kako vam ide sa skupljanjem stranih followera?
Ja trenutno zbog posla nemam vremena biti baš aktivan, ali dok sam bio sam ljude koji su redovito uzvraćali likeove stavio u jedan bookmark folder i njima svaki ili barem svaki drugi dan likeao postove, tako da preporučam istu strategiju.
Vjerujem da dosta ljudi tako i radi jer mi dosta likeova bude od istih ljudi.
Evo da se vam i ja javim. bubblam vec nekih mjesec dana tj od 1.9. redemao sam 3 puta zasad. Prvi redeem bi mi trebao biti negdje 12.10.
Slobodno me dodajte, ako sam online i vidim vas medju onim neredom od notificationa vracam lajkove. Acc name mi je isto ko i ovdje :)
eto, odlučio sam i ja probat s ovim, pa kud puklo... tu mi je link na profil http://www.bubblews.com/account/457319-md46135
dodajte me, dodat ću i ja vas :)