Upravo napisao moj stoti post od kojih je jedan bio na naslovnici... $85 ceka se isplata
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nOOb pitanje:
koliko je vas dobilo isplate za svoj posao (pisanje na tom servisu)?
nOOb pitanje:
koliko je vas dobilo isplate za svoj posao (pisanje na tom servisu)?
Ja sam do sada dobio tri isplate ukupno 177$ i čekam ih još 5 po 50$ svakih 4-6 dana dižem 50$
Pao server, opet.
imam srece, objavim i nakon 5min bum...
ionako mi slabo lajkovi idu, sad još i ovo ha ha
meni isto pao nakon 2h odlično ali fakat odličnog bublanja, nit i jedan greška odmah lodanje ma super. I evo vratilo se za 2min opet na normalu :)
Nisam mislio da ću to doživjet ali dogodilo se već danas.
frajer copy paste moj članak od a-ž.
idiot, flag i report dobio odma...
moj članak od prije 4dana i njegov prije 4sata.
1slovo iz naslova maknuo i 2zadnje rećenice, tolko se potrudio..
samo da je naslov stavio drugi nikad nebi primjetio, zemljak...
Nisam mislio da ću to doživjet ali dogodilo se već danas.
frajer copy paste moj članak od a-ž.
idiot, flag i report dobio odma...
moj članak od prije 4dana i njegov prije 4sata.
1slovo iz naslova maknuo i 2zadnje rećenice, tolko se potrudio..
samo da je naslov stavio drugi nikad nebi primjetio, zemljak...
Nadam se da imaju neki alat za uspoređivanje postova i da ti provjeravaju postove prije nego ti ispaltu rade. Neželim da se neko bogati kopiranjem mojih postova.
Imam na profilu više likevova nego pogleda Nadam se da znaju za taj bug da ne bi bilo da sam ja nešto napravio.
vi koji ste više puta dobili isplatu, jeste imali kakve zahebancije sa poreznom? čitam tamo u temi za paypal da treba prijavljivat ovakve uplate na žiro/devizni ?
Meni je skinilo par dolara kad sam primio isplatu na paypal.
to ide automatski?
Meni je skinilo par dolara kad sam primio isplatu na paypal.
To ti je naknada od PayPal-a
to ide automatski?
Da on ti automatski skine neki postotak od te uplate koji primiš, jer oni od toga zarađuju.
Ne vjerujem da se plaća porez na tako male iznose (50$). Uostalom, kako mogu znati da je to zarada, a ne, recimo, poklon.
Imam na profilu više likevova nego pogleda Nadam se da znaju za taj bug da ne bi bilo da sam ja nešto napravio.
Meni tako isto i evo sad odlucuju dal ce mi isplatiti... Cekam vec evo sad 4 isplate vec mi nisu isplacene

napokon su uveli paging na followers stranicu, jbt danima mi je ucitavalo sve followere na istu stranicu
di vidite ukupne poglede i lajkove? ako govorite za poglede i lajkove u banci, lako je moguće kad povučete novce, netko vam lajka stare postove dok ne napišete novi

kod mene lajkova 1023, pogleda 957. mislim da je ovo kaj kolega iznad veli, kad smo napravili redeem - pogledi i lajkovi se vraćaju na nulu, i sad ako ti netko lajka npr. 5 postova a ti napisao jedan novi onda je razlika 4, ako to napravi jedno 10-ak ljudi, eto veće razlike. nije nemoguće, pa mislim da nebi zbog toga trebalo biti problema, posebno ako ima ovak mala razlika
ma sigurno, a ako se koriste kakvi haxevi ili botovi za umjetno nabijanje lajkova - sve se da izračunati.
uzmeš zadnjih 20 ili više postova, za svaki zbrojiš lajkove i poglede i ako igraš po pravilima bez muljanja - nema nikakve šanse da imaš na kraju više lajkova
Oni je*u mačku mater... Imao sam 45,96 i čekam kad ću preč na 46 dolara. Sad pogledam kad ono 45,36. Uzeli mi dobrih pola dolara. Nisam nikome više od 4 lajka nabacio.
tako i kod mene..napisem post da zaokruzim na 89$..odem odspavat i za sat i pol se vratim na bubble i pise 88.29$
Sad sam ponovo pogledao, stanje se sa 45,36 promijenilo na 45, 63 dolara. :D
skida vam lovu kad vide da zabušavate ;D
Meni nije dosla isplata za 12.8. i danas je trebala za 18.8. takoder nije dosla, slao sam im mail i odgovorili su mi da cu dobit isplatu u sljedecih par dana, to sam dobio prije 2-3 dana, al jos uvijek nisu isplatili. Sta da im saljem mail ili da cekam jos koji dan?
Meni nije dosla isplata za 12.8. i danas je trebala za 18.8. takoder nije dosla, slao sam im mail i odgovorili su mi da cu dobit isplatu u sljedecih par dana, to sam dobio prije 2-3 dana, al jos uvijek nisu isplatili. Sta da im saljem mail ili da cekam jos koji dan?
cekaj, dode 100%.
kad su rekli da ce doc, doci ce.

Zato nemoj redeemat čim skupiš 50$.
Tako sam i ja krenio, svakih par dana 50$ i reko neću više, bit će takvih problema (da šaljem mail za više isplata kao kod tebe) i sad čekam veće svote i tek onda redeemam.
Koliko treba supportu da odgovore? Čekam 52$ za 15.8.... Šaljete li im kao "general problem" ili "redemption status" u padajućem izborniku?
Zato nemoj redeemat čim skupiš 50$.
Tako sam i ja krenio, svakih par dana 50$ i reko neću više, bit će takvih problema (da šaljem mail za više isplata kao kod tebe) i sad čekam veće svote i tek onda redeemam.
Razmisljao sam o tome, al sta ako redeemas npr 150 dolara i onda ti bas tu od 150 ne isplate? Puno izgubis..neznam sta je bolje stvarno..
Koliko treba supportu da odgovore? Čekam 52$ za 15.8.... Šaljete li im kao "general problem" ili "redemption status" u padajućem izborniku?
Malo kada odgovore, vecinom ne. Ja uvijek stavim redemption status.
Kako staviti kategoriju, pod post?