gdje mi se nalazi moj refferal link?moze netko pomoc molim vas
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ti toga nema kod Bubblewsa
Nepostoji to vise. Maknuli su sa updateom

Dobro, kaj je dansa sa stranicom? objavim post dobijem 3 lajka wtf
Ovo sa umanjenim lajkovima se dešava već par dana. Napišem post i stoji na nuli nekih 10 minuta i onda jedva sakupim lajkova i pogled sveukupno 20, a drugi dan dosegnem do 30.
Pa meni se cini da svakim njihovim nadogradnjom stranica vise steka i manje lajkova dobivamo.
Pogledate front page, ako ljudi dobijaju malo lajkova tamo znači da nešto neštima i nemojte postat.
jos uvijek nista od para... trazio sam 17.8. ://
jos uvijek nista od para... trazio sam 17.8. ://
pa daj se smiri. Doći će ti 17.09. ili par dana kasnije najranije je 17.09. to je tih 30 dana.
meni ide baš dobro zadnjih dana :D od petka do danas sakupio 27 dolara i skoro 600 followera, 5 članaka min 100 lajkova, 2 od 200.
regao se prošlu subotu i došao do 50 zelembaća tjedan kasnije.
samo čisto sumnjam da budem vidio ovu lovu, iako su mi tekstovi sa slikama sa pixabaya i pišem sam svoje članke bez c/p. nekako mi se sve to prelako čini
Super ti ide. Samo tako nastavi
I btw, kako vam uspjeva do 200 lajkova doći? 100 pređem redovito al mislim da imam samo jedan s preko 150.

Ja pokusavam 3 na dan jedan ujutro,popodne navecer..=$15
Lajkam dok nezaradim 5$ i onda kad submitam novi taj skupi 200lajkova i lajkam dol ne dobim $5 i
Td..

Dali lajkaš na "Everyone", "Following" ili nas oboje ?
I dali samo nove postove ili ideš i po onima koji su stariji (10+min)
Dali lajkaš na "Everyone", "Following" ili nas oboje ?
I dali samo nove postove ili ideš i po onima koji su stariji (10+min)
Oboje.. max 5-7min

ja sam bio online ujutro oko 11, popodne oko 4 i navečer od 8-10. svaki članak izbacim kad prijašnji skupi 100 lajkova. vraćam follow i između objavljanja postova lajkam na stranici gdje su followeri i onoj di su svi ostali. treba samo vraćat lajkove, kad ekipa vidi da im svaki dan daš lajk, oni ce automatski lajkati tvoj.
ako na kraju dana ne dosegnem limit za follow, ispucam ga na random ljude sa one liste gdje sve pokazuje.
Ja sam prije radio da otvaram profile usera i da svakom udijelm po 3 lajka. Išao sam na to da kad odu u notifikacije da vide 3 puta zaredom moj nick pa da vrate nazad, ali nije bilo baš nešto uspješno kolko sam se nado.
Bilo je lakse prije jer se u 2 sekunde moglo lajkat 5 postova bez otvaranja..

To vjerovatno dok je bio još onaj stari interface.
Ja sam se registriro tek kad je ovaj novi došao (sredina 7 mjeseca)
upravo dobio mail od paypala da je redeem od 14.08. prosao :), Inace to je moj prvi pa nadam se da ce tako i nastaviti :)
Evo javljam da nisam dobio ni za 7.8., 12.8 ni 15.8.. Nezz zasto.. Zadnjih tjedan dana stvarno nemam vremena i napisao sam 3 posta za to vrijeme, ali nez zasto ne salju... Saljem im mail svaki drugi dan

Ak je ko mislil sad na bublews, NEMOJTE IC. Opet je u kurc..
Ak je ko mislil sad na bublews, NEMOJTE IC. Opet je u kurc..
bas lajko sve sto postano bilo preko noci i sad na zadnjih 15ak server pao...
bemti tu svaki dan nesto zblokira....
Svasta -.-
Koja katastrofa...sve si radio po pravilima?
Sve mi se cini da bi i ja mozda mogao dobiti ovakav mail buduci da mi kasni zadnja isplata vec 4 dana, pf...

Kada im se šalje mail da pare nisu stigle, što sve treba navesti? Datum reedema, iznos i što još?
Meni kasni od 15og..16 je vec placena..mail poslan.

Kada im se šalje mail da pare nisu stigle, što sve treba navesti? Datum reedema, iznos i što još?
Sve im posalji.
Iznos redeema,datum,link profila ..