Takoder tcom 4mb..
Mozda je i do tcoma

Takoder tcom 4mb..
Mozda je i do tcoma
Imam ja H1 isto šteka nije do tcoma.
Mislis da moze bit do neta? Jer tu i tamo se nade post u kojem se autor zali na probleme...a i na status page-u pise da ima problema..
Znaci do njih..
..stekalo je i kad nije nis pisalo u status pageu..
Danas nešto kriminal. 2 Posta 15 lajkova ukupno.
Prije uvijek bilo u prvoj minuti preko 30.
da užas je danas, vec par puta je pao server izgleda, ja sam naravno pogodio postat baš u taj trenutak pa isto skupio manje od 5 likeova u sat vremena
Ma cijela stranica je danas usporena. Mislim da niti ne vrijedi radit ništa dok to ne srede.
Danas šteka nenormalno, postao sam 1 post, 2$ zaradio kroz cijeli dan, sve u svemu koma... Ja imam 10mb t-com, šteka ko blesav. Nekad upali odmah, nekad po minutu traje a nekad baci 504 server error...
ja uopce nemam volje vise pisat zbog ovoga..prije sam dobivo po 70-100 lajkova..sad jedva 40 lajka dobijem.. evo vec 3 dana sam na $70
Nemam ni ja..u ova dva dana sam 30$ u gubitku..
...jel neko na kompi da vidi jel steka..kolko vidim na mobu steka
Dodajte i mene na listu novih...
I ja vidim isto pad u lajkanju i aktivnosti ljudi na toj stranici. Danas sam redeemao $169,09 pa cemo sad cekat mjesec dana i vidit oce li pare doc. Ako dodu idem aktivnije na bubblews, ali za sada necu se bas trat sa tom stranicom.
Btw. cujem da su dosle neke promjene za paypal u hrvatskoj, nebi trebalo biti vise automatskih isplata na racun banke.
Albanija bosna i egipt nemaju automatsko..
Stranica je offline ?
Je
Sad radi.
napisah post, uplodam sliku i idem objavit i dode taj error....
moro bi ponovo pisat il ostane u drafts?
kolke sam sreće piši kući propalo, a?
napisah post, uplodam sliku i idem objavit i dode taj error....
moro bi ponovo pisat il ostane u drafts?
kolke sam sreće piši kući propalo, a?
99 % piši kući propalo. Ja uvijek pisem tekst u wordu i onda copy paste na bubblews, upravo zbog ovakih ispada.
Evo natrag je al je sve to opet za k.. bolje da je skroz off nego da ovak steka..
Jel ovo skripta ili? to na svakom postu ima barem par komentara.
"very best post you like my post my happy bubblews good friend 855"
počeo sam i sam malo postati pa me zanima par stvari:
kad je najbolje postati? ujutro, navečer, preko dana ili to nema veze?
kako mogu povećati poglede? jel ekipa negdje linka svoje posteve ili je stvar sreće tko će dospjeti na naslovnicu?
Jel ovo skripta ili? to na svakom postu ima barem par komentara.
"very best post you like my post my happy bubblews good friend 855"
počeo sam i sam malo postati pa me zanima par stvari:
kad je najbolje postati? ujutro, navečer, preko dana ili to nema veze?
kako mogu povećati poglede? jel ekipa negdje linka svoje posteve ili je stvar sreće tko će dospjeti na naslovnicu?
1.Da to ti je skripta.
2.Najbolje je postati od 12 do 16 jer tada su azijci budni pa onda dobis najvise lajkova.
3.Skupi vojsku sljedbenika kojih 2 do 5 tisuca i onda njima redovito lajkaj objave te cete skvadra skuziti ta si aktivan te ce ti vracati lajkove.
4.Na naslovnicu dolaze oni koji su stalno aktivni znaci pisu po 5-6 clanaka na dan. (vise manje)
Jeste svi sa bug-a konektani pa si pomazete?
oni koji su aktivni dajte dodajte i mene, ja uzvratim following i budem vas svakodnevno pratio
imas lajkove, follow će bit tek navečer jer sam ispucao dnevni follow limit za danas.
budem i dodao ekipu sa prvog posta.
imas lajkove, follow će bit tek navečer jer sam ispucao dnevni follow limit za danas.
budem i dodao ekipu sa prvog posta.
Kao što rekoh, uzvratio na najbolji mogući način.
Ruka ruku mije, jel?
bolje da ekipa koja već ima svih dodanih, doda još i nas, lakše njima jednog novog dnevno neg da ja novi svih ubacujem i tražim, a neznam tko je a tko nije aktivan.
budem i dodao ekipu sa prvog posta
Kaj ima follow limit? Kolki je?