Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 194.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zarada na BubbleWs

Vi koji tako puno zaradujete mogli bi dat par savjeta nama pocetnicima hehe {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
Zarada na BubbleWs

Slažem se! haha :D

Makar kužim da moraš imati više i više sljedbenika i pisat o zanimljivim stvarima, al ne pada mi više ideja. Šta dalje? :D

16 godina
Zarada na BubbleWs

Ovaj mjesec negdje oko 290$ sam uspio stime da stekam zadnjih par dana, nemam ideja a i malo sam online..

Nema previse filozofije, treba samo lajkati i lajkovi ce se vratit..imam preko 6k followera pa opet zna mi se desit da dobijem 30-40 lajkova ponekad cak i ako ide na naslovnicu tako malo lajkova bude. Sta je tih 30-40 prema 6000? Nista, tako da konekcije nemaju nekog bitnog utjecaja...nakon postanja treba skupljati lajkove tako da lajkate drugima i oni ce vratit, tako ja skupim do 200-250 lajkova na jedan post. Treba raditi, pare ne dolaze same.

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Pisi i lajkaj, nema druge.

Moj savjet je da napisete post i odredite beku svotu koju ocete zaradit na tom postu i lajkajte sve dok ne skupite i onda drugi post i tak dalje..

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
Re: Zarada na BubbleWs
tonik kaže...

Na osvovi čega toliko dobivaš? Imaš toliko sljedbenika da ti daju lajkove ili...

rečeno je vec dosta puta, moras biti jako aktivan i pisati sto vise postova, tako ce ti postovi doci na naslovnicu i samim time ces puno vise lajkova dobit... to nije dokazano, al znam kada sam aktivan da mi svaki post na naslovinici, a sljedbenici ti skoro nista ne znace, mozda skroz nesto sitno... kada mi post ne dode na naslovnicu nemogu nista lajkova skupit, bez da lajkam postove drugima

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
Zarada na BubbleWs

Kužim da najbitnije da budeš aktivan. Ali sam si mislio da postoji još neka kvaka u svemu tome.

Jel to mit sa više tabova otvorenih da bubblews to vidi pa neda redeem? Vidim da dosta vas to radi a to sam pročitao prije tjedan dana...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 19:22 (tonik).
15 godina
Zarada na BubbleWs

ne kuzim ovaj paypal uopće, pisalo je release date 7.9. ovo za pending balace a evo sad primio mail da su mi pare sjele na karticu...

anyway prvih 300 kn je na kartici :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 15:37 (maxy0).
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni pare također danas sjele na karticu :D

btw. koja je fora ovo sad sa youtubom na bubblewsu? jel se moraju stavljat opet samo autorski video uradci ili? malo sam skeptičan...

P.s. možeš stavit da je član bug-a Tea18 dobila isplatu danas(to mi je cura, pišem u njeno ime)

11 godina
protjeran
kole2689 kaže...

Meni pare također danas sjele na karticu :D

btw. koja je fora ovo sad sa youtubom na bubblewsu? jel se moraju stavljat opet samo autorski video uradci ili? malo sam skeptičan...

P.s. možeš stavit da je član bug-a Tea18 dobila isplatu danas(to mi je cura, pišem u njeno ime)

Cestitaj joj..

Mozes stavljat bilokoji yt video koji se pridrzava youtub TOS-a

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Idem probat 450 ovaj mjesec

13 godina
Zarada na BubbleWs

Broji li se view od neregistriranih osoba?

Mogu li neregistrirane osobe likeat?

Treba li stavit rezervirana prava za boju? Ako da kako?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
16 godina

1. Ne broji se Pogreska broji se {#}
2. Ne mogu
3.Ne treba samo je izaberes

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 20:05 (oo7).
15 godina
Flore kaže...

oo7 kaže...
1. Ne broji se

Broji se kako se nebi brojalo ?

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
16 godina
zagi55 kaže...
Flore kaže...

oo7 kaže...
1. Ne broji se

Broji se kako se nebi brojalo ?

Stvarno? kada sam rekao nekim prijateljima da mi pogledaju postove nisam nista dobio..{#}

15 godina
Zarada na BubbleWs

Zato jer nisu pogledali {#}

Definitivno se brojil. Isprobano par puta..

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
dv14 kaže...

Zato jer nisu pogledali {#}

Definitivno se brojil. Isprobano par puta..

A tako znaci hehe

15 godina

Napokon i meni stigla isplata. NOT

[url=http://freebitco.in/?r=624635][b][color=red] Win Free Bitcoins every hour! - [/color][color=green]www.freebitco.in[/color][/b][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 20:10 (x18x05x).
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jučer rekordna zarada za mene...po prvi put 18$ u danu :)

p.s. Htio odmah od jutra nastavit da i danas bude tako kad ono :You have hit the max posts for 24 hours. Please come back in 11 hours to post again. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 10:05 (kole2689).
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

VIdim postotak zarade je 50%/ 50%.Pola je dobilo pola nije i ja sam među ovima koji nisu dobili. Cak su mi poslali mail da potvrdim koliko sam zaradio. i od tada je prošlo 10 dana  ukupno mjesec i 10 dana od kada sam reedimovo. 

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

VIdim postotak zarade je 50%/ 50%.Pola je dobilo pola nije i ja sam među ovima koji nisu dobili. Cak su mi poslali mail da potvrdim koliko sam zaradio. i od tada je prošlo 10 dana  ukupno mjesec i 10 dana od kada sam reedimovo. 

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

U koje doba dana/noci skupite najvise lajkova? Ja sam uvijek dobivo u ovo vrijeme, ali prije 20min sam posto i nemam ni 15 lajkova.

16 godina
Zarada na BubbleWs

Meni nekako najbolje ide od 13-15:00

LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 12:37 (AmonZero).
11 godina
protjeran

Ja sam sad postal i katastrofa hebena. Lajkam 40 minuta bez prestanka i dobim par bijednih lajkova..nekad vracaju nekad ne..ujutro je jos bilo ok, jucer najbolje al danas...

++ jel i vama kad otvorite par tabova i lajkate sve zaredom pise dole Cekanje za bubblews.com... ili Waiting for bubblews.com..

Iritantno i usporuje sve dodatno

14 godina
Zarada na BubbleWs

Meni primjerice na jednom postu kad lajkam onda čeka da ga prihvati i do pola minute.

Ja sam uspio donekle da po postu dobijem minimalno 25-30 centi i to neće odma nakupit nego kroz sat vremena.

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Meni najbolje ide navečer, od 9 nadalje. Baš dosta ljudi u to vrijeme vraća, čini mi se da su Amerikanci tada online.
Beware of the sharp edged weapon called human being
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

naotvarate previse tabova i onda vam steka, svaki tab zauzima jako puno RAM memorije + dok vam internetska veza to sve "prozvace"

P.S. maloprije sam prvi puta redeemo

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 14:43 (igor2007).
15 godina
Zarada na BubbleWs

evo i moj prvi redeem u mjesecu.. ovaj put sam na paypal od prijatelja redeemo, valjda nece bit nikkavih problema

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jel počelo nekome štekati zadnjim par dana na hrpi tabova otvorenih? Prije sam 30tak otvarao ali sad već na 10 šteka{#}

EDIT: Dugo sam koristio Operu ali mi je štekala pa sam insalirao Chrome koji nije puno bolji. Sad sam stavio Opera Next i leti u odnosu na ova dva{#}

Beware of the sharp edged weapon called human being
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 15:49 (Tomislav95).
16 godina
Tomislav95 kaže...

Jel počelo nekome štekati zadnjim par dana na hrpi tabova otvorenih? Prije sam 30tak otvarao ali sad već na 10 šteka{#}

EDIT: Dugo sam koristio Operu ali mi je štekala pa sam insalirao Chrome koji nije puno bolji. Sad sam stavio Opera Next i leti u odnosu na ova dva{#}

Tip:

Isključi prikaz slika i da vidiš što ide {#}

LOL EUNE: slinA
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Nema pomoci..to je do servera sve malo oce malo nece

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice