Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 196.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Pitanje na ovo :" Nemojte dijeliti 2+ puta isti post jer kršite pravilo"

Znači isti post se smije recimo objavit na onom njihovom share, i još jednom kopirat link ili?

16 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs
kole2689 kaže...

Pitanje na ovo :" Nemojte dijeliti 2+ puta isti post jer kršite pravilo"

Znači isti post se smije recimo objavit na onom njihovom share, i još jednom kopirat link ili?

Mislim da link uopće ne smiješ nikamo kopirat. BTW, kad smo kod toga, koliko se dobije za shareanje, još nikada nisam probao?

Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
Zarada na BubbleWs

To se misli na facebooku da se ne share-a dva puta isti link jer nećeš sa time ništa dobit više.

A samim sharanjem na twitter ja dobivam 0.05 centi.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Neamije se 2 sherat na istoj drustvenoj mrezi na bilo koji nacin.

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
Zarada na BubbleWs

znaci sinoc u 3 i danas popodne u 3h sam aktivno 1 puni sat svima redom lajko po 5 postova

sinoc u 1h zaradio preko 3 dolara, danas u 1h ni pola dolara

ponovit cu jos to kroz par dana da vidim dali je slucajnost ili ne

ako nije definitivno se ne isplati preko dana lajkat 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
Zarada na BubbleWs

Jos jucer sam trebao dobiti za 25.7. isplatu al nista ni danas. Jel zna neko na kojem su datumu? Da ih kontaktiram odmah ili da pricekam jos koji dan?

Windows Phone FTW
14 godina
Zarada na BubbleWs

jao nikako nemogu skupit tih 50 $ dobijem tipa 8-10 lajkova po postu...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ja sam skuzio da je teško dobiti lajkove natrag ako se ide po naslovnici jer gotovo nitko ne vraća natrag svima, znam i po sebi kad mi post dođe na naslovnicu, nekad nisam na novom kompu pa mi se neda, a nekad se ni ne trudim. Mislim da je najbolje otvarati followere i lajkati 5 njihovih postova jer će sigurno vidjeti vaše uz još par lajkove za razliku od onih s naslovnice, kad neki imaju stotinjak lajkova.
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Par postova prije sam postao sliku koliko ja prozora imam otvoreno dok sam na bubblewsu, ali to je još malo kako zna bit. Svatko tko posta nešto ja mu lajkam + još 2 posta i tako redom. I onda kad izlajkam jedno 50-60 ljudi onda postam i dobijem prosjecno oko 90-100 lajkova i 100+ pogleda i svakome tko mi je lajkao/komentirao opet lajkam 2-3 posta i eto sad sam postao jedan maloprije i dobio 3.5$. Baziram se na jutro od 7-11, pa lupim jedan oko 1,pol 2  i onda od 7 pa nadalje jos 2-3, znaci na dan oko 6-7 postova i zaradim oko 20$, ako uspijem 10 postova što mi se rijetko desi dobijem i preko 25+ a samo zato što lajkam svima i svi mi vrate zbog toga. I da u zadnjih 8 dana sam 3 reedema napravio...

Bene docet, qui bene distinguit.
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Nice. Ja nažalost ne mogu baš biti na kompu cijeli dan ali 10tak dolara mogu zaraditi s 5 postova.
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Nisam ni ja, nekad više nekad manje, u prosjeku oko 4 sata. A i to će isparit jel će faks uskoro...

Bene docet, qui bene distinguit.
13 godina
Zarada na BubbleWs

Jel ima netko frku sa notifikejsn barom ? Stalno kad refresham mi je gore ona narancasta tockica, ali nema nista novog. Ima tko isti problem ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Zarada na BubbleWs

Nakon 2 poslana maila došle pare (za 23.7) {#}

Nakon 1. redeema sam bio jako malo aktivan (1 post svaki 3-4 dana) da vidim dal će mi isplatit, al sad kad su mi isplatili idem ponovo na 6+ postova dnevno {#}

LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 12:21 (AmonZero).
14 godina
matija410 kaže...

Neamije se 2 sherat na istoj drustvenoj mrezi na bilo koji nacin.

A što je sa drugim članovima, kad žele shareat tvoj post na pinterst, face, twitter... ? MOžeš tad imati i po 10-20 i više sheranja

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 12:31 (tonik).
15 godina
Zarada na BubbleWs

i ja im poslao mail maloprije. proslo je tocno mjesec dana od redeema

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Mislim da nije ni vrijeme (nije provjereno) a ni mjesto za ovaj tvoj post

1. Prije nego sta postas nekej za zaradu moras biti siguran 100 posto da isplacuju, u protivnom ..

2. Makni refferal link

3 Po mogucnosti postaj u temi Online zarada

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 16:10 (matija410).
16 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...
SlimeBoy01 kaže...
Vuk15 kaže...
Pozdrav,

Radi se o španjolskoj firmi. Treba pogledati svaki dan 5 videa koja traju 1 - 2 min...odgovoriti na 10- 15 pitanja sa ponuđenim odgovorima ( možete izabrati bilo koji odgovor) , registracija se ne plaća, dapaće dobijete 10 eura za registraciju.Zaradjuje se 5x3 = 15 Eura svaki dan. Kada se skupi 300 Eura, isplata ide na Pay Pall svakog 6. u mjesecu.

Cini mi se predobro da bi bilo istinito

A cuj vrijedi probat.

Jadan okani se toga. Nije mi jasno kako su neki ljudi naivni i vjeruju u sve prije nego što provjere pojedine stvari. Ovo što si postao je fake 100%-tni.

I bubblews je upitan a to je fake definitivno...

http://deridownload.comze.com/
15 godina
Zarada na BubbleWs

po cemu je bubble upitan ako je vecina ekipe sa foruma isplacena?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Pa evo koliko mogu vidjeti po prvom postu u temi, dvojica su tražila isplatu 30.6 i još je nisu dobili...

I ja sam na megatypers.com bio dva puta isplaćen(5$ i 11$) i treći put kao idiot tipkao za 20$ koje nikad nisam dobio... a to je bilo prije 1.5 god. Onda sam prešao na PPD. To je već bila neka zarada.

http://deridownload.comze.com/
16 godina
Bellatrix kaže...

Pa evo koliko mogu vidjeti po prvom postu u temi, dvojica su tražila isplatu 30.6 i još je nisu dobili...

I ja sam na megatypers.com bio dva puta isplaćen(5$ i 11$) i treći put kao idiot tipkao za 20$ koje nikad nisam dobio... a to je bilo prije 1.5 god. Onda sam prešao na PPD. To je već bila neka zarada.

Pratiš pravila i neće bit problema s ispaltom.

To što je pola njih radilo copy-paste i preuzimala slike s neta i koristila u bubblews to je njihov problem.

I još brdo njih u komentarima moli za lajkove, komentare i takve stvari pa nije ni čudo što ne dobiju isplatu.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ko nije isprobal nema pravo govoriti jer nezna.

15 godina
Zarada na BubbleWs

A koja je kazna za kršenja pravila?
Brisanje računa, skidanje pare ili nešto treće? 

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 20:55 (dv14).
14 godina
Zarada na BubbleWs

Evo meni upravo pare sjele, i na grupi na FB-u sam tako da nas nisu skužili ako se netko brine. {#}

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jel znade netko jel salju novce na nepotvrđeni paypal acc? sutra bi trebo ic u banku otvorit ziro racun..a kaze kolega s foruma da treba cekat 2 tjedna da dode kartica..a sad kad bi ceko karticu da dode pa onda stavio redeem nebi mi sjelo do 11.og mjeseca

15 godina
AmonZero kaže...

Pratiš pravila i neće bit problema s ispaltom.

To što je pola njih radilo copy-paste i preuzimala slike s neta i koristila u bubblews to je njihov problem.

I još brdo njih u komentarima moli za lajkove, komentare i takve stvari pa nije ni čudo što ne dobiju isplatu.

Nije bas istina da nece biti problema s isplatom... Ja sam jedan od dvojice koji je reedemao 30.6. i nisam jos dobio novce, kao i za reedemove od 4.7. i 15.7. Nisam sigurno prekrsio niti jedno pravilo, account mi je i dalje aktivan, a nisam nikad bio ni na jednoj listi u postovima od BubblewsSupport2. Slao sam im brdo mailova, nekad odgovore i kad im posaljes sve potrebne infromacije za isplatu vise se ne javljaju niti isplacuju.

http://www.facebook.com/webshop112
16 godina
Zarada na BubbleWs

Eto i ja sam dobio isplatu prije 10tak minuta od 25.7. Ovog puta paypal fee je nesto preko 5 dolara, kako to ide? inace za prvu isplatu od 56dolara uzeli su nekih 20-30 centi..

Windows Phone FTW
16 godina

Meni su također skinili 5$ na mojih 50$

15 godina
dv14 kaže...

Zna netko? Ovo me baš zanima. Pogotovo ako se radi o skupljanju pogleda korištenjem softvera za promjenu IP adrese. Brišu račun ili samo skine pare?

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
dv14 kaže...
dv14 kaže...

Zna netko? Ovo me baš zanima. Pogotovo ako se radi o skupljanju pogleda korištenjem softvera za promjenu IP adrese. Brišu račun ili samo skine pare?

Nikad ne skidaju pare (bar koliko ja znam) vec ili ih ne dobijes uopce ili te obrisu.

Windows Phone FTW
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice