Pitanje na ovo :" Nemojte dijeliti 2+ puta isti post jer kršite pravilo"
Znači isti post se smije recimo objavit na onom njihovom share, i još jednom kopirat link ili?
Znači isti post se smije recimo objavit na onom njihovom share, i još jednom kopirat link ili?
Mislim da link uopće ne smiješ nikamo kopirat. BTW, kad smo kod toga, koliko se dobije za shareanje, još nikada nisam probao?
To se misli na facebooku da se ne share-a dva puta isti link jer nećeš sa time ništa dobit više.
A samim sharanjem na twitter ja dobivam 0.05 centi.
Neamije se 2 sherat na istoj drustvenoj mrezi na bilo koji nacin.
znaci sinoc u 3 i danas popodne u 3h sam aktivno 1 puni sat svima redom lajko po 5 postova
sinoc u 1h zaradio preko 3 dolara, danas u 1h ni pola dolara
ponovit cu jos to kroz par dana da vidim dali je slucajnost ili ne
ako nije definitivno se ne isplati preko dana lajkat
Jos jucer sam trebao dobiti za 25.7. isplatu al nista ni danas. Jel zna neko na kojem su datumu? Da ih kontaktiram odmah ili da pricekam jos koji dan?
jao nikako nemogu skupit tih 50 $ dobijem tipa 8-10 lajkova po postu...
Par postova prije sam postao sliku koliko ja prozora imam otvoreno dok sam na bubblewsu, ali to je još malo kako zna bit. Svatko tko posta nešto ja mu lajkam + još 2 posta i tako redom. I onda kad izlajkam jedno 50-60 ljudi onda postam i dobijem prosjecno oko 90-100 lajkova i 100+ pogleda i svakome tko mi je lajkao/komentirao opet lajkam 2-3 posta i eto sad sam postao jedan maloprije i dobio 3.5$. Baziram se na jutro od 7-11, pa lupim jedan oko 1,pol 2 i onda od 7 pa nadalje jos 2-3, znaci na dan oko 6-7 postova i zaradim oko 20$, ako uspijem 10 postova što mi se rijetko desi dobijem i preko 25+ a samo zato što lajkam svima i svi mi vrate zbog toga. I da u zadnjih 8 dana sam 3 reedema napravio...
Nisam ni ja, nekad više nekad manje, u prosjeku oko 4 sata. A i to će isparit jel će faks uskoro...
Jel ima netko frku sa notifikejsn barom ? Stalno kad refresham mi je gore ona narancasta tockica, ali nema nista novog. Ima tko isti problem ?
Nakon 2 poslana maila došle pare (za 23.7)
Nakon 1. redeema sam bio jako malo aktivan (1 post svaki 3-4 dana) da vidim dal će mi isplatit, al sad kad su mi isplatili idem ponovo na 6+ postova dnevno
Neamije se 2 sherat na istoj drustvenoj mrezi na bilo koji nacin.
A što je sa drugim članovima, kad žele shareat tvoj post na pinterst, face, twitter... ? MOžeš tad imati i po 10-20 i više sheranja
i ja im poslao mail maloprije. proslo je tocno mjesec dana od redeema
Mislim da nije ni vrijeme (nije provjereno) a ni mjesto za ovaj tvoj post
1. Prije nego sta postas nekej za zaradu moras biti siguran 100 posto da isplacuju, u protivnom ..
2. Makni refferal link
3 Po mogucnosti postaj u temi Online zarada
Cini mi se predobro da bi bilo istinito
A cuj vrijedi probat.
Jadan okani se toga. Nije mi jasno kako su neki ljudi naivni i vjeruju u sve prije nego što provjere pojedine stvari. Ovo što si postao je fake 100%-tni.
I bubblews je upitan a to je fake definitivno...
po cemu je bubble upitan ako je vecina ekipe sa foruma isplacena?
Pa evo koliko mogu vidjeti po prvom postu u temi, dvojica su tražila isplatu 30.6 i još je nisu dobili...
I ja sam na megatypers.com bio dva puta isplaćen(5$ i 11$) i treći put kao idiot tipkao za 20$ koje nikad nisam dobio... a to je bilo prije 1.5 god. Onda sam prešao na PPD. To je već bila neka zarada.
Pa evo koliko mogu vidjeti po prvom postu u temi, dvojica su tražila isplatu 30.6 i još je nisu dobili...
I ja sam na megatypers.com bio dva puta isplaćen(5$ i 11$) i treći put kao idiot tipkao za 20$ koje nikad nisam dobio... a to je bilo prije 1.5 god. Onda sam prešao na PPD. To je već bila neka zarada.
Pratiš pravila i neće bit problema s ispaltom.
To što je pola njih radilo copy-paste i preuzimala slike s neta i koristila u bubblews to je njihov problem.
I još brdo njih u komentarima moli za lajkove, komentare i takve stvari pa nije ni čudo što ne dobiju isplatu.
Ko nije isprobal nema pravo govoriti jer nezna.
A koja je kazna za kršenja pravila?
Brisanje računa, skidanje pare ili nešto treće?
jel znade netko jel salju novce na nepotvrđeni paypal acc? sutra bi trebo ic u banku otvorit ziro racun..a kaze kolega s foruma da treba cekat 2 tjedna da dode kartica..a sad kad bi ceko karticu da dode pa onda stavio redeem nebi mi sjelo do 11.og mjeseca
Pratiš pravila i neće bit problema s ispaltom.
To što je pola njih radilo copy-paste i preuzimala slike s neta i koristila u bubblews to je njihov problem.
I još brdo njih u komentarima moli za lajkove, komentare i takve stvari pa nije ni čudo što ne dobiju isplatu.
Nije bas istina da nece biti problema s isplatom... Ja sam jedan od dvojice koji je reedemao 30.6. i nisam jos dobio novce, kao i za reedemove od 4.7. i 15.7. Nisam sigurno prekrsio niti jedno pravilo, account mi je i dalje aktivan, a nisam nikad bio ni na jednoj listi u postovima od BubblewsSupport2. Slao sam im brdo mailova, nekad odgovore i kad im posaljes sve potrebne infromacije za isplatu vise se ne javljaju niti isplacuju.
Meni su također skinili 5$ na mojih 50$
Zna netko? Ovo me baš zanima. Pogotovo ako se radi o skupljanju pogleda korištenjem softvera za promjenu IP adrese. Brišu račun ili samo skine pare?
Zna netko? Ovo me baš zanima. Pogotovo ako se radi o skupljanju pogleda korištenjem softvera za promjenu IP adrese. Brišu račun ili samo skine pare?
Nikad ne skidaju pare (bar koliko ja znam) vec ili ih ne dobijes uopce ili te obrisu.