Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 179.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ili nije postival pravila..

..bez para bas i nemogu ostat

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

A mogu, mogu. Pusti ti to...

13 godina
Zarada na BubbleWs

Nemojte sada vrijedati covjeka da se lazov ili nesto slicno tome. Jednostavno je tamo godinu dana i siguran im je izvor novaca. Ja to vidim tako i zato on dobiva isplate bez problema. A nas ''nove'' selektiraju na random i salju novce, neki dobiju pa ostanu, neki ne dobiju pa odu a oni su opet na tom jednom dobili.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

A kako to da si samo ti dobio isplatu i nitko više ? Pa nisu svi kršili pravila. 

I kako to kada su počeli pisati kako nema isplate ovo, ono ti dobio isplatu i tražiš lock ? 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
11 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs
TheMenstalist kaže...

A kako to da si samo ti dobio isplatu i nitko više ? Pa nisu svi kršili pravila. 

I kako to kada su počeli pisati kako nema isplate ovo, ono ti dobio isplatu i tražiš lock ? 

Nisam dobil isplatu i isel sam kontaktirat bubblews i dobil sam razlog i isplatu...

Na pocetku ovog acca nisam dobil 2 isplate a isto sam govoril scam, ali nisam odustal na pocetku ko svi nego sam nastavil i pocel dobivat i eto me sad tu..

Lock sam trazil jer vidim da nema smisla "pomagat"..

..

15 godina
Imaju pravila za kur***. Stranica je SCAM veliki.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Imaju pravila za kur***. Stranica je SCAM veliki.

Pravila ko pravila. Ti si kopiral i prevadal tekstove sa hrv na eng.

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

I što su ti odgovorili kada si ih kontaktirao?

15 godina
TheMenstalist kaže...

Meni još nije prošlo mjesec dana, nisam banan, niti sam kršio pravila, tako da vjerujem da će novac doći.

Swedish latin super funk.
15 godina
To je bio test. Pogledaj sad, sve uredno napisano. Bez kršenja pravila.
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jel mogu trazit iplati na neciji paypal, ne na moj. doso na stranicu nakon skoro mj dana i vidim doso do zih 50 dolara pa da zatrazim isplatu pa sta bude bude :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 18:49 (Pinkyz).
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ja bi samo nadoda da nisan ništa tamo extra pisa,ali sam ima 5.68 i baren san wiew i lak i koji komentar jedno 30 puta,a brojac se pomakao na 5.70$..lol...ne bi tvrdio ništa u šta nisan siguran,ali niti gubio vrijeme,ako je scamm...da sve nije kako treba je vidljivo iz aviona,a sad jel to razlog šta je njih malo ili nešto drugo ili treće,ne znan...samo čim nešto nije vidljivo i jasno,i da nešto smrdi,teško nešto nažalost od toga...čim nešto nije express odrađeno,nije sve kako treba..ja sam igrao poker,ali kad dođe do love i isplate(ima pojedinih slučajeva koji su duuugo trebali),uglavnom sve sjeda bez greške,neki su kao najveci pokerstars,isplata je na računu u roku od minute...tako valjda znaš da barem lova sjeda,a to šta je teško doći do nje,je skroz druga priča danas {#} ... 

11 godina
protjeran
johnyaces777 kaže...

ja bi samo nadoda da nisan ništa tamo extra pisa,ali sam ima 5.68 i baren san wiew i lak i koji komentar jedno 30 puta,a brojac se pomakao na 5.70$..lol...ne bi tvrdio ništa u šta nisan siguran,ali niti gubio vrijeme,ako je scamm...da sve nije kako treba je vidljivo iz aviona,a sad jel to razlog šta je njih malo ili nešto drugo ili treće,ne znan...samo čim nešto nije vidljivo i jasno,i da nešto smrdi,teško nešto nažalost od toga...čim nešto nije express odrađeno,nije sve kako treba..ja sam igrao poker,ali kad dođe do love i isplate(ima pojedinih slučajeva koji su duuugo trebali),uglavnom sve sjeda bez greške,neki su kao najveci pokerstars,isplata je na računu u roku od minute...tako valjda znaš da barem lova sjeda,a to šta je teško doći do nje,je skroz druga priča danas {#} ... 

Na pokeru nemres varat i nema potreba za  nikakvom provjerom i zato je expres...a ovdje treba pregledat svako slovo..

..ja sam tam godinu dana i ide,jbga..

16 godina
Zarada na BubbleWs

Sutra je mjesec dana da su redeemala dva forumasa ako gledamo prvu stranicu. Tako da ili su vec dobili ili bi trebali do sutra.

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja jos nisam dobio. Redeemo sam i 5 dana kasnije, pa se nadam da ce mi bar jedna doc.

Al je problem kaj sam redeemo na bratov paypal, pa me on moze zeznut i potrosit na ebay-u. 

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jučer tražila isplatu, znači 30.7.2014.

13 godina
Zarada na BubbleWs

Danas tražio isplatu. Znači 31.7.

Luc
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Vi koji ste redeemali 30og kontaktirajte bubblews i pitajte zkj niste dobili isplatu.. i ja sam i odma sam dobil odgovor i isplatu. Vjerovatno neki glitch..

15 godina
Kad pošalješ upit, nikad nitko ne odg. Tako da i to nula bodova.
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Kad pošalješ upit, nikad nitko ne odg. Tako da i to nula bodova.q

Posaljes 3 emaila i cekas 24h

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

1000 followera, 4 lajka u 20 minuta, pa tko je tu lud

14 godina
neaktivan
igor2007 kaže...

1000 followera, 4 lajka u 20 minuta, pa tko je tu lud

Ljudi su valjda odustali od BWs-a kada su vidjeli novi dizajn stranice {#}

15 godina
Zarada na BubbleWs

ja nisam odustao ali sam jako rijetko sada tamo.. zaradio sam soma kuna u 15-ak dana i sada cekam da dode.. ako dode vjerojatno nastvaljam aktivnije :)

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
maxy0 kaže...

ja nisam odustao ali sam jako rijetko sada tamo.. zaradio sam soma kuna u 15-ak dana i sada cekam da dode.. ako dode vjerojatno nastvaljam aktivnije :)

Nisi ti zaradio ni lipu dok ti nesjedne...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ne budes vise zaradio, sjebali su jucer/danas nesto da jos manje lajkova i viewa bude

16 godina
igor2007 kaže...

ne budes vise zaradio, sjebali su jucer/danas nesto da jos manje lajkova i viewa bude

O cemu ti pricas?

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
DommY kaže...
igor2007 kaže...

O cemu ti pricas?

pricam o tome da sam u 2 dana na 2 posta skupio 25 lajkova, nesto su promijenili i sad ide jos manje, pretrazio sam malo druge postove i puno njih spominje istu stvar, osjetno manje lajkova i viewa. Danas lajkam 40-50 postova u kratkom vremenu, vratila su se mozda 4-5

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ja jucer 6 postova i $21 :)

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Na kojem su sad datumu sa reedemom? Ja sam 9-og reedemao ak se ne varam...

Bene docet, qui bene distinguit.
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

~3-4

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice