Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 188.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Prije 20 minuta sam napisao jedan post i znate koliko je puta posjećen? Pogađajte, samo jednom!

Oni i njihov update, bolja je bila stara stranica. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 13:22 (Marko :D).
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mislim da nije max 3 posta na dan jer sam vidio kod dosta ljudi koji su već objavili više od 5 postova danas.

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
11 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs
maxy0 kaže...

Bas lose, mogli su bar 5 staviti po danu.. vidit cemo u narednim danima sta ce srediti i popraviti ali mislim da cemo jedno 3x sporije zaradivati nego prije

Ipak je 5 postova na dan jer ujutro sam izbrisal 2 koja sam slucajno objavil (ak nije bug).

DommY kaže...

Stranica je sada katastrofa, niti nemam volje vise pisat ni lajkat, sve ce ic znatno sporije. I nema smisla, uopce ne pise koliko novih notifikacija imam...uzas

Notifikacije su katastorfa

Najjeftiniji su piratski programi
11 godina
protjeran
Marko :D kaže...

Prije 20 minuta sam napisao jedan post i znate koliko je puta posjećen? Pogađajte, samo jednom!

Oni i njihov update, bolja je bila stara stranica. {#}

Treba par dana da srede sve i da se ljudi naviknu.. sa magarca na konjinu

15 godina
matija410 kaže...
maxy0 kaže...

Bas lose, mogli su bar 5 staviti po danu.. vidit cemo u narednim danima sta ce srediti i popraviti ali mislim da cemo jedno 3x sporije zaradivati nego prije

Ipak je 5 postova na dan jer ujutro sam izbrisal 2 koja sam slucajno objavil (ak nije bug).

DommY kaže...

Stranica je sada katastrofa, niti nemam volje vise pisat ni lajkat, sve ce ic znatno sporije. I nema smisla, uopce ne pise koliko novih notifikacija imam...uzas

Notifikacije su katastorfa

5 postova je ok, ako je tako.. inako nisam vise stavljao
a notifikacije su sada lose al svida mi se koncept, trebaju gore u kut staviti broj notifikacija i popraviti ih, jer imam oko 40 lajkova na zadnjem postu a tamo ima obavijesti za 10 njih

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Nemogu otvorit niciji profil, samo notifikacije koje su blago receno ocajne i postovi mi se otvaraju. Pohvala sto je stranica brza i brze se otvaraju tabovi, sranje sto se mora otvorit svaki post posebno da bi se lajkalo.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
Zarada na BubbleWs

Nakon klika na nick ti se ne otvara profil te osobe? Čudno, jer meni sve radi, jedino ako nije do njih pošto još uigravaju sustav.

Koliko vidim imam par njih iz hrvatske ove ostale imam kina, indonezija, japan i vijetnam :D

Inaće ok ide, u početku sporo i još neko vrijeme će ići sporo, ali kad pridobiješ više ljudi onda će bolje ići, caka je u tome što oni žele navuč ljude da čitaju tekstove a ne samo da se lupa like po temama. Sve je to ok, ali problem je što večini ljudi ne nepregledno sve to pa nežele se potrudit pogledat neke postove.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Malo sam duže sada bio na bubblews i pokušavao se naviknuti na novo!

No,zakljucak je,da je sve KATASTROFA!

Iako napišeš post,on nije na naslovnoj stranici(kao objavljen prije 30 sec...)

Dosta ima postova na toj prednjoj stranici koje ne vidiš!

Sam sebi mozes lajkati post!

Notifications je sada katastrofa!

Ja se Bogme neću nikada naviknuti na ovu glupu novotariju!

Hebeš tih 50 dolara,odo popiti pivu i trajno zaboraviti ovu glupu stranicu!

15 godina
Zarada na BubbleWs

Koliko ste zaradili danas {#}

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Zaradio sam Internal server error.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Što se mene tiće ja sam tek na početku. na 3 dolara.

Max koliko si ti uspio?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 17:04 (tonik).
11 godina
protjeran
Milka30 kaže...

Malo sam duže sada bio na bubblews i pokušavao se naviknuti na novo!

No,zakljucak je,da je sve KATASTROFA!

Iako napišeš post,on nije na naslovnoj stranici(kao objavljen prije 30 sec...)

Dosta ima postova na toj prednjoj stranici koje ne vidiš!

Sam sebi mozes lajkati post!

Notifications je sada katastrofa!

Ja se Bogme neću nikada naviknuti na ovu glupu novotariju!

Hebeš tih 50 dolara,odo popiti pivu i trajno zaboraviti ovu glupu stranicu!

1. Zasad je katastrofa

2.To sam i ja skuzil, svaki 3.,5.,10., ili 20,. post je naprijed (BUG ili koji k?)

3. To je isto ko i 2.

4. To se moze oduvijek i to je +, a ne -

5. Slazem se

maxy0 kaže...

$8,5 sa 2 posta

14 godina
Zarada na BubbleWs

8.5 za 2 posta? Opa, ja već napisao 9 postova a na 3 dolara sam :D

Koji ti je profil?

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo ja sam na sajtu odprilike nekih 7 dana. Objavim 2 posta dnevno i provedem nekih  15 min na stranici. Juce i prekljuce nisam uopšte bio .Imam nekih 15ak postova. Rego se 08.07. I ovo je moje trenutno stanje:

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 17:17 (Digital26).
11 godina
protjeran
Digital26 kaže...

Evo ja sam na sajtu odprilike nekih 7 dana. Objavim 2 posta dnevno i provedem nekih  15 min na stranici. Juce i prekljuce nisam uopšte bio .Imam nekih 15ak postova. Rego se 08.07. I ovo je moje trenutno stanje:

S obzirom na 15 minuta dnevno to je i previse

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja sam redeemao sad, ne da mi se čekat više. Pisalo mi je da će mi se Bubblews tim javit u roku 72 sata.

Beware of the sharp edged weapon called human being
11 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...

Ja sam redeemao sad, ne da mi se čekat više. Pisalo mi je da će mi se Bubblews tim javit u roku 72 sata.

Procitaj http://www.bubblews.com/learningcenter

Valjda ti se budu javil u roku 72h tj. poslali ti kad da ocekujes isplatu (kolko dana)..to je novo

16 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Tomislav95 kaže...

Procitaj http://www.bubblews.com/learningcenter

Valjda ti se budu javil u roku 72h tj. poslali ti kad da ocekujes isplatu (kolko dana)..to je novo

Da, da... nisam ni mislio da će novce za 3 dana poslati {#}

15 godina
Zarada na BubbleWs

uspio mi je osvanuti post na naslovnici i u 3-4 min dobio 35 lajkova a imam jos jedan post koji sam objavio prije 4 sata i ima 15 lajkova {#}

inace dok ne poprave notifikacije nema smisla drugima lajkati jer ne vide to pa ne mogu vratiti

14 godina
Zarada na BubbleWs

To sam i ja primjetio da mi post nakon 2 sata ima samo 5 lajka i 7 pregleda. Dok isto i notifikacije su zbunjujuče. kaže imam obavijest da mi je prije 5 min netko lajko. a trenutak ista ta osoba piše 5 sati. Nešto tu ne štima. I ponovo su počeli izbacivat errore na nekim postovima na naslovnici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 18:36 (tonik).
15 godina
Zarada na BubbleWs

Nova stranica je oke, vidi se da ima neke ideje al nije bas najbolje realizirana, ja nakon onih prvih 70$ sto sam redeemao sam usporio, da vidim dal ce me isplatiti, ako me isplate opet krecem punom parom, a dotad pauza dok ne srede novi web, i svima bi preporucio odmor od toga malo, 2-3 dana, nece vam nista promaknuti a sacuvat cete zivaca i vremena...

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jedini način da zaradimo lajkove je taj da si međusobno šaljemo linkove od posta koji smo napisali u PP jer u ovoj temi to nije dozvoljeno. Bar dok se ne srede norifikacije.

14 godina
Zarada na BubbleWs

uff kak je ovo loše, bolje da vrate na staro, jer ovak izgleda, neću reći loše, nego preloše...! {#}

15 godina
neaktivan

Slažem se sa Markom, možda da se napravi neka grupa na FB (netko je to već i spomenuo), naravno skrivena grupa za nas samo.

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
15 godina
neaktivan
razvan_rat kaže...

Slažem se sa Markom, možda da se napravi neka grupa na FB (netko je to već i spomenuo), naravno skrivena grupa za nas samo.

Ja sam to spomenuo :D

Zamislite da oni otkriju da si mi tu međusobno pišemo pa svi letimooo. 

14 godina
Zarada na BubbleWs

E dečki imate PP

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Pa imamo prvi post i samo otvaramo usere i lajkamo redom. Ja tako radim inače (danas nisam još), otvaram nove postove i lajkam.
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Pa imamo prvi post i samo otvaramo usere i lajkamo redom. Ja tako radim inače (danas nisam još), otvaram nove postove i lajkam.

Možemo i tako ali je to je već malo teže jer nas je puno na BubbleWs.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 20:50 (Marko :D).
17 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni nista ne radi, notifikacije sad pokazuju tocno vrijeme al ih nema. Napisao sam tri posta i imam mozda sveukupno 6-7 lajkova, i citam po bubbleu da neki mogu pisat 3 neki 5 a neki vise postova, u onom njihovom helpu pise da bi bilo dobro najmanje 3 posta dnevno pisat. 

Meh...nenormalno puno bugova, pricekat cu koji dan mozda se poboljsa. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Daj napravite si vec jednom tu grupu i stavite samo aktivne clanove i to vam je to, a ove druge ko j..

JackD to ti je najbolje..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 20:52 (matija410).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice