Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 188.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Zarada na BubbleWs

Evo nadam se da će to sad radit. Koliko vidim već 6 sati radi. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 15:54 (tonik).
11 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs
EZY-E kaže...

Ovaj bubble je bugovit do boli, ima li koja slična stranica?

Da pratiš znal bi da pripremaju stranicu za update. Ima na FB obavijesti,a i Arvind je submital post,pa nadi i procitaj.

Najjeftiniji su piratski programi
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Danas sam potvrdio karticu na PayPalu. Zna netko kako provjeriti jeli mi uključen Auto Sweep?

Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Marko :D kaže...
maxy0 kaže...

Pogresno stvari radis. Lajkas po jedan post pa ti oni to nece vratiti jer ne primjecuju jednostavno.. lajkaj po 5 postova odjednom. Klikni tamo onih top 5 brzo dok se ne otvori post i prikazat ce se samo jedan da si lajkao al zapravo si svih 5.. tako ce oni primjetiti da si lajko pa ce vratiti

Kaj, kaj, kaj? {#}

Onih top 5 postova, klikni na svaki od njih brzo, znaci nemoj like pa back neg odmah svih 5 like poklikaj.. ja otkad to rafim ubrzao se cijeli proces za 5x

A kaj dok si tih 5 postova već lajkal? :D

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
14 godina
Zarada na BubbleWs

Šta je sve potrebno napraviti na paypalu da bi se isplata mogla izvršiti? Ja imam acc na paypal, i kupujem preko ebaya normalno, također u par navrata su i meni uplaćivali na paypal. E sad ne znam jeli reba neka potvrda kartice na paypalu, jer mi je frend govorio da je on za to morao ići u banku. Jel moj paypal acc ispravan i može li se reedemati na taj acc? {#}

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Za aktivaciju AutoSweep opcije moras kontaktirat PayPal support.

Ak mozes primat pare od drugih ljudi onda ti je PayPal potvrden.

Ak si vec lajkal Top5 postova onda ides na ove koji su submitani nedavno, isti proces.

15 godina

Samo par ljudi su mi vratili lajkove sa Bug-a.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Samo par ljudi su mi vratili lajkove sa Bug-a.

Ja ne vraćam lajkove (ne gledam uopće obavijesti),nego otvorim vas sve po tabovima i onda svima lajkam 5 postova (onako kao što je to gore objašnjeno). 

No s ovim azijatima sam nezadovoljan,primjetio sam da ako želiš da ti vračaju lajkove,onda trebaš connectat one sa malo pogleda i lajkova.

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam napravio drugi acc i za sada sve šljaka!

Mogu se ulogirati,postati,ma sve!

Ja opet,pucam lajkove svima koji se conectaju sa mnom,postove im i ne citam,samo ih lajkam i vezem se sa njima-tako oni i meni!

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Neki lik kaj piše postove na BubbleWs ima dva profila i sa ovog na kojem on samo piše je na postu od drugog profila napisao "Nice post!!!!!" valjda 50 puta, jedan ispod drugog, a što je najbolje nitko ga NIJE BANAO!

Iako sam prijavio 2-3 posta još prije par dana, nitko nije reagirao.

Pa onda si tako i ja mogu nabijati komentare, nije fer!

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ne brini se, dobit će ga umjesto isplate :D ne bi bilo forada ga odmah banaju
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
matija410 kaže...

Ak si vec lajkal Top5 postova onda ides na ove koji su submitani nedavno, isti proces.

A jel se podrazumijeva primanje para od drugih ako mi  netko vrati novce s ebaya? Znaci samo mi je uplacivan novac od onih kojima sam ja prethodno uplatio.

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
11 godina
protjeran

Neki lik kaj piše postove na BubbleWs ima dva profila i sa ovog na kojem on samo piše je na postu od drugog profila napisao "Nice post!!!!!" valjda 50 puta, jedan ispod drugog, a što je najbolje nitko ga NIJE BANAO!

Iako sam prijavio 2-3 posta još prije par dana, nitko nije reagirao.

Pa onda si tako i ja mogu nabijati komentare, nije fer!

Ima vremena..puste ga da zaradiva i onda ban lol

Tomislav95 kaže...
Ne brini se, dobit će ga umjesto isplate :D ne bi bilo forada ga odmah banaju

++

makaown kaže...
matija410 kaže...

A jel se podrazumijeva primanje para od drugih ako mi  netko vrati novce s ebaya? Znaci samo mi je uplacivan novac od onih kojima sam ja prethodno uplatio.

Nek ti neko posalje pare pa vidi :)

16 godina
moderator
Zarada na BubbleWs

Rekao sam da su dozvoljeni samo linkovi na profile, ne na postove. Pridržavajte se toga.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 22:57 (XXX-Man).
11 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

Rekao sam da su dozvoljeni samo linkovi na profile, ne na postove. Pridržavajte se toga.

A u vezi toga što je dozvoljeni pisati, o tome će odlučiti modovi, a ne tko se sjeti.

Onda nek ide lock ak nesmijem reci kaj se nesmije pisat. Necu da ispastam zbog necije gluposti.

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Matija, napiši u prvi post pravila teme, označi ih žutim markerom i to je to. Ne vidim razlog zašto bi ti ispaštao zbog nekoga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 22:51 (Marko :D).
16 godina
moderator
matija410 kaže...

Onda nek ide lock ak nesmijem reci kaj se nesmije pisat. Necu da ispastam zbog necije gluposti.

Imaš prvi post, pa piši.

Ali ako misliš pisati onda napiši kako treba, a ne kao maloprije da te se pola toga ne razumije.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
11 godina
protjeran

Matija, napiši u prvi post pravila teme, označi ih žutim markerom i to je to. Ne vidim razlog zašto bi ti ispaštao zbog nekoga.

Stalno se govori o lajkanju,nacinu lajkanja i svemu tome,a da neko vido ove ..ode svi mi.

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ej pozdrav svima .. evo i ja sam otvorio account na bubblews pa me zanima di mogu staviti link svog profila

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Onda napravite privatnu grupu na Facebooku i tamo ćemo se sve dogovarati i to. Misliš da ekipa iz BubbleWsa zna hrvatski?

15 godina
neaktivan
manki1234 kaže...

ej pozdrav svima .. evo i ja sam otvorio account na bubblews pa me zanima di mogu staviti link svog profila

Pozdrav. Link svog BubbleWs profila možeš postaviti ovdje u temu. Prije pisanja postova na BubbleWs, odjavi se i ponovno prijavi te pričekaj 24 sata da budeš siguran da je sa tvojim računom sve u redu. Naime, nekima su se znali brisati računi nakon odjave pa tek tako da znaš.

LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 22:59 (Marko :D).
11 godina
neaktivan

bok. i meni se to desilo par puta al napravio sam sve to i sad je dobro :)

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Napravite grupu ili bilo kaj samo nemojte ovde

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jeste li za otvaranje privatne BubbleWs grupe na Facebooku?

7 DA
8 NE
15 godina
Zarada na BubbleWs

@matija410 napravio sam reedem danas pa dodaj u prvi post, 15.7.

evo za nekoliko dana bih trebao dobiti isplatu za prvi reedem od 30.6., javim tu u temi kada dobijem

http://www.facebook.com/webshop112
16 godina
Zarada na BubbleWs

Evo odlucio sam se i ja pridruziti.

http://www.bubblews.com/account/275479-ahurso

Ako zelite, spojite se, zasada dva posta, polako cu poceti pisati ovih dana, vracam conectove, likeove i komentare.

11 godina
protjeran
mustang995 kaže...

@matija410 napravio sam reedem danas pa dodaj u prvi post, 15.7.

evo za nekoliko dana bih trebao dobiti isplatu za prvi reedem od 30.6., javim tu u temi kada dobijem

Budem sutra stavil..

...ja sam redeemal 29.6 pa ti javim kad dobijem

14 godina
Zarada na BubbleWs

Evo linka na moj profil

Bolje mi je da imam nekoga našega za frenda,nego hrpu Filipinaca,Azijata i Pakistanaca  XD!

Uredno lajkam,povezujem se,ma sve za naše ljude{#}

Također se nadam da ću danas preći famoznu brojku od 2 dolara{#},nekako sam zapeo na 1.75{#}

Inaće,ideja samoga foruma,bloga,stranice...šta god ona to je,je OK.No,ipak se gubi smisao,jer ljudi samo šibaju lajkove,niti ne čitajući samo postove!

Znam to,sigurno,jer čim ja na moje postove imam rijeći hvale,kako su oni fantastični,a ja i Engleska gramatika smo na TI!

Mogu misliti kako to u orginalu zvući!

No,tko ga hebe,udarati ću po likeovima dok mi oći ne ispadnu,samo da dokažem ženi kako se moze zaraditi preko neta!{#}

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jel mogu ikako vidjeti koliko ljudi sam connectao?

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
16 godina
zerocool12 kaže...

Jel mogu ikako vidjeti koliko ljudi sam connectao?

Mozes vidjet koliko "obostranih" konekcija imas, ides na profil, skrolas i gledas desno ti pise. 

Windows Phone FTW
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice