Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 188.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Pripreme za update...nemojte se inenadit sa novim bugovima i errorima

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
Re: Zarada na BubbleWs

Kod mene sve sada radi kako treba. Nema dugog čekanja kod like-anja i konektiranja.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ko je inoxzg? {#}

Mislim da komentare moraš pisati na engleskom, govorim to da ne bi netko letio.

15 godina
Zarada na BubbleWs

jel se naslovi pod upitnikom tretiraju kao motiviranje na komentiranje ili nesto? npr. zadnji post mi je naslov ''koliko dugo ostajete budni'', ali nigdje u tekstu ne pitam direktno. sutra dizem pa da znam sta sve ispraviti

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 2:40 (maxy0).
11 godina
protjeran
Marko :D kaže...

Ko je inoxzg? {#}

Mislim da komentare moraš pisati na engleskom, govorim to da ne bi netko letio.

Ovaj iznad tebe.. i da sve mora bit na ENG.

maxy0 kaže...

jel se naslovi pod upitnikom tretiraju kao motiviranje na komentiranje ili nesto? npr. zadnji post mi je naslov ''koliko dugo ostajete budni'', ali nigdje u tekstu ne pitam direktno. sutra dizem pa da znam sta sve ispraviti

Mozes naslove takve stavljat.

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Kako da podijelim svoje postove na Facebook i da za to dobim lovu? Probao na sve žive načine i kada podijelim ne dobim ni centa. {#}

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Kliknes kraj posta 'share'

15 godina
Zarada na BubbleWs

evo mozes i mene zapisati da sam redeemo danas

15 godina

Koliko vas je aktivni sa Bug foruma na Bubblews?

Kako si poslozite profile sa bug-a?

Ja sam ovako. Napravio na bookmarks bar mapu, nazvao je Bubblews. Spremio sve članove sa Bug-a. Lakše za pronaći nekog.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 17:24 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jel smijem ja svoje postove share-at i na Facebooku i na Twitteru? Ili smijem jedan post objavit samo na jednoj mreži (ili Twitter ili FB)?

I u koje doba je najbolje objavljivati postove? Ujutro, navečer?

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ajde da vidimo ja sam se registrirao i napisao članak. Nakon objave dobio 2 lajka i vidim bank piše 1,11. Znači radi. E idemo dalje pa ćemo vidit kad dođem do 50 dolara.

Ja sam tonik89 ako koga zanima pa me može dodat.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Matija možeš i mene stavti na prvu stranicu upravo sam se registrirao. thanks

EDIT: Izbrisali mi stari, evo link od novog i funkcionalnog acc-http://www.bubblews.com/account/275151-markinjo

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 19:05 (makaown).
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Ja sam ovako. Napravio na bookmarks bar mapu, nazvao je Bubblews. Spremio sve članove sa Bug-a. Lakše za pronaći nekog.

Ja koristim sa prvog posta

razvan_rat kaže...

Jel smijem ja svoje postove share-at i na Facebooku i na Twitteru? Ili smijem jedan post objavit samo na jednoj mreži (ili Twitter ili FB)?

Smijes na oboje..

tonik kaže...

Ajde da vidimo ja sam se registrirao i napisao članak. Nakon objave dobio 2 lajka i vidim bank piše 1,11. Znači radi. E idemo dalje pa ćemo vidit kad dođem do 50 dolara.

Daj link i obavezno logout/login par puta i pricekaj 24h i onda pocni..

makaown kaže...

http://www.bubblews.com/account/274364-makaown

Evo sad..

edit: isto vrijedi i ta tebe ko i za tonika

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 21:49 (matija410).
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja imam dosta problema sa logiranjem na stranicu!

Jednostavno odbija me logirati!

No,ako se ponovo registriram,sa istim nickom,e-mailom i pass,onda šljaka???

Također nisam dobio na email potvrdu o registraciji???

Uspio sam postati dva posta i brzo sam skupio like-ove(ocito se ljudima sviđaju moje baljezgarije na lošem Engleskom)?

No u drugome postu sam stavio svoju OSOBNU sliku(ne moju,nego moga ljubimca),post je poceo nevjerovatno brzo  skupljati likeove(u minuti 20)????

Da bi ubrzo bio izbrisan-NEMA GA-neki error,poruka da post više ne postoji???

Tko tu koga?

Pazio sam na broj slova,pa čak i gramatički mislim da je ispravno(100%),nisam ništa copy-paste!

{#}

17 godina
Zarada na BubbleWs

Evo ovako, ja sam 3 dana na toj stranici i zaradio sam 8.7$ , a imam 15 postova , što je meni užasno malo novaca s obzirom koliko vremena uložim. 
Imam 150 konekcija , i u prosjeku 15 lajkova po postu. Zanima me ako npr. budem imao za mjesec dana 1000 konekcija , hoće li novci brže ulaziti ili će to ostati ovako? koja su vaša iskustva? 
Npr. ja sam danas previše lajkao tuđih stvari i konektirao se s ljudima u nadi da mi uzvrate lajkove i konekcije, ukratko, previše vremena za mizerne pare. Nadam se da će brže ići kasnije..

15 godina
Abra008 kaže...

Evo ovako, ja sam 3 dana na toj stranici i zaradio sam 8.7$ , a imam 15 postova , što je meni užasno malo novaca s obzirom koliko vremena uložim. 
Imam 150 konekcija , i u prosjeku 15 lajkova po postu. Zanima me ako npr. budem imao za mjesec dana 1000 konekcija , hoće li novci brže ulaziti ili će to ostati ovako? koja su vaša iskustva? 
Npr. ja sam danas previše lajkao tuđih stvari i konektirao se s ljudima u nadi da mi uzvrate lajkove i konekcije, ukratko, previše vremena za mizerne pare. Nadam se da će brže ići kasnije..

Pogresno stvari radis. Lajkas po jedan post pa ti oni to nece vratiti jer ne primjecuju jednostavno.. lajkaj po 5 postova odjednom. Klikni tamo onih top 5 brzo dok se ne otvori post i prikazat ce se samo jedan da si lajkao al zapravo si svih 5.. tako ce oni primjetiti da si lajko pa ce vratiti

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Pogresno stvari radis. Lajkas po jedan post pa ti oni to nece vratiti jer ne primjecuju jednostavno.. lajkaj po 5 postova odjednom. Klikni tamo onih top 5 brzo dok se ne otvori post i prikazat ce se samo jedan da si lajkao al zapravo si svih 5.. tako ce oni primjetiti da si lajko pa ce vratiti

Kaj, kaj, kaj? {#}

15 godina
maxy0 kaže...

Kaj, kaj, kaj? {#}

Onih top 5 postova, klikni na svaki od njih brzo, znaci nemoj like pa back neg odmah svih 5 like poklikaj.. ja otkad to rafim ubrzao se cijeli proces za 5x

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mislim da ovo radi samo u Firefoxu. Hvala {#}

16 godina

Mislim da ovo radi samo u Firefoxu. Hvala {#}

Meni radi na chromeu.

Windows Phone FTW
15 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Evo vam moj post: ekipi s facebooka je bio dosta zanimljiv, tema je glupi kupci :D

http://www.bubblews.com/news/4496832-stupid-customers 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
17 godina

Je u pravu si. Hvala ti :) 
A kakva iskustva ti imaš s tim ? Jel normalno da mi ide tako sporo na početku, jel istina da će lajkova biti više ako više ljudi bude bilo konektirano na mene? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 23:20 (Abra008).
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo moje trenutne zarade.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Sve ide sporo u pocetku..to valjda znas..

+ makni link posta

15 godina

Ide i meni sporo, nije da se nešto puno trudim. Evo sad sam si dao malo vremena pa sam lajkao sve sa početne stranice, 3-4 puta svakog. 

Očekujem isto i od vas. {#}

14 godina
Milka30 kaže...

Ja imam dosta problema sa logiranjem na stranicu!

Jednostavno odbija me logirati!

No,ako se ponovo registriram,sa istim nickom,e-mailom i pass,onda šljaka???

Također nisam dobio na email potvrdu o registraciji???

Uspio sam postati dva posta i brzo sam skupio like-ove(ocito se ljudima sviđaju moje baljezgarije na lošem Engleskom)?

No u drugome postu sam stavio svoju OSOBNU sliku(ne moju,nego moga ljubimca),post je poceo nevjerovatno brzo  skupljati likeove(u minuti 20)????

Da bi ubrzo bio izbrisan-NEMA GA-neki error,poruka da post više ne postoji???

Tko tu koga?

Pazio sam na broj slova,pa čak i gramatički mislim da je ispravno(100%),nisam ništa copy-paste!

{#}

Ja imam isti problem kod logiranja. Bio sam već registriran napravio dva posta i nakon 2 sata izašao je sa stranice i nemogu se više logirat uvijek se refresha stranica kad kliknem log in. na kraju se registriram ponovo sa starim nikom, nigdje nikakvih problema kao da nikad nije postojao prije. Ulogiram se ponovo sve ok dok ne prođe koji sat, evo sad ponovo mi neda i moram se ponovo registrirat.

Jel zna u ćemu je problem?

14 godina
matija410 kaže...
x18x05x kaže...

Ja koristim sa prvog posta

razvan_rat kaže...

Smijes na oboje..

tonik kaže...

Daj link i obavezno logout/login par puta i pricekaj 24h i onda pocni..

makaown kaže...

http://www.bubblews.com/account/274364-makaown

Evo sad..

edit: isto vrijedi i ta tebe ko i za tonika

http://www.bubblews.com/account/274571-tonik89

Evo link mog accounta.

Budem ponovo napisao neki tekst, i ovu metodu koji like pa log out i log in koji put i nakon 24 sata postat nešto.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Nemogu baš odgonetnut u ćemu je problem. Ali ponovo mi je profil izbrisan. Napravio sam ga ponovo oko 1 ujutro ušao unutra par posta lajko (nisam ništa pisao svoje), zatim izašao i ponovo se logirao. Ugasio laptop i evo ponovo danas pokušao se logirat ali ništa, ponovo pobrisano.

Jel sam možda nešto krivo radio?

15 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ovaj bubble je bugovit do boli, ima li koja slična stranica?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
14 godina
Zarada na BubbleWs

Baš je bio jedan post oko toga što i kako se briše sa bubblews-a. Znači kad profil radi, najbolje je postat kad vidiš da stranica radi kako treba. Drugim riječima kad se dođe na stranicu i vidi da svako malo nakon refresha dolaze novi postovi znači da stranica pravilno radi. NO kad se vidi error u bilo kojem obliku ili prozoru te stranice, najbolje je pričekat i ništa ne postat jer je tad cijela stranica nestabilna i u trenutnoj obradi. što može doći i do brisanja nekih postova koji su u tom periodu bili postani.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice