Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 188.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Zarada na BubbleWs
dj_renny kaže...

Pošaljem ti ja... račune od struje i t-coma {#}

kasno sad, maknuo sam je :P
tek sad vidim da je to lokacija a ne adresa  

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
Zarada na BubbleWs

Kud svi tud i mali mujo... evo i mene.. ;)

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jel uspijete vi 10$ na dan zaradit?

15 godina
nOObIlO kaže...

da, evo zadnjih par dana ide i do 14$ sa 4-5 postova dnevno

vazno je koliko konekcija imas i koliko vremena provedes na bubblews-u

http://www.facebook.com/webshop112
15 godina
neaktivan
nOObIlO kaže...

Ja ne, jedva 2 do 3$.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Meni se neda puno bit..budem ujutro dok ne submitam 3 posta (1,5h-2h) i onda kroz dan jos 2 puknem.. i to je oko $10...sad sam namjerno usporil jer necu da mi bude 3 isplate na cekanju...cekam da mi dode jedna..

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo što sam ja uspio skupiti od 30.6. samo ne znam kako da privučem više konekcija.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam se regao :D Neki savjeti za početak? Pročitao sam da se trebam par ulogirat/odlogirat.. Savjeti za za veze?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
12 godina
neaktivan
Strm kaže...

Ja sam se regao :D Neki savjeti za početak? Pročitao sam da se trebam par ulogirat/odlogirat.. Savjeti za za veze?

Poštuj pravila i sve bude ok. 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 22:00 (TheMenstalist).
15 godina
Marko :D kaže...

Evo što sam ja uspio skupiti od 30.6. samo ne znam kako da privučem više konekcija.

Tu na naslovnici imaš svaki trenutak 20 novih postova i dodaš ljude.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Sirka, ma znam za to i svako malo connectam ali oni meni neće uzvratiti connectove tek rijetki.

15 godina
Marko :D kaže...

Sirka, ma znam za to i svako malo connectam ali oni meni neće uzvratiti connectove tek rijetki.

Jednostavno moraš ići sa računicom da će ti ih 20% uzvratiti konekciju i kasnije od tih koji su uzvratili, vjerojatno tek 25-50% lajkat postove, zato si dodaj sve moguće što vidiš, tako barem ja radim. Imam 300 konekcija (i raste), lajkam random ljudima (u minutu mi se pojavi 100 notifikacija pa random odaberem neke, osim tu bug ekipe kojima provjerim sve obično), od tih 300, njih vjerojatno 60-70 mi redovito lajka. Tako da kada budem na 1000 njih barem 300 će lajkati. Po meni se ne moraš ovdje puno vezati na neko ozbiljno lajkanje, pisanje i komentiranje, naravno, može se i tako, ali mislim da je onda trud puno veći.

Naravno meni pomaže i činjenica da mi pola postova i cura piše, bolje nego da je sebi otvorila račun.

Swedish latin super funk.
15 godina
matija410 kaže...

Meni se neda puno bit..budem ujutro dok ne submitam 3 posta (1,5h-2h) i onda kroz dan jos 2 puknem.. i to je oko $10...sad sam namjerno usporil jer necu da mi bude 3 isplate na cekanju...cekam da mi dode jedna..

što ne skupiš onako puno i onda odjednom sve redeemaš

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
dj_renny kaže...
matija410 kaže...

Zar ne moraš imati minimalno 50 dolara da reedemaš?

I'm not crazy, my mother had me tested!
15 godina
marinn95 kaže...

pa da zašto redeemat svako malo 50... sačekaš do nekin 250-300 dolara i pukneš ih onda na redeem

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

eto,ja san posta prvi put,nadan se da nisan falija nista,i dalje cemo pomalo {#}

nije se ni rim sagradio u jedan dan...{#}

14 godina
dj_renny kaže...
marinn95 kaže...

pa da zašto redeemat svako malo 50... sačekaš do nekin 250-300 dolara i pukneš ih onda na redeem

rade 50 po 50 nego da jednom puno i onda te kao neisplate ili se nest desi sa acc

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
Zarada na BubbleWs

Ma caka je da ti vidiš rezultate, a dalje je lako.

I'm not crazy, my mother had me tested!
15 godina
marinn95 kaže...
dj_renny kaže...
matija410 kaže...

pa valjda je mislio da skupi 100 ili vise dolara pa redeema

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
15 godina
Zarada na BubbleWs

I jedan mali savjet, probajte dodavati ljude koji imaju malo konekcija <300, jer oni ce vam uzvratiti vrlo vjerojatno + postoji velika mogucnost da ce zapravo i vidjet vasu obavijest...recimo ja nisam bio 6h na mjehuricu i dobio sam 1200 obavijsti a mogu vidjet zadnjih 200....tako da i da me netko tu sa buga connectao ( a vidim po broju da je) ja mu nemogu uzvratiti kad ni neznam da me konektao

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
16 godina
Zarada na BubbleWs

Evo ja sam stigao do 50$...sad bi trebalo provjeriti tih 50tak postova pa redeemat hah ima tu jos posla

Windows Phone FTW
13 godina
Zarada na BubbleWs

Imamo jos jednog pacijenta. Frajer je na sve postove poljepio TD :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Imamo jos jednog pacijenta. Frajer je na sve postove poljepio TD :D 

To je stari, isti pacijent.

----------

Jel vide ovi koje disconnectam da sam ih disconnectao? Disconnectam sve koji mi nisu ništa lajkali (da ne bih ja njima, a oni meni ne). Ostavljam sve ostale {#}

Najviše sam disconnectao filipinaca jer su sebični mada ima i onih dobrih koji uzvraćaju lajk.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 23:32 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Uspeo napraviti deset dolara na dan, normalno najvise zahvaljujuci kolegama sa foruma koji mi realno najvise lajkuju i ja se trudim da njima uzvratim svakim njihovim postom, tako da ono. Thank you for sharing, nice post my friend (morao sam {#})

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mojih prvih 10$ :)

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

postao sam prvi post,ali mi se čini da se uduplira,jer na profilu piše sa strane da san posta baren 15 postoa,a ja dosada samo 1...hoce bit problem to kakav,iako ne kontan kako se dogoilo,ili ja nesto krivo citan...

15 godina
neaktivan

Sad sam ti pogledao i imaš 1 post tako da si vjerojatno nešto krivo shvatio.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Dzabe sam redeemo pare kad paj pal nije dostupan u srbiji tj ne mogu da povucem pare na racun u banci. Ne znam da li uopste i mogu da primi samo na paj pal bez da povlacim u banku, greota da mi propadnu pare...hebes ga...{#}

11 godina
protjeran
dj_renny kaže...
marinn95 kaže...

Točno ono kaj komentar ispod veli..

zelenbic kaže...

rade 50 po 50 nego da jednom puno i onda te kao neisplate ili se nest desi sa acc

animal4444 kaže...

Dzabe sam redeemo pare kad paj pal nije dostupan u srbiji tj ne mogu da povucem pare na racun u banci. Ne znam da li uopste i mogu da primi samo na paj pal bez da povlacim u banku, greota da mi propadnu pare...hebes ga...{#}

Jel možeš primat pare uopče na taj Srpski paypal ,a da nisi povezal karticu? Ak možeš bar budeš onda mogel kupovat online (ebay)

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ajde dečki samo kad budete na stranici svaki puta dođite ovdje i napišite; radi/ne radi. da znamo :D trebali bi tako napravit neki grupni chat, da jedni druge informiramo jel stranica radi dobro ili ne u to vrijeme kad postamo xD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice